Uncategorized

Μετατρέποντας μια ντουλάπα σε χώρο εργασίας

Έχετε μια δυσάρεστη θέση ή μικρή ντουλάπα που είναι τόσο λίγη για να είναι λειτουργική; Γιατί να μην μετατρέψετε μια γωνιά κουζίνας ή περιορισμένη ντουλάπα σε ένα συμπαγές χώρο εργασίας; Οι ντουλάπες σε παλιά σπίτια καθώς και τα condos τείνουν να είναι μικρά, οπότε βλέπουμε περισσότερο, καθώς και περισσότερους ιδιοκτήτες σπιτιού που αφιερώνουν ένα ξεχωριστό τοίχο (ή δωμάτιο) σε εξατομικευμένα ντουλάπια ντουλάπας. Εάν αυτή είναι μια επιλογή στο χώρο σας, σκεφτείτε να οικοδομήσετε ένα εντελώς νέο σύστημα ντουλάπας για να ταιριάζει στις συγκεκριμένες ανάγκες σας, καθώς και να χρησιμοποιήσετε την υπάρχουσα ντουλάπα ως γραφείο. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε ένα condo με ένα δεύτερο, μικρότερο υπνοδωμάτιο.

Μπορείτε να εισαγάγετε ένα γραφείο με τις σωστές διαστάσεις στο ντουλάπι ή μπορείτε να μεγιστοποιήσετε την περιοχή εξατομικεύοντας ένα βαθύ ράφι ή ένα κομμάτι ξύλου στο πλάτος της θέσης σας. Ρυθμίστε το με την τοποθέτηση του ράφι (τώρα μια κορυφή γραφείου) με αγκύλες στα εσωτερικά τοιχώματα σε ένα κατάλληλο ύψος γραφείου. Τα περισσότερα γραφεία είναι περίπου 28-31 “σε ύψος. Ρυθμίστε τα στενά ράφια επάνω για να αποθηκεύσετε βιβλία, καλάθια καθώς και προμήθειες. Σκεφτείτε να προσθέσετε ένα συμβούλιο φελλού ή ένα λευκό σκάφος για να σας βοηθήσουμε να παραμείνετε οργανωμένοι.

Ανάλογα με τον τύπο των θυρών που έχετε, ίσως θελήσετε να τις εξαλείψετε καθώς και να διατηρήσετε την περιοχή εργασίας σας ανοιχτή καθώς και προσβάσιμη. Οι συρόμενες πόρτες μπορεί να είναι ενοχλητικές εάν υποβάλλονται μόνο στο ήμισυ της περιοχής κάθε φορά. Ή αν έχετε πόρτες που δεν είναι στο δρόμο, κρατήστε τις σε τοποθεσία, ώστε να μπορείτε να κλείσετε το Compact Office σας καθώς και να κρατήσετε τα πάντα κρυμμένα!

Βρείτε περισσότερα κίνητρα στη γκαλερί φωτογραφιών μας των γραφείων διπλής υπηρεσίας.