Uncategorized

Περιηγηθείτε σε ένα εξοχικό σπίτι εμπνευσμένο από τη φύση από τη Sarah Richardson Design

Όταν το ίδρυμα αυτού του εξοχικού σπιτιού Muskoka κατέρρευσε, ο οικοδόμος Heath Billington σχεδίασε ένα χώρο που ταιριάζει στο αποτύπωμα της καμπίνας αλλά εκσυγχρονίστηκε η διάταξη. Μια συνδυασμένη κουζίνα και καθιστικό επιτρέπει στους ανθρώπους να συγκεντρώνονται άνετα και τα μεγάλα παράθυρα σας επιτρέπουν να αισθάνεστε σαν να είστε καλύτεροι στη φύση. Αυτή η θόλωση των εσωτερικών και έξω δεν ήταν τυχαία: η Natalie Hodgins και η Shannon Morrison, και οι δύο Sarah Richardson Design, γεμίζουν το χώρο με το Sky Blues και τη φυσική υφή. Το αποτέλεσμα είναι ειρηνικό και εμπνευσμένο από τη φύση, αλλά με προσωπικότητα να χάσει. Πάρτε ένα εικονικό ταξίδι του χώρου παρακάτω.

Ζωγραφίζει ένα σκούρο γκρι, το boathouse όλα εκτός από το εξαφανίζεται στα δέντρα.

Η Natalie και η Shannon χρησιμοποίησαν υπαίθριες καρέκλες Bentwood για να ενισχύσουν την εσωτερική αίσθηση του καθιστικού και ζωγράφισαν το γαλάζιο μπλε οροφής για να μιμηθούν τον ουρανό.

Η ζωγραφική του νησιού και των κατώτερων ντουλαπιών με πιο σκούρο τόνο εισάγει χρώμα στην ελαφριά και ευάερη κουζίνα. Η Natalie και η Shannon προσπάθησαν πολλά δείγματα για να επιτύχουν το ιδανικό καταπληκτικό γκρι πριν εγκατασταθούν στο χαλύβδινο μαλλί του Benjamin Moore (2121-20).

Με τα παράθυρα του πλήρους ύψους, η τραπεζαρία δίνει την αίσθηση της απόλαυσης των γευμάτων alfresco. Οι σχεδιαστές Natalie και Shannon συνδυάζουν έναν καλλιτέχνη με γοτθικό πολυέλαιο με μαύρες καρέκλες Windsor. Για να δημιουργήσουν έναν πάγκο που ταιριάζει, είχαν τρεις από τις καρέκλες κατασκευασμένες σε ένα ξεχωριστό κάθισμα από τοπικούς κατασκευαστές επίπλων.

Οι προσεκτικές λεπτομέρειες της αίθουσας σκόνης περιλαμβάνουν μια ματαιοδοξία δύο τόνων και έναν υπέροχο καθρέφτη θαλάσσιων που αντηχεί την κυκλική λεκάνη.

Στο κύριο υπνοδωμάτιο, μπλε και άσπρα σχέδια, συμπεριλαμβανομένου ενός ψηλού κεφαλιού σε εκτύπωση άμμου-δολάριο, παίξτε την τοποθεσία του νησιού του Cottage. Τα vintage ευρήματα, όπως οι πολυέλαιοι και τα πλαϊνά τραπέζια, εξισορροπούν τα σύγχρονα κομμάτια.

Η μπλε και η άσπρη παλέτα βρίσκεται στην κορυφή της στο κύριο υπνοδωμάτιο, συμπεριλαμβανομένου ενός ποπ χρώματος στις πόρτες του ντουλαπιού.

Το κύριο ensuite έχει μια απλή, περιστασιακή εμφάνιση με σκούρο γκρίζο ντουλάπι και σφυρήλατο υλικό-nickel. Τα φωτιστικά και οι σκοτεινοί μετρητές είναι μια κομψή συστροφή στο εξοχικό σπίτι.

Ένα κρεβάτι Murphy τραβάει για να δημιουργήσει μια επιπλέον χώρο ύπνου.

Ένα μονοπάτι οδηγεί από το κύριο εξοχικό σπίτι σε μία από τις καμπίνες.

Οι ιδιοκτήτες αποβάλλουν το κλασικό ξύλινο σκάφος του 1929, Padre, στο boathouse τους, όπου φιλοξενούν κοκτέιλ κάθε απόγευμα.

Ένας κύκλος καρέκλες Adirondack προσφέρει ένα ήσυχο σημείο με θέα στη λίμνη.