Home & Living

Χριστουγεννιάτικα παράθυρα ψώνια: Ιδέες δώρων για παιδιά & gals

Καθώς συνεχίζουμε να αποσυσκευάζουμε, σκεφτήκαμε ότι θα μοιραζόμασταν το φετινό εικονικό δώρο Roundup (a la αυτό από πέρυσι). Είναι ένα πράγμα τριών post-in-o-row (δεν μπορούσαμε να χωρέσουμε όλες τις φωτογραφίες σε ένα), οπότε μείνετε συντονισμένοι για δύο ακόμη που θα εμφανιστούν σήμερα. Πρώτα χτυπήσαμε το Crate & Barrel. Εδώ βρήκαμε:

Αυτά τα χαριτωμένα γυαλιά κρασιού ήταν προς πώληση για $ 1,50 και δύο από αυτά μαζί με ένα μπουκάλι φθηνό vino θα μπορούσαν να κάνουν ένα ωραίο μικρό δώρο για κάποιον που δεν αποστραγγίζει τον τραπεζικό λογαριασμό ol ‘:

Αυτό το όμορφο κεραμικό δίσκο εξυπηρέτησης ήταν προς πώληση για $ 5.95 και θα μπορούσε να γεμίσει με οτιδήποτε από τα μπισκότα σε καραμέλα (θα έκανα μια ποικιλία από φανταχτερά ελιές για την ιταλική μου antipasto αγάπη μαμά). Ποιος δεν χρειάζεται άλλη πιατέλα; Και ένα με το λογότυπο Crate & Barrel στην πλάτη πάντα αισθάνεται swanky (στοιχηματίζουμε ότι το giftee δεν θα μαντέψει ποτέ ότι ήταν κάτω από 6 δολάρια).
Τα αγαπημένα μας βίντεο

Η κρεβατοκάμαρά μας: 10 μήνες μέσα
Εδώ είναι μια ματιά στην πρόοδο στην κρεβατοκάμαρά μας, δέκα μήνες μετά τη μετακίνηση. Έχουμε αναδιαμορφώσει λίγο και δημιουργήσαμε ένα ντουλάπι (τελικά!) Από ένα κενό τοίχο.

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 1 λεπτού, 3 δευτερολέπτων

Επόμενο
Η νέα μας βεράντα κουζίνας
01:57

Ζω
00:25
02:03
01:03

Επίσης, δεν μπορούσα να βγάλω τα μάτια μου από αυτά τα πανέμορφα $ 3.95 αναθηματικά γυαλιά (ένα δώρο τριών από τους ’em με απλά λευκά κεριά μέσα θα ήταν γλυκά). Πλήρης αποκάλυψη: Εάν δεν είχαμε συσκευασία και κινείται όταν πυροβόλησαμε αυτές τις φωτογραφίες, θα είχα χτυπήσει εντελώς λίγα για τον εαυτό μου.

Αυτά τα πολύχρωμα κύπελλα ήταν 3,95 δολάρια ένα ποπ, οπότε μια χαριτωμένη ιδέα δώρου μπορεί να συνδυάζει μερικά από αυτά με οτιδήποτε από ένα κουτί του αγαπημένου δημητριακού του δώρου σας σε μια τσάντα με μικτά καρύδια ή καλαμπόκι καραμέλας.

Έχω έναν συγκεκριμένο καλύτερο φίλο που πιστεύω ότι αυτά τα κόφτες μπισκότων σε σχήμα cupcake $ 2,95 θα ήταν τέλεια για (μαζί με οτιδήποτε από ένα βιβλίο μαγειρικής σε μια τσάντα αλεύρι, ζάχαρης και σόδα ψησίματος).

Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τα δώρα για τους τέσσερις φίλους μας! Και αυτά τα παιχνίδια σκύλων σχεδιαστών θα φαινόταν αρκετά χαριτωμένα στο πάτωμα:

Αυτά τα κακοποιημένα μικρά πιπέρι που έχουν περάσει από πιπέρι (μόλις 4,95 δολάρια) θα ήταν ωραία για όποιον γνωρίζετε ποιος έχει κόκκινες ή πράσινες προθέσεις στην κουζίνα τους (η μαμά του John έχει μια κόκκινη κουζίνα στο σπίτι της παραλίας …).

Αυτή είναι απλώς μια ιδέα DIY που παρατηρήσαμε κατά την συρρίκνωση του καταστήματος. Πόσο δημιουργικά είναι αυτά τα βιβλία ταπετσαρία grasscloth; Το έχουμε δει με λευκό ή μαύρισμα χαρτί, αλλά η υφή από το υφαντό χόρτο είναι πραγματικά δροσερή.

Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τις αποκτηθείσες χαρτοπετσέτες μας (οι οποίες έχουν πολλούς τόνους που αγαπάμε για το νέο σχέδιο χρωμάτων του σπιτιού που εργάστηκε). Ήταν ακόμα 2,95 δολάρια το καθένα (σημειωμένο από 4,95 δολάρια) όταν ήμασταν εκεί, έτσι ένα δώρο τεσσάρων από αυτούς δεμένα με μια τυρκουάζ κορδέλα θα σας τρέχει μόνο $ 12.

Εδώ είναι μια άλλη ιδέα που πιστεύαμε ότι θα μπορούσε να εμπνεύσει κάποιο καλό ντεμοντέ DIY. Ένα μεγάλο κουτί, κάδο ή βάζο δείκτη, κραγιόνια, καθαριστές σωλήνων, αυτοκόλλητα, ψαλίδια, μπαλόνια και άλλα φθηνά (ακόμη και δολάρια) αντικείμενα θα μπορούσαν να κάνουν ένα πραγματικά δροσερό “δεν βαριέμαι πια” παρόν για το παιδί στη ζωή σου.

Αυτά τα ευαίσθητα διακοσμητικά κεραμικά φύλλα ύψους 3,95 δολαρίων ήταν τόσο όμορφα (για να δώστε στον εαυτό σας ενώ ψωνίζετε ή σε κάποιον άλλο που μπορεί να έχει μια τάση για λευκά κεραμικά πράγματα …).

Και μιλώντας για τα λευκά κεραμικά πανέμορφα (δεν είναι μια λέξη, αλλά φέρουν μαζί μου), αυτό το στολίδι $ 6,95 pinecone με κάνει να θέλω να φτιάξω λέξεις.

Και φυσικά έχουμε την υποχρεωτική φωτογραφία του John και της Clara στην καρέκλα της Clara. Κοιτάξτε καλά παιδιά. Κοιτάξτε το καλό.

Και έτσι τελειώνει το ταξίδι μας μέσα από το Crate & Barrel. Θα επιστρέψουμε λίγο για να μοιραστούμε τα άλλα φιλικά προς τον προϋπολογισμό πράγματα που καταδιώξαμε στο Pottery Barn και στους Urban Outfitters (πήραμε πάρα πολλές φωτογραφίες για να κυλήσουμε τα πάντα σε μια θέση φέτος). Μέχρι τότε, απλά θα αποσυσκευάζουμε … πάλι.

UPDATE: Μπορείτε να δείτε όλα τα αγαπημένα μας διακόσμηση διακοπών εδώ – πολλά από τα οποία είναι κάτω από $ 15!

Περισσότερες δημοσιεύσεις από το Young House Love