Home & Living

Αυτοματοποιημένο σπίτι 2.0 – #23 Έχουμε μετακομίσει!

Αν έχετε συμμορφωθεί με το Automated House Instagram, θα καταλάβετε ότι μετακινήσαμε την περασμένη Παρασκευή 10 Ιουλίου.

Υπάρχουν ακόμα πολλά να κάνουμε καθώς τα διαφορετικά ολοκληρωμένα ολοκληρώνονται γύρω από το σπίτι. Θα υπάρξουν μεγάλες προσφορές ενημερώσεων που έρχονται κατά τη διάρκεια των εβδομάδων καθώς και μήνες μπροστά, καθώς ολοκληρώσαμε όλο το διαφορετικό στοιχείο της τεχνολογίας που έχουμε εγκαταστήσει.

Ήταν ένα μακρύ ταξίδι σε αυτό το σημείο, 3,5 χρόνια επειδή ο προγραμματισμός άρχισε. Έτσι κοιτάζουμε μπροστά για να χαλαρώσουμε λίγο, καθώς και να το απολαύσουμε, χωρίς να έχουμε 100 αποφάσεις για να κάνουν κάθε μέρα.

Σας ευχαριστούμε όλους για την ευγενική σας υποστήριξη, τα σχόλια καθώς και τα DM που μας βοηθούσαν να μας κρατήσουν, ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες ως δραστηριότητα (και το άγχος) crescendoed.

Το αυτοματοποιημένο σπίτι 2.0 είναι μια μεγάλη αναβάθμιση

Θυμηθείτε να ελέγξετε το Instagram για να συμμορφωθείτε με το έργο, να ελέγξετε τα υπόλοιπα μηνύματα blog του Automated House 2.0 καθώς και να ανακαλύψετε τους συνδέσμους σε όλα τα προϊόντα που έχουμε χρησιμοποιήσει στην αυτο-οικοδόμησή μας.

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
Linkedin
Pinterest3
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη