Home & Living

Η Crestron επεκτείνει την οικογένεια DMPS με δύο νέα μοντέλα

Crestron ανακοίνωσε 2 νέα μοντέλα στη γραμμή “Παρουσίαση DigitalMedia” σειρά των διακόπτη Matrix. Τα μοντέλα DMPS-300-C και DMPS-200 είναι διαθέσιμα τώρα και το μοντέλο 100-C θα αποσταλεί την επόμενη εβδομάδα.

Το Crestron επεκτείνει τη γραμμή δημοφιλούς γραμμής παρουσιάσεων DigitalMedia (DMPS) για να συμπεριλάβει μια πλήρη οικογένεια λύσεων ψηφιακής παρουσίασης all-in-one. Η διευρυμένη γραμμή DMPS είναι σχεδιασμένη για να ικανοποιεί τις απαιτητικές απαιτήσεις και προϋπολογισμούς όλων των πελατών. Τα DMPS-100-C και DMPS-200-C συμμετέχουν στο DMPS-300-C για να προσφέρουν τις πιο πλούσιες σε χαρακτηριστικά λύσεις παρουσίασης για αίθουσες συνεδριάσεων, αίθουσες συνεδριάσεων και αίθουσες διδασκαλίας όλων των μεγεθών.

Το DMPS διατίθεται τώρα σε τρία ευέλικτα μοντέλα, συμπεριλαμβανομένων των DMPS-100-C: 4 × 1 Matrix Switching, ιδανικό για μικρότερα περιβάλλοντα μονής οθόνης, DMPS-200-C: 6 × 2 Matrix Switching, Ιδανική για εφαρμογές διπλού προβολέα και DMPS-300-C: 7 × 4 Switching Matrix, για μεγαλύτερους χώρους πολλαπλών οθόνης και διαιρετά δωμάτια.

Τα συστήματα παρουσίασης DigitalMedia παρέχουν όλα όσα απαιτούνται για να εξοπλίσουν κάθε δωμάτιο με την υψηλότερη ποιότητα εμπειρία παρουσίασης υψηλής ευκρίνειας. Παράδοση all-in-one Παρουσίαση, έλεγχος, δρομολόγηση σημάτων ήχου και βίντεο, το DMPS-300-C ενσωματώνει τον επεξεργαστή ελέγχου, τον διακόπτη μήτρας πολυμέσων, τον ήχο DSP, τον ενισχυτή και τον μίξερ μικροφώνου με επαναστατική τεχνολογία μεταφοράς μονής σύρματος DigitalMedia.

Η αναβάθμιση οποιασδήποτε αίθουσας διδασκαλίας, αίθουσας συνεδριάσεων ή διαλέξεων στην True HD Digital είναι εύκολη και χωρίς προβλήματα. Απλά ανταλλάξτε ένα υπάρχον βουλευτή ή αντικαταστήστε ένα ολόκληρο ράφι εξοπλισμού και χρησιμοποιήστε την υπάρχουσα καλωδίωση CAT5E.

“Οι τελευταίες προσθήκες στην περιοχή DMPS μπορούν να χειριστούν πλήρεις ψηφιακές πηγές και σχεδόν οποιοδήποτε συνδυασμό HDMI, RGB, SPDIF, αναλογικού ήχου και αναλογικών πηγών βίντεο”, λέει ο Robin Van Meeuwen, αντιπρόεδρος πωλήσεων και μάρκετινγκ στο Crestron International. “Η αυτόματη ανίχνευση και η εναλλαγή εξαλείφει την ανάγκη διαμόρφωσης των πηγών, οπότε οι εγκαταστάτες μπορούν απλά να συνδέσουν τις εισόδους και οι μονάδες DMPS θα επιλέξουν τους σωστούς συνδυασμούς ήχου και βίντεο”.

“Το DMPS-300-C συνδυάζει απρόσκοπτα την προηγούμενη τεχνολογία MPS με τις κορυφαίες λύσεις DigitalMedia”, προσθέτει ο Robin. “Με τα νέα μοντέλα, προσφέρουμε τις ίδιες απίστευτες δυνατότητες και οφέλη για τους τελικούς χρήστες και τους εγκαταστάτες, αλλά για μικρότερες εφαρμογές. Τώρα έχουμε μια λύση για οποιοδήποτε περιβάλλον και ανάγκη. ”

Η περιοχή DMPS φέρνει αμέσως οποιαδήποτε αίθουσα παρουσίασης στην ψηφιακή εποχή. Οι μονάδες DMPS λαμβάνουν σε κάθε σήμα πηγής, στη συνέχεια επεξεργάζονται, αναμιγνύουν και ενισχύουν τον ήχο και μεταδίδουν όλα, άψογα, πάνω από ένα σύρμα.

www.crestron.eu

Θέλουν περισσότερα? – Ακολουθήστε μας στο Twitter, όπως και εμείς στο Facebook ή εγγραφείτε στη ροή RSS. Μπορείτε ακόμη να λάβετε αυτές τις ειδήσεις που παρέχονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κατευθείαν στα εισερχόμενά σας κάθε μέρα

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη