Uncategorized

Το Pronto επιστρέφει με το New Bluetooth στο IR Gateway & Peel Smart Remote App

Αν ήσασταν πρώιμος υιοθετητής στη δεκαετία του ’90, πιθανότατα θα θυμάστε τη γραμμή Pronto των Universal Remote Controls με την αγάπη.

Μετά από μια ξαφνική κατάρρευση το 2010, η μάρκα Pronto επιστρέφει από τους νεκρούς και έχει ξαναρχίσει τις τελευταίες εβδομάδες του Διεθνούς CES στο Λας Βέγκας.

Αυτό δεν είναι το pronto του πατέρα σας. Μάλλον μια νέα συσκευή υλικού που χρησιμοποιείτε από το smartphone σας μέσω του Bluetooth. Σε περίπου 3,5 ίντσες ψηλά το μικρό pronto τροφοδοτείται από 4 x AA Batteries (1 έτος ζωή υποσχέθηκε), πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να τοποθετηθεί σχεδόν οπουδήποτε. Με το προαιρετικό ραβδί στον πομπό IR μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο του εργαλείου AV μέσα σε ένα κλειστό ντουλάπι επίσης.

Το Bluetooth Smart Radio έχει μια αναφερόμενη σειρά περίπου 25 μέτρων «σε υπαίθρια». Ιδανικό για τον έλεγχο του υλικού στο δωμάτιο που βρίσκεστε, αλλά πιθανώς όχι αρκετά μακριά για να ελέγξετε τον δορυφόρο σας στο σαλόνι από το υπνοδωμάτιο στο άλλο άκρο του σπιτιού;

Πολλές συσκευές pronto μπορούν να χρησιμοποιηθούν και να μοιραστούν γύρω από το σπίτι σας και η έξυπνη εφαρμογή Peel Smart θα σας επιτρέψει να μάθετε και να αποθηκεύετε οποιεσδήποτε εντολές που δεν μπορείτε να βρείτε ήδη στη μεγάλη βάση δεδομένων τους κωδικών. Επιπλέον, η εφαρμογή Smart Remote θα προσφέρει τα ακόλουθα…

Όχι μόνο μπορείτε να συγκεντρώσετε τον έλεγχο της τηλεοπτικής σας ψυχαγωγίας, μπορείτε επίσης να την εξατομικεύσετε όταν συνδυάζετε το Pronto με την εντελώς δωρεάν εφαρμογή Smart Remote. Το Peel παρέχει προσαρμοσμένες συστάσεις που βασίζονται στα ενδιαφέροντά σας και βλέπετε συνήθειες. Η ζωντανή τηλεόραση, το DVR και τα μέσα ροής είναι όλα στα χέρια σας. Ο οδηγός τηλεόρασής σας δεν είναι πλέον μόνο στην τηλεόρασή σας, είναι στο χέρι σας. Η εφαρμογή Peel σας επιτρέπει να συμβαδίζετε με όλα τα αγαπημένα σας προγράμματα, στέλνοντας σας υπενθυμίσεις για να δείτε όλες τις πιο καυτές εκπομπές της σεζόν όπως το Gotham, η σύγχρονη οικογένεια, πώς να ξεφύγετε από τη δολοφονία και άλλες κορυφαίες τηλεοπτικές σειρές. Μαζί, το Pronto και το Peel προσφέρουν τόσο τον καθολικό έλεγχο όσο και την εξατομίκευση μέσω ενός εύκολου κόμβου οικιακής ψυχαγωγίας.

Ζητήσαμε από το Pronto όταν η εφαρμογή Peel θα ήταν διαθέσιμη στο Ηνωμένο Βασίλειο και μας είπαν …

Η εφαρμογή Peel δεν διαθέτει ακόμη δεδομένα οδηγίας της ΕΕ (ή Ηνωμένου Βασιλείου), τα οποία θα κυκλοφορήσουν στο Q2. Εν τω μεταξύ, μπορείτε να ελέγξετε πολλές συσκευές IR με αυτό.

Ίσως το καλύτερο από όλα με αυτή τη ρύθμιση, έχετε ήδη όλα τα ακριβά πράγματα (η οθόνη αφής, η CPU κ.λπ. στην κινητή συσκευή σας), οπότε το νέο Pronto είναι ένα πολύ προσιτό $ 50 και θα είναι διαθέσιμο για αγορά στα τέλη Ιανουαρίου (συμβατό με το iPhone 4S, 5 , 5C, 5S, 6, 6 Plus, 3rd gen ipad και άνω, και όλα τα iPad Air και Minis Plus iPod Touch). Δείτε το παρακάτω βίντεο.

GetPronto.com: Peel.com

Θέλουν περισσότερα? – Ακολουθήστε μας στο Twitter, όπως και εμείς στο Facebook ή εγγραφείτε στη ροή RSS. Μπορείτε ακόμη και να λάβετε αυτές τις ειδήσεις που παρέχονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κατευθείαν στα εισερχόμενά σας κάθε μέρα.

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη