Uncategorized

Νέα οθόνη χρωμάτων ενεργειακής alertme, μειωμένες τιμές συν την εφαρμογή iPhone

Ενημερώθηκε – Προστέθηκαν νέες εικόνες. Η AlertMe ανακοίνωσε μια σειρά από νέα προϊόντα και υπηρεσίες διαχείρισης ενέργειας στο σπίτι. Ίσως το πιο ενδιαφέρον, ένα νέο κιτ εκκίνησης ενέργειας που περιλαμβάνει μια προηγούμενη μονάδα έγχρωμης οθόνης σε £ 49,99 (μειώνοντας παράλληλα την τιμή του κιτ χωρίς την οθόνη σε μόλις £ 29,99). Επιπλέον, ο ιστότοπος βελτιστοποιημένης κινητής τηλεφωνίας αυξάνεται και με μια «σωστή» εφαρμογή iPhone. Διαβάστε παρακάτω για το πλήρες PR.

“Νέο χρώμα στην οθόνη Home, New Online Interface User και μια σειρά εφαρμογών και υπηρεσιών – Η AlertMe, η Consumer Home Energy Management Company, ανακοινώνει σήμερα το νέο προϊόν και τις υπηρεσίες της από τον Ιούλιο του 2010.

Μετά την έναρξη του κιτ εκκίνησης ενεργειακών ενεργειακών ενεργειακών £ 49,99 νωρίτερα αυτό το έτος. Η AlertMe ανακοινώνει ότι από τον Ιούλιο, το Energy Starter Kit θα περιλαμβάνει τώρα ένα χρώμα στην οθόνη στο σπίτι για την ίδια τιμή. Η εταιρεία εισάγει επίσης ένα σε απευθείας σύνδεση μόνο κιτ ενέργειας για £ 29,99, καθιστώντας την παρακολούθηση της ενέργειας στο σπίτι ακόμα πιο προσιτή.

Η εκκίνηση επίσης τον Ιούλιο είναι μια νέα έκδοση του διαδικτυακού διεπαφή χρήστη σε πραγματικό χρόνο ALERTME. Το νέο UI, επίσης διαθέσιμο ως εφαρμογή iPhone, θα παρέχει ακόμη μεγαλύτερη εικόνα για τη χρήση ενέργειας του καταναλωτή, καθώς και για την παροχή ενός προσωπικού αποτυπώματος άνθρακα για την οικιακή τους ενέργεια, τις προβλέψεις και τις προβλέψεις κόστους, έξυπνες αναλύσεις για να προφύσουν τις οικιακές συσκευές και τις συσκευές τους χωρίς το Χρήση έξυπνων βυσμάτων και μια σειρά εξατομικευμένων συμβουλών και συστάσεων.

Νέα Προϊόντα

Νέο κιτ εκκίνησης ενέργειας με χρώμα στην οθόνη Home £ 49.99 και χωρίς χρώμα στην οθόνη Home 29.99.

Νέες υπηρεσίες και εφαρμογές

Πρόβλεψη ενεργειακών δαπανών και κόστους ανά ώρα/ημέρα/εβδομάδα/τρίμηνο.

Αποτύπωμα άνθρακα σε πραγματικό χρόνο.

Smart Analytics σε προφίλ ποιες συσκευές και συσκευές χρησιμοποιούν ηλεκτρική ενέργεια και πού να αποθηκεύσετε.

Παρακολούθηση της συσκευής και τηλεχειριστήριο.

Προσωπικοί στόχοι και συγκριτική αξιολόγηση για εξοικονόμηση ενέργειας.

Meter PAL, μία μόνο είσοδος για όλες τις μετρήσεις του μετρητή, την ηλεκτρική ενέργεια και το φυσικό αέριο, το νερό.

Σύμβουλος συσκευών – Συστάσεις σχετικά με ενεργειακά αποδοτικές συσκευές με αποπληρωμή.

Η AlertMe είναι η μόνη εταιρεία στο Ηνωμένο Βασίλειο για να παρέχει στους πελάτες μια πλήρη και πλούσια άποψη σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την κατανάλωση ενέργειας και το κόστος του χρήστη, όπου κι αν βρίσκονται στο διαδίκτυο και στο έξυπνο τηλέφωνό τους. Εκτός από την παρακολούθηση της προσφέρει επίσης τηλεχειρισμό ηλεκτρικών συσκευών χρησιμοποιώντας έξυπνα βύσματα, τα οποία μπορούν να ενεργοποιηθούν και να απενεργοποιηθούν εξ αποστάσεως από τον ηλεκτρονικό λογαριασμό του χρήστη καθώς και τον έλεγχο θέρμανσης και την ασφάλεια στο σπίτι.

Ως πρώτος συνεργάτης της Google Powermeter στην Ευρώπη, οι πελάτες της AlertMe που επιθυμούν να δουν μια ελαφρύτερη άποψη για την καθημερινή τους χρήση μπορεί επίσης να επιλέξουν να συνδέσουν την υπηρεσία alertme με το Powermeter και να προσθέσουν την απλή γραφική οθόνη στη σελίδα Igoogle.

Πρώτη εικόνα της νέας οθόνης χρώματος

Η διαχείριση της ενέργειας στο σπίτι για τους καταναλωτές είναι μια σχετικά νέα περιοχή, αλλά είναι ευρέως αποδεκτό ότι παρέχοντας στους καταναλωτές ορατότητα της χρήσης ενέργειας και του κόστους που μπορούν να επιτύχουν εξοικονόμηση μεταξύ 15% και 25% στους λογαριασμούς ενέργειας τους, προσδιορίζοντας τα απόβλητα και πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να χρησιμοποιήσουν τις οικιακές συσκευές τους. Για παράδειγμα; Η εμπιστοσύνη εξοικονόμησης ενέργειας εκτιμά ότι χάνουμε ηλεκτρικό ρεύμα με ύψος άνω των 900 εκατομμυρίων λιρών ετησίως μέσω συσκευών που απομένουν σε κατάσταση αναμονής. ”

Alertme.com: Αγοράστε ένα μετρητή: Άλλες παρακολούθησης τροφοδοσίας στο σπίτι
Ανασκόπηση ενεργειακής ALERTME: Ανασκόπηση συστήματος ασφαλείας ALERTME HOME

Προσλαμβάνει εικόνα της εφαρμογής iPhone

Θέλουν περισσότερα? – Ακολουθήστε μας στο Twitter, όπως και εμείς στο Facebook ή εγγραφείτε στη ροή RSS. Μπορείτε ακόμη να λάβετε αυτές τις ειδήσεις που παρέχονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κατευθείαν στα εισερχόμενά σας κάθε μέρα

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη