Home & Living

Προτάσεις εξοικονόμησης χρόνου για τις διακοπές

Με όλα τα σχέδια και τις προετοιμασίες που αναλαμβάνουμε κατά τη διάρκεια των διακοπών, ο Δεκέμβριος μπορεί να αισθανθεί πολύ πιο φρενήρη από εορταστική. Ο κατάλογος των χρήσιμων προτάσεων μας θα σας βοηθήσει να σας κρατήσουν στην κορυφή των λεπτομερειών και να σας επιτρέψουν να περάσετε πολύ περισσότερο χρόνο απολαμβάνοντας ό, τι είναι πραγματικά η σεζόν.

Σε αυτό το άρθρο: Οι ευχετήριες κάρτες Wrap Wrap ιδανικά δώρα

Χαρτί περιτυλίγματος

Διατηρήστε τα προμήθειες περιτυλίγματος δώρων σε μία ομαλή τοποθεσία, τοποθετώντας μαζί ένα φορητό σταθμό περιτυλίγματος. Αγοράστε ένα μακρύ κουτί αποθήκευσης (ένα που θα ταιριάζει κάτω από το κρεβάτι είναι ιδανικό) για να κρατάτε ρολά χαρτιού, με μικρότερα δοχεία μέσα για να διατηρήσετε κορδέλα, ταινία, κάρτες δώρων, ψαλίδι και στυλό. Μπορείτε να μεταφέρετε το κουτί σε οποιοδήποτε δωμάτιο στο σπίτι για να περιτυλίξετε τα δώρα γρήγορα και εύκολα με όλες τις προμήθειες σας στο χέρι.

Όταν ψωνίζετε για περιτύλιγμα δώρων διακοπών, κολλήστε σε μια περιορισμένη παλέτα χρωμάτων. Όχι μόνο τα δώρα θα φαίνονται συντονισμένα κάτω από το δέντρο, αλλά θα εξοικονομήσετε χρόνο ενώ περιτυλίξτε εάν μπορείτε να αναμίξετε και να ταιριάξετε το χαρτί, την κορδέλα και τις ετικέτες χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ετικέτα τα δώρα σας μόλις τα τυλίξετε για να αποφύγετε να χάσετε το κομμάτι του τι είναι.

Ευχετήριες κάρτες

Η γραφή και η αποστολή καρτών διακοπών μπορεί να είναι ένα χρονοβόρο έργο που αντιμετωπίζεται καλύτερα σε σύντομες εκρήξεις. Εξορθολογίστε τη διαδικασία δημιουργώντας ένα φορητό σταθμό ταχυδρομικής κάρτας διακοπών που μπορείτε να ρυθμίσετε οποτεδήποτε έχετε μια εντελώς ελεύθερη στιγμή. Σε ένα μεσαίο κάδο αποθήκευσης, τοποθετήστε διάφορα σύνολα καρτών διακοπών, λίστες φίλων και οικογένειας, συμπεριλαμβανομένων διευθύνσεων αλληλογραφίας, βιβλίων γραμματοσήμων, ετικέτας διευθύνσεων επιστροφής και μερικών αξιόπιστων στυλό. Έχοντας όλες τις προμήθειες σας σε μια τοποθεσία θα σας εξοικονομήσει χρόνο και θα κάνετε το έργο να αισθάνεται λιγότερο τρομακτικό.

Παρακολουθήστε τους παραλήπτες κάθε στυλ κάρτας που στέλνετε. Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις κάρτες που απομένουν το επόμενο έτος με εμπιστοσύνη, γνωρίζοντας ότι οι φίλοι και η οικογένεια δεν θα πάρουν την ίδια κάρτα δύο συνεχόμενα χρόνια.

Κρατήστε τα tabletops ξεκάθαρα με την προστασία των καρτών διακοπών που λαμβάνετε σε ένα σκάφος Cork κρεμασμένο στην κουζίνα ή στο διάδρομο. Δώστε στις κάρτες ένα εορταστικό υπόβαθρο καλύπτοντας το διοικητικό συμβούλιο με όμορφο περιτύλιγμα διακοπών.

Τέλεια δώρα

Δείξτε τα καταστήματα on-line πρώτα για να πάρετε ιδέες πριν ξεκινήσετε στο εμπορικό κέντρο. Ή αγοράστε δώρα on-line από την άνεση του σπιτιού σας. Επωφεληθείτε από τα on-line καταστήματα που προσφέρουν μια υπηρεσία περιτυλίγματος δώρων, έτσι ώστε τα δώρα να μπορούν να αποστέλλονται απευθείας από τους φίλους και την οικογένεια της πόλης.

Εάν το πρόγραμμά σας γεμίζει με προσκλήσεις σε συγκεντρώσεις διακοπών, χαράξτε λίγο χρόνο για να ψωνίσετε για μικρά δώρα οικοδέσποινα που ο καθένας θα αγαπούσε: γκουρμέ είδη διατροφής, εποχιακή μουσική, όμορφα κεριά ή μπουκάλια κόκκινου κρασιού κάνουν φανταστικές προσφορές. Ποτέ δεν θα χρειαστεί να εμφανιστεί με άδειο χέρι και η στοχασμό σας θα εγγυηθεί μια πρόσκληση πίσω το επόμενο έτος.

Δώστε κάρτες δώρων: Με την πλειοψηφία των πωλητών που παρέχουν κάρτες δώρων στην ονομασία της επιλογής σας, αυτή η γρήγορη και εύκολη παροχή είναι πλέον απολύτως αποδεκτή, ακόμη και προτιμότερη, ειδικά για τους φίλους του Fussier ή για τους έφηβους που είναι σκληροί για να πετύχετε στη λίστα σας.

Καταστρώματα στις αίθουσες

Σχεδιάστε ένα οικείο κόμμα-κόβοντας πάρτι. Έχοντας τους φίλους και την οικογένειά σας για να σας βοηθήσουμε να διακοσμήσετε το σπίτι σας θα σας εξοικονομήσει χρόνο ενώ θα καλύψετε τη ζεστή σοκολάτα.

Κρατήστε το απλό: Τοποθετήστε μερικά λαμπερά στολίδια σε ένα διακοσμητικό μπολ, βάζετε κάποια κλαδιά στο μανδύα σας, προσθέστε τα ανθισμένα φυτά Amaryllis σε tabletops ή τυλίξτε μικρά λευκά φώτα γύρω από τις γλάστρες για να εισάγετε αμέσως δωμάτια με το πνεύμα των διακοπών.

Οργανώστε και αποθηκεύστε τις διακοσμήσεις διακοπών σε ανθεκτικά πλαστικά κάδους. Τυλίξτε διακοσμήσεις σε χαρτί ιστού, ταξινομήστε τα σε δοχεία ανά δωμάτιο και επισημάνετε κάθε κάδο ανάλογα. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τη θραύση και να κάνετε τη διακόσμηση του επόμενου έτους ένα αεράκι.

Λάβετε πολύ περισσότερες ιδέες για την εορταστική περίοδο στον οδηγό Χριστουγέννων και διακοπών!