Uncategorized

Το απόλυτο υπνοδωμάτιο

Όταν ολοκληρωθεί η εργάσιμη ημέρα, τα πιάτα δείπνου απομακρύνονται καθώς και όλα τα καθήκοντα των Quotidian είναι Fini, μια θαυμάσια στιγμή φτάνει. Τελικά, ήρθε η ώρα να γλιστρήσετε σε κάτι πολύ πιο άνετο, καθώς και να απολαύσετε κάποιο χρόνο διακοπής στο υπνοδωμάτιο σας. Ίσως ένας χώρος σαν αυτό…

Ένα πολυτελές-αλλά-ρουστικό καταφύγιο φαντασίας μέσα στο σπίτι-η χρήση πτυχών που επηρεάζονται από τη φύση-είναι ακριβώς αυτό που ο σχεδιαστής της πόλης Karen Sealy της Sealy Style Inc. έχει κατά νου για το πρωτεύον υπνοδωμάτιο καθώς και το ντους Ensuite του 2010 Eurodale Dream House στο Το Εθνικό Σώμα Σπίτι (NHS). (Αυτό το blog καθώς και ο οδηγός για τις εργασίες BIT χρηματοδοτούνται από το NHS.) “Ένα δέντρο θα κρεμάσει πάνω από το κρεβάτι, προμηθεύοντας ένα θόλο των κλαδιών που φωτίζονται με μικρά φώτα, κοιτάζοντας έξω από τα κέντρα των λουλουδιών από μαλλί”, δηλώνει η Sealy. “Το μεταξωτό κουρτίνα θα μαλακώσει επίσης τους τοίχους της κρεβατοκάμαρας, με καθρέφτες που κρέμονται πάνω από το κουρτίνα για να δείξουν τα κλαδιά δέντρων καθώς και τα φώτα που αναβοσβήνουν. Ο γενικός αντίκτυπος θα είναι αξιοσημείωτος, αλλά θηλυκός, υπέροχος αλλά γήινος. ”

Όσο για την παλέτα, η Sealy συνεργάζεται με μια σειρά από μαλακά taupes καθώς και γκρίζα, όπως ο Benjamin Moore Silver Fox (2108-50), η Angelica (AF-665), η Abalone (2108-60) καθώς και η μητροπολιτική (AF- (AF- 690). Φυσικά υλικά όπως σχοινί, νήματα, μαλλί, μετάξι, λινάτσα, κέλυφος, πέτρα, λινό, βαμβάκι καθώς και ξύλο θα προσθέσουν δομή καθώς και οργανικό χαρακτήρα στο χώρο.

Το Ensuite Shower Room της Sealy θα περιλαμβάνει ένα ντους με βόλτα με ένα βαμμένο ξύλινο πάτωμα, ένα σύστημα θορύβου Kohler, καθώς και υδάτινα πάνελ βροχής, καθώς και σπρέι σώματος. “Σκεφτείτε βιολογικά, ρουστίκ και γαλήνια”, δηλώνει η Sealy. Ωστόσο, ο σχεδιαστής είναι πολύ εκστατικός για μια έννοια που κάθε άτομο μπορεί να το δοκιμάσει στο σπίτι: επανατοποθέτηση κουζίνας-plumbing φωτιστικά σε ένα μπάνιο. “Ψάξτε για εκπλήξεις σαν ένα νεροχύτη στην περιοχή μας”, λέει, προσθέτοντας, “Το νεροχύτη Kohler Undertone 33″ χρησιμοποιείται κανονικά ως νεροχύτης χρησιμότητας στην περιοχή ή το μπαρ της κουζίνας, ωστόσο, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ντους Βυθίστε σε ένα τοίχο από το ντουλάπι νερού. ”

Για να δείτε το υπνοδωμάτιο της Sealy καθώς και το Ensuite Droop Room Design, δείτε το 2010 Eurodale Dream House στο Εθνικό Σώμα Σπίτι μεταξύ 19 έως 28 Φεβρουαρίου 2009. ) Επιπλέον, λάβετε επιλογές σε όλα τα διλήμματα του σπιτιού σας (και μια πιθανότητα να κερδίσετε βραβεία) στον οδηγό μας για τις θέσεις εργασίας.

Φωτογραφίες: 1. Virginia MacDonald, Ιανουάριος 2009 Home & Home2. Karen Sealy, Sealy Style Inc.3. Kohler υποβάλλοντας νεροχύτη. Homeclick.com