Uncategorized

Αυτή η καμπίνα στο βόρειο πόλο είναι διακοσμημένη όπως το σπίτι του Σάντα!

Αν ο Άγιος Βασίλης ήταν πραγματικός, το σπίτι του θα φαινόταν κάτι τέτοιο όπως αυτή η ρουστίκ καμπίνα στο Βόρειο Πόλο. Αν και μπορεί να μοιάζει περισσότερο με το σύνολο μιας ταινίας των Χριστουγέννων, αυτό το γνήσιο σπίτι ήταν διακοσμημένο από τον ιδιοκτήτη του για να φανεί καθώς και να αισθανθεί ότι κάπου θα ζήσει ο Σάντα.

Περιγράφηκε ως “ένας παράδεισος ενός παιχνιδιού-εραστή που βρίσκεται σε 25 ειδυλλιακά στρέμματα στο Βόρειο Πόλο-ιδανικό για πνευματικά παιχνίδια ταράνδων” στην λίστα, το Vintage Log Home αναπτύχθηκε στη δεκαετία του 1800 καθώς και ανακαινίστηκαν το 2013 με σύγχρονες ανέσεις. Η ζεστή κατοικία, που εκτιμάται ότι αξίζει $ 656.957 σύμφωνα με την Zillow, διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, δύο μπάνια καθώς και “σταθμούς εργασίας για 50 μειωμένους τεχνίτες”. Κάντε κλικ για να δείτε για τον εαυτό σας!

Το σπίτι των 2.500 τετραγωνικών ποδιών περιβάλλεται από αειθαλή δέντρα καθώς και ενδείξεις που δείχνουν το “κατάστημα παιχνιδιών” καθώς και τους “στάβλους”.

Ένα σάκο επιστολών, ένα πορτρέτο ταράνδων, καθώς και τα παλτά του Santa και της κ. Claus, εμφανίζονται στο γοητευτικό κομμάτι.

Ένα πέτρινο τζάκι από το δάπεδο μέχρι την οροφή είναι το εστιακό σημείο στο σαλόνι, όπου ένα γιγαντιαίο χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι ντυμένο στα εννιά. Υπάρχει ακόμη και μια κουνιστή καρέκλα για πλέξιμο μπλούζες καθώς και κασκόλ!

Το γκουρμέ κουζίνα είναι το όνειρο ενός αρτοποιού, με φούρνο με 12 διαφορετικές ρυθμίσεις μπισκότων.

Ο γειτονικός χώρος τραπεζαρίας διαθέτει καρό κουρτίνες καθώς και ένα τραπέζι που ολοκληρώνεται με μια γιρλάντα πράσινο, poinsettias, pinecones καθώς και κεριά.

Τα μπισκότα καθώς και η ζεστή σοκολάτα είναι ένα προφανές απαραίτητο για ένα σπίτι που επηρεάζεται από το Σάντα.

Η εορταστική χειροκροτήματα συνεχίζεται στην κύρια κρεβατοκάμαρα, όπου τα κιτς χριστουγεννιάτικα μαξιλάρια κορυφή του ακατάλληλου κλινοσκεπάσματος.

Δεν θα εγκρίθηκε από το Σάντα χωρίς τζάκι-αν και αυτή η καμινάδα του ατόμου φαίνεται λίγο μικρή για να περάσει.

Το μπάνιο είναι επίσης διακοσμημένο για τα Χριστούγεννα με κουρτίνα ντους και ένα στεφάνι με πείρα.

Στην κρεβατοκάμαρα των επισκεπτών, μια γιρλάντα φορούσε την κουρτίνα για τα Χριστούγεννα, ενώ τα καρόσια κλινοσκεπάσματα εξαπλώνονται χειροκροτούν όλο το χρόνο.

Ένα κρεβάτι κουκέτας με τα αντίστοιχα τραπέζια προσφέρει μια άνετη αίσθηση καμπίνας.

Στη μελέτη, ένα γραφείο Sawhorse πλαισιώνεται από ένα τραπέζι ραφής καθώς και ένα μεγάλο παράθυρο που προσφέρει γραφικές απόψεις.

Σημαντικά ενσωματωμένα πρωτότυπα παιχνιδιών ραφιών, όπως ακριβώς θα βρείτε στο εργαστήριο του Santa.

Αναρωτιόμαστε τι υπάρχει πίσω από αυτήν την πόρτα; Θα το αφήσουμε για να ανακαλύψουν τα ξωτικά.