Uncategorized

Το Tuneview για το iPod

Το Gadgeteer.com μόλις δημοσίευσε μία από τις πρώτες κριτικές του Keyspan Tuneview, The Ipod Dock που αντικατοπτρίζει την οθόνη των παικτών στο RF Remote …

“Το Tuneview για το iPod προμηθεύει έναν νέο ασύρματο τρόπο για να διαχειριστεί τη μουσική σας σε όλο το σπίτι ή το γραφείο σας. Το TuneView για το iPod αποτελείται από μια καθολική αποβάθρα iPod, απομακρυσμένο RF 2-way με έγχρωμη οθόνη LCD, προσαρμογέα usb, καλώδια ήχου και USB και επιλεγμένους προσαρμογείς αποβάθρας. Μαζί αυτά τα εξαρτήματα σας επιτρέπουν.

Συνδέστε το iPod σε ένα στερεοφωνικό ή τροφοδοτούμενο ηχεία χρησιμοποιώντας το Jack Out-Συνδέστε το iPod σε μια τηλεόραση χρησιμοποιώντας το S-Video Jack-Φορτίστε το iPod από μια έξοδο AC χρησιμοποιώντας τον προσαρμογέα USB-αναζήτηση και διαχείριση του iPod από το σπίτι με τηλεχειριστήριο LCD

Η αποβάθρα tuneview μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να συγχρονίσει ένα iPod με υπολογιστή ή Mac. Το τηλεχειριστήριο Tuneview είναι σε αντίθεση με οποιοδήποτε τηλεχειριστήριο iPod που έχετε χρησιμοποιήσει πριν. Διαθέτει μια έγχρωμη οθόνη LCD που σας επιτρέπει να βλέπετε από απόσταση τα περιεχόμενα του iPod σας – και υποστηρίζει σήμερα τέσσερις γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και ισπανικά).

Τόσο η αποβάθρα Tuneview όσο και το τηλεχειριστήριο Tuneview είναι gadgets USB που μπορούν να ενημερωθούν μέσω μιας λήψης υλικολογισμικού (ακριβώς όπως ένα iPod). Με την πάροδο του χρόνου θα κυκλοφορήσουμε ενημερώσεις υλικολογισμικού που προσθέτουν νέες ικανότητες στο Tuneview. ”

Gadgeteer.com Ανασκόπηση: Keyspan Tuneview

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη