Home & Living

Το Malibu Mansion του Pink είναι ένας τροπικός παράδεισος

τραγουδιστής-τραγουδοποιός Pink είναι γνωστός για το ότι είναι περιπετειώδης, τόσο με τη μουσική της όσο και με το συνεχώς μεταβαλλόμενο προσωπικό του στυλ. Έτσι, όταν πρώτα βρισκόμασταν τα μάτια στο αρχοντικό της Malibu, το οποίο μόλις πωλήθηκε για 12,5 εκατομμύρια δολάρια, ήμασταν έκπληκτοι για να δούμε πόσο χαλαρό και καθαρό ήταν το σχέδιο. Η αλήθεια είναι ότι ήμασταν λίγο απογοητευμένοι από την έλλειψη ροζ στο σπίτι – αλλά ο εκπληκτικός χώρος γρήγορα έφτασε για αυτό.

Το κτήμα εμπνευσμένο από το Μπαλί βρίσκεται σε περισσότερο από ένα στρέμμα στην περιοχή Dume και διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, επτά μπάνια, ξενώνα, ιδιωτικό μονοπάτι προς την παραλία, καθώς και μια περιοχή πισίνας και σπα που περιβάλλεται από ένα καταπράσινο γκαζόν. Ρίξτε μια ματιά μέσα στην εκπληκτική ιδιοκτησία!

Η πρόσοψη του σπιτιού των 7.450 τετραγωνικών ποδιών παίζει με ένα μείγμα πέτρας και έχει αρκετά μεγάλο δρόμο με γκαράζ πέντε αυτοκινήτων.

Μια λίμνη Koi με ένα πλωτό διάδρομο και οι περίτεχνες διπλές πόρτες προσθέτουν στην αίσθηση του κτήματος που μοιάζει με θέρετρο.

Μόλις περάσετε από τις μπροστινές πόρτες, ένας μεγάλος κεντρικός όροφος με μεγάλα παράθυρα σας καλωσορίζει στο χώρο.

Για να δημιουργηθεί η ροή, τόσο οι καρέκλες τραπεζαρίας όσο και οι καναπέδες καλύπτονται από το ίδιο ύφασμα, προσθέτοντας την αισθητική του μινιμαλιστικού σχεδιασμού του σπιτιού.

Ένα τζάκι και η τηλεόραση που περιβάλλεται από πέτρα είναι το εστιακό σημείο στο μεγάλο δωμάτιο, ενώ οι πτυσσόμενες γυάλινες πόρτες και τα ψηλά ταβάνια προσφέρουν φυσικό φως.

Στην κουζίνα του σεφ, δύο νησιά παρέχουν άφθονο χώρο και καθίσματα.

Ένα από τα νησιά είναι χτισμένο σχεδόν σαν τραπεζαρία, δημιουργώντας μια περιστασιακή γευστική εμπειρία.

Ένα πέτρινο τζάκι με ένα οικείο καθιστικό είναι ακριβώς έξω στο πλάι της κουζίνας.

Το γραφείο στο σπίτι διατηρείται καθαρό στο σχεδιασμό με απλές καρέκλες και ξύλινο ντουλάπι.

Δεν θα μας πειράζει να ξυπνάμε σε αυτή την άποψη κάθε πρωί – ή να φουσκώνει δίπλα στο πέτρινο τζάκι στο τέλος της ημέρας, για αυτό το θέμα.

Οι ανεμιστήρες οροφής αποπνέουν μια τροπική αίσθηση, ενώ η σκοτεινή επένδυση προσθέτει ζεστασιά στον κυρίως λευκό χώρο.

Ένα μπάνιο που μοιάζει με σπα μπορεί να υπερηφανεύεται για μια ευρύχωρη μπανιέρα και ένα ντους stand-up με δάπεδο από πέτρα.

Κανένα σπίτι διασημοτήτων δεν είναι πλήρης χωρίς μια τεράστια ντουλάπα, και αυτό έρχεται με το δικό του πολυέλαιο beaded!

Ένα ξεχωριστό ντουλάπι για παπούτσια και αξεσουάρ είναι επίσης ένα προφανές must.

Εδώ είναι ένα άλλο υπνοδωμάτιο με παρόμοιο, καθαρό σχεδιασμό aestχείλος.

Οι ίδιοι καναπέδες που παρατηρούνται στο μεγάλο δωμάτιο μεταφέρονται στο αίθριο του δεύτερου ορόφου.

Ο ξενώνας αισθάνεται σαν μια τροπική διαφυγή παράδεισου, με λαμπερά πορτοκαλί τοίχους, εξωτικά αξεσουάρ και θέα σε δολοφόνο της υπαίθριας πισίνας.

Υπάρχει ακόμη και ένα μπαρ μίνι Tiki που βρίσκεται στο πλάι για όλα τα εξωτικά κόμματα που πρέπει να έχουν ρίξει εδώ.

Το επίκεντρο αυτού του ακινήτου πρέπει να είναι το ύπαιθρο, όπου ο τροπικός εξωραϊσμός περιβάλλει την πισίνα και τους διάφορους χώρους καθισμάτων.

Η πισίνα φαίνεται σαν να απομακρύνεται από ένα τροπικό θέρετρο, όπως και το υπόλοιπο σπίτι!