Home & Living

Το XAP Wise House Interface για το O2 Joggler

μερικοί τύποι στα φόρουμ μας εργάζονται για τη χρήση του O2 Joggler ως ελεγκτή αυτοματισμού σπιτιού. Με κάποια πειρατεία έχουν συγκεντρώσει ένα σύστημα που επιτρέπει στο joggler να στείλει καθώς και να πάρει πακέτα XAP, ενδεχομένως επιτρέποντάς του να διαχειρίζεται σχεδόν οποιοδήποτε είδος συστήματος σοφίας, ενώ παράλληλα εμφανίζει online ενημερώσεις του κρατικού αναγνωριστικού καλούντος, της θερμοκρασίας, της κατάστασης του φωτός κ.λπ. η οθόνη του. Εδώ είναι το τελευταίο από τον Kevin…

“Είμαι έτοιμος να απελευθερώσω βήτα 3. Η πρωταρχική διαφορά θα είναι ότι η διεπαφή μπορεί να εξατομικευτεί (καμία απαίτηση για φλας) μέσω του αρχείου διαμόρφωσης. Τα κουμπιά μπορούν να τοποθετηθούν σε ένα μέγεθος πλέγματος της δικής σας επιλογής μέχρι 10 × 10, αν και μπορούν να καταλήξουν να είναι ελάχιστα καθώς και ακατάλληλα στο joggler αν χρησιμοποιείτε και πολλά. Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης βασίζεται σε ένα πλέγμα 10 × 5.

Κάθε κουμπί μπορεί να τοποθετηθεί μεμονωμένα καθώς και το μέγεθος, συμπεριλαμβανομένων των επικαλύψεων, καθώς και μπορείτε επίσης να έχετε τα δικά σας στυλ κουμπιών (SWF που παράγεται στο Flash). Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα φόντου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως πρότυπο για κουμπιά – π.χ. ένα πλαίσιο ή διαχείριση του πίνακα. Μερικές επιπλέον λειτουργίες κουμπιών καθώς και ο τρόπος ασφαλείας έχουν βελτιωθεί, καθώς και υπάρχει υποστήριξη για συσκευές κειμένου XAP BSC.

Ελπίζω να βελτιώσω την κλιμάκωση της γωνίας του κουμπιού, καθώς και το γραφικό Gadget (slider) επιπέδου εκτός από την προσθήκη ορισμένων επιπλέον εικονιδίων. Αρκετές σελίδες / αναδυόμενα παράθυρα θα είναι beta 4+. Ομοίως, η εργασία βρίσκεται σε εξέλιξη για να πάρει ένα βελτιωμένο κόμβο XAP που τρέχει στο joggler, το οποίο θα αποφύγει τότε την απαίτηση για το iServer. Κάποιοι μπορεί να προτιμούν να παραμείνουν με το Iserver καθώς προσφέρει πλεονεκτήματα φιλτραρίσματος στο joggler, καθώς και, αν χρησιμοποιείτε το WiFi, καθώς χρησιμοποιεί το TCP και όχι το UDP. ”

Κάντε κλικ στο νήμα του φόρουμ για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και στιγμιότυπα οθόνης της διεπαφής Black με θέμα το Black.

Θέλουν περισσότερα? – Ακολουθήστε μας στο Twitter, όπως και εμείς στο Facebook ή εγγραφείτε για τη ροή RSS. Μπορείτε ακόμη να λάβετε αυτές τις ειδήσεις που παρέχονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, απευθείας στα εισερχόμενά σας κάθε μέρα

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη