Uncategorized

Νέο Enocean TCM 515 Μονάδα πομποδέκτη για το Internet of Things of Things

νωρίτερα αυτό το έτος, η Enocean demo’d την τελευταία γενιά των συνεχώς τροφοδοτούμενων μονάδων πομποδέκτη στο ISH, οι οποίες ανοίγουν νέες εφαρμογές για το ασύρματο πρότυπο χάρη στην ενίσχυση της υπολογιστικής ισχύος, χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και μικρότερος παράγοντας μορφής…

Η νέα μονάδα TCM επεκτείνει το λεπτομερές χαρτοφυλάκιο δελφινιών, το οποίο αποτελείται από ασύρματους διακόπτες, αισθητήρες και ενεργοποιητές. Οι συσκευές χωρίς μπαταρίες της Enocean διευκολύνουν τις εξαιρετικά ευέλικτες εφαρμογές χωρίς συντήρηση για παγκόσμια χρήση στον αυτοματισμό κατασκευής, τα έξυπνα σπίτια, τον έλεγχο φωτισμού LED και τις βιομηχανικές εφαρμογές. Μαζί με τους κορυφαίους εταίρους της βιομηχανίας, όπως η IBM, η Enocean εργάζεται για την ανάπτυξη καινοτόμων επιλογών οικοδόμησης για το Διαδίκτυο των πραγμάτων.

Το Διαδίκτυο χωρίς μπαταρία των πραγμάτων

Οι δικτυακές συσκευές αποτελούν τη βάση για έξυπνα κτίρια και το Διαδίκτυο των πραγμάτων. Επεξεργάζονται μεγάλους όγκους δεδομένων αισθητήρων για να διευκολύνουν την καθημερινή μας ζωή, ασφαλέστερα και πολύ πιο άνετα. Οι ασύρματοι αισθητήρες ενέργειας από την Enocean είναι τα μάτια και τα αυτιά του IoT, θεωρώντας ότι συλλέγουν τα δεδομένα που απαιτούνται για την αποτελεσματική λειτουργία ενός μεγάλου φάσματος συσκευών IoT χωρίς την ανάγκη μπαταρίας.

Η μονάδα πομποδέκτη TCM 515 – ιδανική για νέες εφαρμογές με το ασύρματο πρότυπο Enocean

Η νέα μονάδα πομποδέκτη TCM 515 που λειτουργεί με δίκτυο, με μικροελεγκτή Ultra χαμηλής ισχύος, είναι μια ιδανική προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο των δελφινιών στις περιοχές των 868 MHz, 902 MHz και 928 MHz-με βάση όλα τα ασύρματα πρότυπα Enocean. Ο συνδυασμός χαμηλότερης κατανάλωσης ενέργειας με υψηλότερη υπολογιστική ισχύ και μια μικρότερη μορφή πτυχή παρέχει σημαντική επένδυση στο αυξανόμενο οικοσύστημα Enocean, το οποίο παρέχει διαλειτουργικά έξυπνα κτίρια.

Το TCM 515 είναι μια μονάδα πύλης με ένα λεπτομερές API, το οποίο διευκολύνει την εύκολη ενσωμάτωση σε συσκευές τερματικών για απρόσκοπτη χρήση σε διαλειτουργικά συστήματα. Χάρη στην ολοκληρωμένη λειτουργία ασφαλείας, δεν απαιτούνται πρόσθετα συστατικά για την κρυπτογράφηση. Η υποστήριξη για απομακρυσμένη ανάθεση διευκολύνει επίσης τον εξοπλισμό με απομακρυσμένη πρόσβαση.

“Προσθέτοντας το TCM 515 στο χαρτοφυλάκιό μας, επιτρέπουμε στους κατασκευαστές προϊόντων να αναπτύξουν πρόσθετες επιλογές αισθητήρων αυτο-ισχύος για το αναπτυσσόμενο οικοσύστημα Enocean”, περιγράφει ο Andreas Schneider, Διευθύνων Σύμβουλος της Enocean. “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δούμε ότι η τεχνολογία της συγκομιδής ενέργειας γίνεται με επιτυχία καλά εδραιωμένη στην οικοδόμηση αυτοματισμού και των έξυπνων κατοικιών και στις καινοτόμες επιλογές μας χωρίς συντήρηση που χρησιμοποιούνται σε πολύ περισσότερα και πολύ περισσότερες εφαρμογές. Σε συνεργασία με την Enocean Alliance και τους συνεργάτες όπως η IBM, θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε μελλοντικές προσανατολισμένες μπαταρίες και, συνεπώς, εφαρμογές χωρίς συντήρηση για τις επιλογές αισθητήρων των πελατών μας στο Διαδίκτυο των πραγμάτων ».

Η IBM και η Enocean φέρνουν αισθητήρες στο σύννεφο για εφαρμογές IoT στο Sub 1 GHz

Για να αναπτύξει επιπλέον ασύρματες επιλογές χωρίς συντήρηση με το πρότυπο Radio Enocean στην περιοχή Sub 1 GHz για το Διαδίκτυο των πραγμάτων, η Enocean συνεργάζεται στενά μαζί με την IBM, έναν ισχυρό συνεργάτη με μακροχρόνια ικανότητα σε υπηρεσίες που βασίζονται σε σύννεφο και IoT. Η Enocean είναι στην ευχάριστη θέση να είναι ένας από τους πρώτους συνεργάτες της IBM Service, με δικαίωμα χρήσης της μάρκας “Ready for IBM Watson IoT”.

Μαζί με την πλατφόρμα Watson IoT της IBM, μια πλήρως διαχειριζόμενη υπηρεσία που φιλοξενείται σε σύννεφο, οι αυτο-εξουσιοδοτημένοι αισθητήρες ENOCEAN επιτρέπουν τις επιλογές χωρίς συντήρηση για τη διαχείριση ακινήτων για την αύξηση των επιχειρησιακών, οικονομικών και περιβαλλοντικών επιδόσεων των εγκαταστάσεων. Τα τυποποιημένα προφίλ αισθητήρων βοηθούν στη διασφάλιση της διαλειτουργικότητας πολύ περισσότερων από 1.500 προϊόντων από το οικοσύστημα Enocean, καθιστώντας δυνατή την ανάπτυξη διαλειτουργικών λύσεων συστήματος. Αυτές οι επιλογές μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων και στο περιβάλλον υποβοηθούμενα έργα διαβίωσης, καθώς και σε έργα ασφάλισης ή ξενοδοχείων και πανεπιστημιουπόλεων, παρέχοντας ασύρματες διακόπτες και αισθητήρες χωρίς συντήρηση με βάση την τεχνολογία Enocean.

Δελφίνι από τις επιλογές ασύρματου αισθητήρα Enocean-χωρίς συντήρηση για παγκόσμιες εφαρμογές

Το χαρτοφυλάκιο Enocean Dolphin περιλαμβάνει μονάδες χωρίς μπαταρίες, διακόπτη με βάση το ραδιόφωνο, αισθητήρα και δέκτες, καθώς και τελικά προϊόντα για τους κατασκευαστές προϊόντων. Βασίζονται στο Wireless Standard Enocean (ISO/IEC 14543-3-1X) που εισάγεται από την Enocean Alliance στην περιοχή Sub 1 GHz και να αποκτήσει την ενέργεια τους από διαφορές κίνησης, φωτός και θερμοκρασίας. Χάρη στην κατανάλωση χαμηλής ενέργειας της τεχνολογίας Enocean, οι αισθητήρες και οι διακόπτες χωρίς συντήρηση είναι απολύτως κατάλληλοι για χρήση σε έξυπνα κτίρια. Ως συνεργάτης της Enocean Alliance, η οποία έχει περισσότερα από 400 μέλη που δραστηριοποιούνται στον τομέα της αυτοματοποίησης του κτιρίου, η Enocean χρησιμοποιεί τους πελάτες της τα οφέλη ενός οικοσυστήματος που αποτελείται από διαλειτουργικές λύσεις ασύρματου αισθητήρα συγκομιδής ενέργειας. Λόγω της συνεχούς ανάπτυξης των επιλογών του συστήματος με ασύρματους διακόπτες και αισθητήρες χωρίς συντήρηση, το σημαντικό οικοσύστημα Enocean βοηθά τα κτίρια πολύ πιο ευέλικτα, πολύ πιο ενεργειακά αποδοτικά και πολύ πιο οικονομικά αποδοτικά.

Στο AdditiON, το χαρτοφυλάκιο δελφινιών περιλαμβάνει επίσης μονάδες διακόπτη χωρίς μπαταρίες για χρήση σε συστήματα χαμηλής ενέργειας ZigBee και Bluetooth στην περιοχή 2,4 GHz. Οι πρώτοι εταίροι της ομαδικής εργασίας έχουν ήδη ενσωματώσει την ασύρματη τεχνολογία συγκομιδής ενέργειας στις λύσεις τους: η Philips χρησιμοποιεί την τεχνολογία χωρίς μπαταρίες από την Enocean για έξυπνες επιλογές φωτισμού χωρίς συντήρηση σε συστήματα Zigbee 2,4 GHz. Μαζί με το Xicato και το Casambi, η Enocean αναπτύσσει επιλογές φωτισμού χωρίς μπαταρίες για συστήματα χαμηλής ενέργειας Bluetooth στην περιοχή 2,4 GHz.

#
Προεπισκόπηση
Προϊόν
Εκτίμηση
Τιμή

1

NODON CRC-2-6-02 Soft Remote Enocean, Tech Blue

31 κριτικές

34,99 £

Πάρτε στο Amazon

2

NODON STP-2-1-05 ENOCEAN Εσωτερικός αισθητήρας θερμοκρασίας-Λευκός

19 κριτικές

50,03 £

Πάρτε στο Amazon

3

Διακόπτης τοίχου με το τοίχο του Nodon CWS-2-1-01-χαλαρωτικό λευκό

42 κριτικές

66,92 £

Πάρτε στο Amazon

www.enocean.com

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

Τελευταία ενημέρωση στο 2021-10-04 / συνδέσμους θυγατρικών / εικόνες από το API διαφήμισης προϊόντων Amazon Product