Uncategorized

Η Philips Hue Bridge 2.0 φέρνει την Apple HomeKit Support & Siri Voice Manage

Philips έχει εκθέσει τη νέα 2η γενιά της γέφυρας της απόχρωσης. Το νέο Hub φέρνει τη συμβατότητα στο HomeKit καθώς και τη διαχείριση της Sci-Fi Voice για το σπίτι σας που πάντα ονειρευόσασταν …

Siri Voice Manage-Χρησιμοποιώντας εφαρμογές Siri καθώς και εφαρμογές τρίτων, τα gadgets με δυνατότητα HomeKit σε ένα σπίτι μπορούν να αλληλεπιδράσουν για να παρέχουν δυναμικές νέες εμπειρίες με απλό και ασφαλή τρόπο. Μπορείτε να ζητήσετε από το Siri να «ξυπνήσει» το σπίτι σας, ενεργοποιώντας τα φώτα της Philips Hue, καθώς και να ρυθμίσετε τον θερμοστάτη σε μια άνετη θερμοκρασία που σας βοηθά καθώς και το νοικοκυριό σας να έχουν μια ευχάριστη αρχή της ημέρας. Τη νύχτα μπορείτε να ζητήσετε από το Siri να θυμηθεί τις φωτεινές σκηνές που έχετε παράγει χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Philips Hue ή να ορίσετε το σπίτι σας σε «νυχτερινή λειτουργία» απενεργοποιώντας τα φώτα σας καθώς και να κλειδώσετε την μπροστινή πόρτα σας.

Οι πρώιμοι υιοθετητές της Hue θα χαρούν να ακούσουν ότι ο νέος κόμβος θα κάνει όλους τους υφιστάμενους βολβούς τους συμβατά με το HomeKit, καθώς και το Siri Voice καταφέρνουν και στις διαμορφώσεις τους.

New Philips Hue Bridge-Η New Philips Hue Bridge 2.0 συγκεντρώνει απρόσκοπτα τις υπάρχουσες και τους επερχόμενους λαμπτήρες Philips Hue καθώς και τους λαμπτήρες, για να εξασφαλίσει ότι θα επωφεληθούν από όλες τις λειτουργίες του HomeKit καθώς και για την απρόσκοπτη εργασία με άλλες συσκευές με δυνατότητα HomeKit. Με την Philips Hue App 1.10, η νέα Philips Hue Bridge 2.0 θα είναι σε θέση να υποστηρίξει αρκετές πλατφόρμες που συνδέονται τώρα καθώς και στο μέλλον, συμπεριλαμβανομένου του Apple HomeKit, καθώς και του iOS 9. Οραματίζοντας ζητώντας από το Siri να μειώσει ένα φως δηλώνοντας απλά “Siri , μειώστε τη λυχνία επιτραπέζιου σε 30 τοις εκατό “ή φωτίζοντας ένα συγκεκριμένο χώρο, δηλώνοντας” Siri, ενεργοποιήστε το φως του μπάνιου “. Μπορείτε ακόμη να ανακαλέσετε μια προτιμώμενη σκηνή όπως το «ηλιοβασίλεμα», δηλώνοντας “λειτουργία ηλιοβασιλέματος”. Το νέο, τετράγωνο σχήμα, η Philips Hue Bridge 2.0 είναι συμβατή με την εφαρμογή Philips Hue καθώς και εφαρμογές τρίτων μερών, συμπεριλαμβανομένων εκείνων με υποστήριξη HomeKit. Η αρχική, στρογγυλεμένη γέφυρα Philips Hue θα συνεχίσει να υποστηρίζεται καθώς και να λάβει ενημερώσεις εφαρμογών λογισμικού.

Η νέα γέφυρα Philips Hue προσφέρεται στην Ευρώπη καθώς και στη Βόρεια Αμερική από αυτή την εβδομάδα για περίπου 50 λίρες με ένα προεξοφλητικό επιτόκιο που προσφέρεται για υπάρχοντες ιδιοκτήτες γέφυρας που θέλουν να αναβαθμίσουν.

6.093 κριτικές

Philips Hue Bridge 2.0 (λειτουργεί με την Alexa), White. Σύστημα φωτισμού σοφού σπιτιού

Σημείωση: Η γέφυρα λειτουργεί μόνο με τα φώτα της Philips Hue. Εάν είναι η Philips Hue, επιθεωρήστε τη σύνδεση ιστού καθώς και ότι έχουν τη σωστή εφαρμογή Philips Hue
Προσθέστε έως και 50 φώτα της επιλογής σας Philips Hue με αυτή τη γέφυρα ελεγχόμενη με Zigbee
Βελτιώστε την εμπειρία σας από το σύστημα Hue Philips, ρυθμίζοντας τους χρονομετρητές καθώς και συναγερμούς, συνδέοντας με μια σειρά από εφαρμογές 3ης εορτασμού, μειώνοντας τα φώτα καθώς και περισσότερα (δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν με παραδοσιακά dimmers)

74,88 £

Αγορά στο Amazon

Meethue.com: Philips Hue Tap Wise Switch

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

Τελευταία ενημέρωση στο 2021-10-04 / συνδέσμους θυγατρικών / εικόνες από το API μάρκετινγκ προϊόντων Amazon Product