Uncategorized

Το Crestron αποκαλύπτει ότι το νέο σύστημα ελέγχου MC4-R-I

Crestron ανακοίνωσε το νέο τους σύστημα ελέγχου MC4-R-I στο ISE αυτήν την εβδομάδα …

“Το MC4-R-I δημιουργείται για μέγιστη ευελιξία”, δηλώνει ο Jason Oster, διευθυντής Sr., διαχείρισης προϊόντων κατοικημένων λύσεων. “Μπορεί να ελέγχει εκατοντάδες συσκευές καθώς και να πακετάρει θεαματική απόδοση, καθώς και κορυφαία ασφάλεια σε ένα βολικό στοιχείο τύπου σε εξαιρετική τιμή”.
Ένα ασφαλές σύστημα ελέγχου υψηλής απόδοσης, 4 σειράς 4 σειράς για την πλατφόρμα Crestron House, το MC4-R-I δημιουργείται για να καλύψει τις ανάγκες των μικρών έως μεσαίων κατοικιών καθώς και των εγκαταστάσεων MDU. Δημιουργήθηκε για τη μέγιστη ευελιξία, το MC4-R-I τροφοδοτείται μέσω του POE, έχει ένα πλήρες συμπλήρωμα ενσωματωμένων θυρών ελέγχου, καθώς και περιλαμβάνει μια ασύρματη πύλη Infinet Ex. Μπορεί να τοποθετηθεί επιφανειακή ή rack, καθώς και το μικρό της μέγεθος επιτρέπει ακόμη και την εγκατάσταση πίσω από μια τηλεόραση.
Συνολικά, το CP4-R καθώς και το MC4-R-I αντιπροσωπεύουν τα πιο πρόσφατα, ισχυρά ισχυρά συστήματα ελέγχου κατοικιών της Crestron, χρησιμοποιώντας πελάτες μια επιλογή Crestron House για οποιοδήποτε είδος έργου μεγέθους.

Το νέο Crestron MC4-R-I θα είναι στην οθόνη στο ISE 2020 στο Άμστερνταμ, στο περίπτερο του Crestron στην αίθουσα 2, Stand C20.

Για πολύ περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το crestron.com.

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest2
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη