Home & Living

Επισκεφθείτε το showhome του 2011!

Εάν δεν έχετε τη δυνατότητα να δείτε την Princess Margaret Showhome στο Oakville, Ont. Αυτό το προηγούμενο Σαββατοκύριακο των Ευχαριστιών, δεν είναι τόσο αργά – το showhome είναι ανοιχτό καθημερινά στο κοινό! Την επόμενη εβδομάδα Home & House κατέχει επίσης ένα ακόμα στυλ Σάββατο.

Η Suzanne Dimma καθώς και η Trish Johnston θα μοιραστούν τις αιώνιες συμβουλές για διακοσμητικά, καθώς και τεχνικές που επηρεάζονται από το φετινό γοητευτικό showhome. Είτε είστε έτοιμοι το σπίτι σας για τις διακοπές ή για μεταπώληση, οι συμβουλές θα είναι χρήσιμες. Η εγγραφή για την εκδήλωση είναι κλειστή, ωστόσο μπορείτε ακόμα να σταματήσετε από το σπίτι για να δείτε τους χώρους αυτοπροσώπως. (Θα μοιραστούμε μερικές από τις συμβουλές της Suzanne καθώς και τις συμβουλές του Trish σε ένα επερχόμενο blog!) Μερικές από τις αγαπημένες μου περιοχές στο σπίτι περιλαμβάνουν:

Το καλά εξοπλισμένο γκαράζ. Τα ντουλάπια καθώς και το σύστημα τοίχων από το Onwall Solutions φαίνονται τόσο κομψά, καθώς και τα εργαλεία από το Ryobi θα ήταν εξαιρετικά για να αντιμετωπίσουν τα έργα βελτίωσης του σπιτιού.

Το υπερ-οργανωμένο κέντρο βιοτεχνίας-ιδανικό για scrapbooking, μεγαλύτερες θέσεις εργασίας DIY (υπάρχει ένα τραπέζι εργασίας στο κέντρο του δωματίου), περιτυλίγματα δώρα καθώς και περισσότερα.

Και αυτό το γραφείο σύνθεσης στο εξαιρετικό δωμάτιο. Θα ήθελα να κάνω μια επιστολή ενώ καθόμουν σε αυτή την καρέκλα.

Για να δείτε όλες αυτές τις λεπτομέρειες καθώς και εκείνες που είναι κρυμμένες από την κάμερα, δείτε το showhome αυτοπροσώπως! Ανοιχτό από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 4 μ.μ. έως τις 8 μ.μ., καθώς και το μεσημέρι έως τις 5 μ.μ. τα Σαββατοκυρίακα. Επιπλέον, δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη συλλογή εικόνων μας.

Παραγγείλετε τα εισιτήριά σας τώρα για τη δυνατότητα να κερδίσετε αυτό το showhome καθώς και να βοηθήσετε την υποστήριξη της έρευνας για τον καρκίνο!

Φωτογραφίες: 1 α. Sophie Giraud1 β. Michael Graydon2. Sarah Hartill3, 4. Home & House Οκτώβριος 2011 Τεύχος, Φωτογραφία από τον Michael Graydon