Uncategorized

Το PLEX προσθέτει επιταχυνόμενο υλικό H.264 Αποκάλυψη

Ενώ η ομάδα Plex Dev εργάζεται σκληρά στην έκδοση V9, μόλις κατάφερε να ενσωματώσει την αναφορά πλαισίου επιτάχυνσης βίντεο Apple Video σε V8.

Τελικά η GPU χρησιμοποιείται για να αποκωδικοποιήσει αυτά τα υπέροχα βίντεο 720p και 1080p H.264 (Kudos Ryan). Ο ηγέτης της ομάδας Dev Elan Feingold μόλις δημοσίευσε τα νέα στο blog του Plex μαζί με έναν σύνδεσμο με το νέο δυαδικό…

“Έχουν περάσει λίγες μέρες από τότε που η Apple κυκλοφόρησε τελικά την αναφορά πλαισίου επιτάχυνσης του βίντεο, αλλά ο Ryan εργάζεται σκληρά και έχουμε κάποια συναρπαστικά νέα για να μοιραστούμε μαζί σας. Έχει καταφέρει να πάρει το Plex ενσωματωμένο στο πλαίσιο και για πρώτη φορά η GPU σας χρησιμοποιείται για να αποκωδικοποιήσει το βίντεο H.264. Τα αποτελέσματα είναι απίστευτα εντυπωσιακά, με την αποκωδικοποίηση βίντεο 720p και 1080p με πολύ μειωμένη χρήση CPU.

Εάν έχετε ένα NVIDIA 9400M (ή τα νέα chipsets GT320/330M) και τρέχετε χιονοπάθεια 10.6.3, πάρτε το για ένα γύρισμα! Όπως και με την τελευταία ανάρτηση, κατεβάστε το δυαδικό και εγκαταστήστε το στο plex.app/contents/macos. Μόλις έχουμε μια αίσθηση του πόσο καλά λειτουργεί, θα γυρίσουμε μια επίσημη απελευθέρωση. ”

Plexapp.com: Plex και αυτοματισμός στο σπίτι

Θέλουν περισσότερα? – Ακολουθήστε μας στο Twitter, όπως και εμείς στο Facebook ή εγγραφείτε στη ροή RSS. Μπορείτε ακόμη να λάβετε αυτές τις ειδήσεις που παρέχονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κατευθείαν στα εισερχόμενά σας κάθε μέρα

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη