Uncategorized

Συνέντευξη: Οι προτάσεις μαγειρικής της χειμερινής περιόδου του Susur Lee

Τορόντο σεφ Susur Lee είναι κατανοητό για την εξισορρόπηση των επικεφαλών παραδόσεων της Κίνας με παραδοσιακή γαλλική κουζίνα σε παγκόσμια αναγνώριση. Όχι μόνο μάχες στο Στάδιο Iron Chef America Kitchen Area (όπου συνδέθηκε με το βαρέων βαρών Bobby Flay), το εστιατόριο του Susur στο Τορόντο έκανε τον κατάλογο των 50 καλύτερων εστιατορίων του κόσμου. Ωστόσο, ο Lee παραμένει ταπεινός: η προτιμώμενη συσκευή μαγειρικής του προέρχεται από ένα κατάστημα υλικού, καθώς και θα διασχίσει την πόλη για το ιδανικό φλιτζάνι του Joe.

House & Home: Ποια νέα μοτίβα τροφίμων αγαπάτε;

Susur Lee: Τα τρόφιμα που βασίζονται στην υγεία και την ευεξία που προσφέρονται στην αγορά καλύτερα τώρα που είναι χαμηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες. Ωστόσο, πρέπει να ανακαλύψετε την καλύτερη ισορροπία, διαφορετικά έχετε ψυχρά πόδια το χειμώνα! Τρώω τη σαλάτα μας με ανατολίτικο αχλάδι, tofu, ρίζες burdock με σουσάμι σάλτσα σάλτσα όλο το χρόνο. Είναι ένα από τα πολλά εξέχοντα πιάτα και στα εστιατόρια μας. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε εποχιακά προϊόντα. Αυτή η σαλάτα είναι τόσο ιδανική το χειμώνα, καθώς και είναι υγιής.

H & H: Υπάρχει ένα συγκεκριμένο στοιχείο που εξαρτάται από πολύ πρόσφατα;

SL: Πιστεύω ότι ο καφές είναι εξαιρετικά υποβαθμισμένος στα τρόφιμα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να άλμη αρνί, χοιρινό φιλέτο ή γαλοπούλα. Χρησιμοποιώντας καφέ καθώς και μπαχαρικά όπως τζίντζερ, κανέλα καθώς και κάρδαμο σε μια μαρινάδα κάνει ένα τόσο φιλόξενο άρωμα αυτή τη φορά γύρω από το χρόνο. Χρησιμοποιώ το σόδας για να μαριναριστεί και το κρέας, το καθιστά πολύ πιο ζουμερό. Πολλοί άνθρωποι δεν πιστεύουν για το χτύπημα του κρέατος στο σπίτι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε γεύση σας αρέσει, αν σας αρέσει το πιπέρι, μπορείτε να προσθέσετε μια μαύρη μείωση του τονωτικού πιπεριού. Το βασικό είναι ότι οι φυσαλίδες σόδας διασπούν τη μυϊκή μάζα, καθώς και την ωχρότητα του κρέατος, οπότε γίνεται πολύ πιο τρυφερή, καθώς βοηθά τη μαρινάδα να διεισδύει πολύ πιο γρήγορα.

H & H: Έχετε ένα προτιμώμενο ειδικό gadget;

SL: Ένα ζευγάρι γάντια παχιά φούρνου είναι σημαντικό. Χρησιμοποιώ λίγο διχαλωτή σμίλη από το κατάστημα υλικού για παγωτό καθώς και sorbet. Είναι εξαιρετικό για την απομάκρυνση του gelato, σε ορισμένες περιπτώσεις, όταν το παίρνετε από την κατάψυξη είναι τόσο δύσκολο να σέσουρει.

H & H: Συμπληρώστε το κενό: Δεν μπορώ να πάω μια μέρα χωρίς…

SL: Όταν ήμουν νέος δεν ήμουν ποτέ πραγματικά πρόθυμος για τον καφέ, ή πίστευα γι ‘αυτό. Ωστόσο, μου αρέσει ο παρακμιακός πλούτος της λίβρας του Ezra, στο DuPont. Είμαι τρελός γι ‘αυτό. Σε ορισμένες περιπτώσεις δεν το παίρνουν μάλλον καλύτερο, καθώς τους αφήνω να καταλάβουν ότι η γεύση είναι απενεργοποιημένη!

H & H: Εάν μπορείτε να επιλέξετε μόνο έναν τύπο κουζίνας για φαγητό, τι θα ήταν;

SL: Πρέπει να είναι ασιατικό! Κάνω πολλά ταξίδια στη Σιγκαπούρη για το εστιατόριο μου Chinois, οπότε είμαι πάντα στο βλέμμα για πράγματα που δεν έχω δει ποτέ. Βρίσκω πάντα “νέες” μεθόδους για να μαγειρέψω εκεί που είναι πραγματικά εξαιρετικά αρχαίες.

Δοκιμάστε τα αρωματικά ψητά πουλερικά του Susur μαριναρισμένα με καφέ, καθώς και πορτοκαλί τονωτικό, καθώς και ελέγχονται πολύ πιο ειδικές συνεντεύξεις εδώ.