Home & Living

Είστε μισθωμένοι: Η Wise House Apprenticeship είναι εδώ χάρη στην Cedia

Μια ομάδα 10 μελών της Cedia έχει αναπτύξει μια ομάδα για να παράγει ένα σοφό πρότυπο μαθητείας τεχνικής. Ελπίζουμε πραγματικά ότι αυτό θα βοηθήσει στην ανακούφιση της παρούσας έλλειψης ειδικευμένων μηχανικών που εισέρχονται στη βιομηχανία καινοτομίας σοφών.

Η CEDIA® είναι στην ευχάριστη θέση να αποκαλύψει ότι το Τμήμα Επιχειρήσεων, Ανάπτυξης και Δεξιότητας (BIS) έχει εγκρίνει την πρόοδο ενός προτύπου μαθητείας τεχνικής. Αυτό το κοινό πρόκειται να παρακινήσει τους νέους εμπειρογνώμονες να μεταβούν στην αγορά καινοτομίας στο σπίτι καθώς και να δημιουργήσουν ένα επάγγελμα στον τομέα αυτό.

Από το 2013, η κυβέρνηση καλωσορίζει τις ομάδες εργοδότη, trailblazers, για να θέσει μπροστά συμβουλές για νέα προγράμματα μαθητείας. Οι ομάδες Trailblazer συνήθως αποτελούνται από 10 ή πολύ περισσότερους εργοδότες που συγκεντρώνονται καθώς και καθιερώνουν μια μαθητεία που είναι κοινή για τη βιομηχανία τους. Έχοντας αναγνωρίσει την αυξανόμενη έλλειψη νέων εξειδικευμένων καθώς και ειδικευμένων μηχανικών που εισέρχονται στη βιομηχανία καινοτομίας στο σπίτι, 10 μέλη της Cedia έχουν αναπτύξει μια ομάδα Trailblazer για να παράγουν ένα κοινό μαθητείας τεχνικής House που θα ταιριάζει στις ανάγκες της βιομηχανίας Cedia.

“Η προώθηση ενός κοινού μαθητείας τεχνικής σοφίας είναι ένα σημαντικό βήμα μπροστά για τη βιομηχανία μας”. Συζητά την Aneta Armova-Levin, διευθυντή εκπαίδευσης στο Cedia EMEA. “Αυτή τη στιγμή βιώνουμε έλλειψη εξειδικευμένων και ειδικευμένων μηχανικών, καθώς πιστεύουμε ότι αυτή η προσπάθεια θα το επιλύσει, καθώς θα προσελκύσει νέους ανθρώπους στη βιομηχανία μας. Όταν το κοινό είναι διαθέσιμο, οποιοσδήποτε τύπος εργοδότη της αγοράς θα είναι σε θέση να προσλάβει μαθητευόμενο, να τον στείλει για εκπαίδευση, καθώς και να λάβει χρηματοδότηση από την κυβέρνηση σε αντάλλαγμα ».

Ο Υπουργός Διευθυντής της Μαθητείας, καθώς και των δεξιοτήτων Robert Halfon, δήλωσε: “Οι μαθητείες προσφέρουν στους νέους μια σκάλα της τύχης να αποκτήσουν τις σημαντικές δεξιότητες που καθώς και τις απαιτήσεις των εταιρειών να πετύχουν. Με την τοποθέτηση πολύ περισσότερων διαχειριστή στα χέρια των εργοδοτών, διασφαλίζουμε ότι οι μαθητείες είναι υψηλής ποιότητας, καθώς και οι δεξιότητες αντιμετώπισης δεν έχουν την αντιμετώπιση της βιομηχανίας. Συγχαρητήρια στον Τεχνικό Wise House Trailblazer Group για την εξουσιοδότησή του να καθιερώσει το πρότυπο μαθητείας τους, καθώς και να παίξει μια ενεργή λειτουργία για την καθιέρωση του εργατικού δυναμικού του μέλλοντος ».

Έτσι, αν είστε κομψό ένα επάγγελμα checkout, το site εκπαίδευσης Cedia στον παρακάτω σύνδεσμο για πολύ περισσότερες πληροφορίες.

cediaeducation.com

Θέλουν περισσότερα? – Ακολουθήστε μας στο Twitter, όπως και εμείς στο Facebook ή εγγραφείτε για τη ροή RSS. Μπορείτε ακόμη και να λάβετε αυτές τις ειδήσεις που παρέχονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, απευθείας στα εισερχόμενά σας κάθε μέρα.

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη