Home & Living

Ένας άλλος στρογγυλός καθρέφτης

δεν μπορεί να πάρει αρκετά από αυτά αυτές τις μέρες. Νομίζω ότι οφείλεται σε όλα τα ορθογώνια και τα τετράγωνα που αφθονούν (από παράθυρα, πόρτες και δοκούς, σε πράγματα όπως κρεβάτια, παχνιά και τζάκια με καλύτερες γωνίες). Είναι καλό να προσθέσετε μερικές καμπύλες για να σπάσετε το τετράγωνο-fest.

Πήραμε αυτόν τον άνθρωπο στο Hobby Lobby προς πώληση (παρέχουν 50% έκπτωση σε όλα τα είδη που κρέμονται τοίχο, Yesssss) για $ 65 – κάτω από $ 130. Δεν είναι κακό για μια περίτεχνα 30 “πετρελαιοφόρα χάλκινη ομορφιά, σωστά;

Τα αγαπημένα μας βίντεο

Πώς να κρεμάσετε μια εξωτερική ταλάντευση
Ακολουθεί ένα βήμα προς βήμα φροντιστήριο για να κρεμάσει ένα DIY υπαίθριο daybed από το ανώτατο όριο αίθριο σας.

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 11 λεπτών, 39 δευτερόλεπτα

Επόμενο
Πώς να εγκαταστήσετε το Board & Batten (Μέρος 1)
06:46

Ζω
00:25
02:03
11:39

Γνωρίζουμε ότι φαίνεται ένα smidge μικρό για αυτή τη μεγάλη έκταση του τοίχου (βλ. Πρώτη φωτογραφία), αλλά μόλις κρεμάσουμε κουρτίνες ψηλά και ευρεία στο τεράστιο παράθυρο της εικόνας – και να σκοντάψει τον καθρέφτη λίγο αργότερα – ελπίζουμε ότι θα είναι τέλειο.

Δεν είμαι σίγουρος αν θα το ζωγραφίσουμε κάτω από τη γραμμή ή θα το αφήσουμε χάλκινο. Μόλις κρεμάσουμε κουρτίνες, θα κάνουμε μια τελική απόφαση, επειδή το δωμάτιο είναι σίγουρα ακόμα σε εξέλιξη και προσθέτοντας σε κάποιες χάλκινες ράβδους κουρτίνας με πετρελαιοφόρα μπορεί να είναι ένας παίκτης αλλαγής παιχνιδιών. Μπορείτε να ασχοληθείτε με την αγωνία; Χαχα. Αν και κάτι διασκεδαστικό, όπως το βαθύ δαμάσκηνο μπορεί να είναι γλυκό. Ή ακόμα και λευκό για να συνδέσετε με τα λευκά πλαίσια πάνω από το karl – ειδικά επειδή αυτός ο παρόμοιος καθρέφτης (εκτός από το γεγονός ότι είναι $ 495 και οι σύνδεσμοι είναι πολύ πιο επιμήκεις από την κυκλική) είναι αρκετά όμορφη σε γυαλιστερό λευκό.

Περισσότερα μηνύματα από την αγάπη του Young House