Home & Living

Το Loxone συνεχίζει να καινοτομεί με την έκδοση εφαρμογής λογισμικού V9

Αυστριακή σοφός εμπειρογνώμονας House Loxone συνεχίζει να αναπτύσσεται καθώς και καινοτομία. Σήμερα βλέπει το τρέχον v9.0 της εφαρμογής τους καθώς και το λογισμικό διαμόρφωσης.

Μόλις εγκατασταθεί για άλλη μια φορά στο σπίτι στο Loxone Basecamp, Kollerschlag, η έκδοση 9 ενσωματώνει τόσο εμφανή όσο και πίσω από τις τροποποιήσεις των σκηνών που τροφοδοτούν βελτιώσεις στη χρηστικότητα, την απόδοση, καθώς και για την ασφάλεια τόσο για τους εταίρους που δημιουργούν όσο και για τη διαμόρφωση σοφών σπιτιών, Προσθήκη στους ιδιοκτήτες κατοικιών που χρησιμοποιούν την εφαρμογή για να αλληλεπιδρούν με το σύστημά τους.

Η μεγάλη προφανής τροποποίηση στην εφαρμογή Loxone είναι το κομψό, νέο UI που φέρνει μια πολύ πιο διαισθητική, εξορθολογισμένη εμπειρία για τον χρήστη. Η ομάδα προόδου εφαρμογής λογισμικού έχει δαπανήσει συλλογικά πολλές ώρες τελειοποιώντας τη νέα εφαρμογή, όλα με ένα καλό μάτι για λεπτομέρειες, για να βεβαιωθείτε ότι ο τελικός χρήστης έχει ακόμη περισσότερη αυτονομία στα χέρια τους, αντί να μετράει στον σύντροφό τους να κάνουν μικρές τροποποιήσεις σε στοιχεία του σοφού σπιτιού τους. Η επανασχεδιασμένη εφαρμογή θέτει τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα καθήκοντα στα δάχτυλα του χρήστη, παρέχοντάς τους μια εισαγωγή της σημερινής κατάστασης του σπιτιού τους οπουδήποτε μπορεί να είναι σε σχέση με αυτό.

Η έκδοση της νεώτερης ενημέρωσης εφαρμογής λογισμικού περιλαμβάνει βελτιωμένα στοιχεία ελέγχου φωτισμού καθώς και χαρακτηριστικά. Μια τροποποίηση από τον προηγουμένως δημιουργημένο όρο «σκηνές» σε νέες διαθέσεις φωτισμού καθιστά ακόμη πολύ πιο εύκολο να τροποποιηθεί ολόκληρο το περιβάλλον ενός δωματίου. Οι μεμονωμένες ρυθμίσεις διεπαφής παρέχουν στην ατομική εφαρμογή ακόμη και πολύ περισσότερο για να προσαρμόζουν τον φωτισμό τους χωρίς την απαίτηση να έρθουν σε επαφή με τον σύντροφό τους για να το κάνουν αυτό. Οι υπάρχουσες εγκαταστάσεις μπορούν να αναβαθμιστούν αβίαστα σε ελεγκτή φωτισμού V2, ο οποίος παρέχει μια ολόκληρη διατήρηση νέων χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένης της «ανάμειξης» των διαθέσεων φωτισμού για να προσθέσει σε τόνους χωρίς να χρειάζεται να τροποποιήσει τη γενική εμφάνιση καθώς και την αίσθηση ενός δωματίου.

Έχουν επίσης πραγματοποιηθεί τεράστιες βελτιώσεις στο ιδιόκτητο λογισμικό διαμόρφωσης εργασίας της Loxone, Loxone Config., Συμπεριλαμβανομένων επιπλέον βελτιώσεων στη λειτουργία διαμόρφωσης αυτοκινήτων. Όταν τα διαφορετικά gadgets έχουν «μάθει» στο Loxone Config, ένα μόνο κλικ στο κουμπί Configure Automobile φροντίζει να παράγει τα απαραίτητα μπλοκ λειτουργίας που επιτρέπουν τα χαρακτηριστικά του συστήματος αυτοματισμού του σπιτιού.

Η επικύρωση του έργου είναι μια πιο εκπληκτική νέα λειτουργία που επιτρέπει στους συνεργάτες της εγκατάστασης να αξιολογήσουν τη διαμόρφωσή τους καθώς και να λάβουν μια εισαγωγή που οθόνει σε οποιοδήποτε είδος σφαλμάτων ή βελτιστοποιήσεων. Το εργαλείο αναδεικνύει αμέσως τους ελέγχους σε διαφορετικά τεχνικά στοιχεία που συμμορφώνονται με τη διαμόρφωση στην αγορά για να βελτιστοποιήσουν την απόδοση καθώς και να καθορίζουν οποιοδήποτε τύπο προβλημάτων πριν από την εγκατάσταση να γίνει ζωντανή.

Διατίθεται από σήμερα

Η έκδοση 9 του Loxone Wise House OS, το Config καθώς και η εφαρμογή θα προσφέρονται σε όλους τους υπάρχοντες συνεργάτες Loxone καθώς και ιδιοκτήτες σπιτιού ως ενημερώσεις (και θα καταλήξουν να είναι το κοινό για όλες τις νέες εγκαταστάσεις) από σήμερα.

www.loxone.com

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη