Uncategorized

Το δίλημμα του στυλ της Amy: Επιλύθηκε

Όταν η Amy μας έστειλε φωτογραφίες του χώρου διαβίωσης λίγες εβδομάδες μετά την εκτόξευση ενός προσαρμοσμένου πίνακα διάθεσης για το χώρο της, δεν μπορούσαμε να περιμένουμε να μοιραστούμε τα αγαθά! Εδώ είναι η επιστολή της:

Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που μοιράζομαι τις φωτογραφίες μου “μετά” μαζί σας! Μου αρέσει απολύτως ο νέος μου χώρος, όπως και όλοι οι άλλοι. Είχα μια γιορτή το βράδυ της Παρασκευής καθώς και οι τροποποιήσεις ήταν ένα τεράστιο χτύπημα. Το πιο αστείο σχόλιο ήταν “Τώρα που το έχετε αλλάξει, απλά πρέπει να σας πω ότι το τούβλο ήταν φρικτό!” Αυτό με έσπασε από τότε που έπρεπε να συμφωνήσω! Εκτός από τη χρήση των κινήτρων σας, ήμουν ακόμη σε θέση να εξοικονομήσω χρήματα καθώς και να επανατοποθετήσω κάποια πράγματα που είχαμε ήδη. Είχαμε ήδη στρογγυλά τραπέζια καφέ και τελικού, έτσι τους χρησιμοποίησα. Εκτός από το γεγονός ότι χρησιμοποίησα κάποιες συμβουλές από την ενότητα “Πώς να” για να ψεκαστείτε τον υπάρχοντα ανεμιστήρα που χρησιμοποιεί το Rustoleum για μια εντελώς νέα εμφάνιση. Μου αρέσει το χρώμα τοίχου που επιλέξατε τόσο πολύ (BM Sepia Tan 1116) που ζωγράφισα την είσοδο το ίδιο ακριβώς χρώμα καθώς και είμαι για να ζωγραφίσω τους τοίχους του διαδρόμου ακριβώς ακριβώς το χρώμα. Μας άρεσε επίσης η ιδέα σας για ένα πιο σκούρο τοίχο προφοράς κοντά στην κουζίνα, καθώς και πήγε μια σκιά πιο σκούρα (BM παραδοσιακή καραμέλα 1118). Δεν έχω κλείσει ακόμα κανένα έργο τέχνης, ωστόσο σχεδιάζω να πλαισιώσω σύντομα μερικές από τις φωτογραφίες μου. Το makeover ήταν μεγάλη δουλειά (ειδικά το τούβλο!) Όμως αξίζει τον κόπο! Είμαι πραγματικά στον καναπέ που σας στέλνει email σε εσάς ενώ παρακολουθώ μια ταινία. Ποτέ δεν κρεμάσαμε εδώ εδώ πριν από τότε που δεν αισθάνθηκε άνετα ή φιλόξενη. Τώρα θέλουμε να είμαστε εδώ, καθώς και το άλλο μισό μου κρατάει ακριβώς πόσο αξιοσημείωτο φαίνεται, καθώς δεν ήθελε καν το τούβλο να ζωγραφιστεί στην αρχή! Ευχαριστώ και πάλι τόσο πολύ! Θα ακούτε σύντομα από μένα σε σχέση με την κουζίνα μου! –

Για να ανανεώσετε τη μνήμη όλων, εδώ είναι ο χώρος διαβίωσης της Amy πριν από την αναθεώρηση:

Τα προτιμώμενα βίντεο μας

Makeover Lounge Teachers
Βοηθήσαμε να παρέχουμε ένα δημόσιο ίδρυμα ρύθμισης εκπαιδευτών σαλόνι με ένα μπιστρό-εμπνευσμένο μετασχηματισμό με τη βοήθεια ενός περιφερειακού εργολάβου καθώς και γενναιόδωρες δωρεές

Περισσότερα βίντεο

0 δευτερόλεπτα 2 λεπτών, 50 δευτερολέπτων

Επόμενο
Τελική εξωτερική περιοδεία
03:20

Ζω
00:25
02:03
02:50

Και εδώ είναι ακριβώς η ίδια περιοχή μετά το προσαρμοσμένο makeover της διάθεσης:

Δεν έκανε η Amy εξαιρετική δουλειά;! Μας αρέσει οτιδήποτε από το φρεσκοκομμένο τζάκι μέχρι το άνετο χαλί με μοτίβο, καθώς και το πρόγραμμα των χρυσών τόνων σίτου στις κουρτίνες καθώς και στον τοίχο (ειδικά στον τοίχο της προφοράς κοντά στην κουζίνα) προσθέτουν πραγματικά μεγάλη ζεστασιά καθώς και ατμόσφαιρα στο χώρο. Εκτός από το γεγονός ότι καταλαβαίνετε ότι αγαπάμε ότι η Amy πήρε όλα τα DIY σε εμάς, καθώς και ψεκασμό ζωγράφισε τον υπάρχοντα ανεμιστήρα για να το κάνει να λειτουργήσει. σαν αυτό!

Τι πιστεύετε λοιπόν; Οποιοσδήποτε τύπος προτιμώμενων εξαρτημάτων ή ευγενικών λέξεων για να περάσει στην Amy σε αντάλλαγμα για να την στείλει υπέροχα μετά από φωτογραφίες με τον τρόπο μας; Ας προσφέρουμε στη γυναίκα ένα γύρο σε απευθείας σύνδεση χειροκροτήματα!

UPDATE: Δυστυχώς δεν μπορούμε πλέον να ανακαλύψουμε το χρόνο για να χειριστούμε τα πίνακες διάθεσης που έχουν ανατεθεί στον πελάτη (τώρα χτυπάμε τα γενικά συμβούλια κινήτρων), ωστόσο, αν τους αποκαταστήσουμε ποτέ θα κάνουμε μια τεράστια ανακοίνωση!

Περισσότερες δημοσιεύσεις από την Young Home Love