Uncategorized

Ρωτήστε έναν σχεδιαστή: ντύνοντας μια μπροστινή πόρτα για τις διακοπές

Q. Μόλις μετακομίσαμε σε ένα σπίτι αιώνα, καθώς θα ήθελα να ενισχύσω την εμφάνιση της μπροστινής πόρτας, καθώς και να το διακοσμήσω για τις διακοπές. Η πρόσοψη είναι ουδέτερη – αυτό δείχνει ότι μπορώ να επιλέξω οποιοδήποτε είδος χρωμάτων;

– J.R., Stratford, Ont. (Για να υποβάλετε τη δική σας ερώτηση, δείτε τη σελίδα Ask A Designer ™.)

Α: Ανακάλυψα αυτό το πλάνο μιας εορταστικά ντυμένης μπροστινής πόρτας καθώς και πίστευε ότι θα ήταν το καλύτερο κίνητρο για εσάς. Εδώ, υπάρχει μια φιλελεύθερη χρήση της δομής αντί του χρώματος για να κάνει μια φιλόξενη και ευχάριστη πρόσοψη.

Αναμίξη διαφορετικών ειδών κλαδιών καθώς και φυτών με γλάστρες, όπως το κέδρο, το κέδρο καθώς και την ερυθρελάτη, τα στρώματα στη ζεστασιά στην μπροστινή πόρτα, καθώς και το λινάτσα τυλιγμένα γύρω από τα γλάστρες προσθέτουν μια ακόμη φυσική υφή.

Ο μόνος υπαινιγμός του χρώματος είναι στο υπέροχο στεφάνι Magnolia, το οποίο είναι μια πεμπτουσία διακοπών. Εάν είναι δύσκολο να ανακαλύψετε ένα, ένα βασικό στεφάνι ερυθρελάτης με χρυσό ή ασημένιο τόξο θα φανεί εξίσου όμορφος. Κρεμάστε ένα έτσι είναι κεντραρισμένο στο παράθυρο της πόρτας σας.

Εάν σκέφτεστε για μακροπρόθεσμες ενημερώσεις, σας προτείνω να αλλάξετε τη σκλήρυνση σας σε ένα με πολύ περισσότερη παρουσία. Οι τέχνες καθώς και το στυλ χειροτεχνίας της Columbia Big Singy της ανανέωσης θα συμπληρώσει την αιώνα πρόσοψή σας.

Μου αρέσει η έννοια μιας ζεστού μεταλλικού επιφάνειας ως προφορά για τη μαύρη πόρτα σας. Ρίξτε μια ματιά στο ορθογώνιο σετ εισόδου με K205 Baker Knob από το Rocky Mountain Hardware. Οι καθαρές γραμμές του καθώς και η πατατιωμένη επιφάνεια είναι ένα εξαιρετικό μείγμα παλιών και νέων.

Μια πλάκα οβάλ μεταλλικού αριθμού θα ήταν μια μεγάλη αυθεντική πινελιά. Αυτό το μαύρο καθώς και το λευκό από το Ginger’s έχει μια vintage έκκληση που θα ταιριάζει στην ηλικία του σπιτιού σας.

Τέλος, ένας θυρωρός φυσικών ινών, όπως το Trampa από την IKEA (ή ακόμα και ένα λίγο μεγαλύτερο) είναι μια ανάγκη να τους χειμερινούς μήνες. Θα βοηθήσει στην εξάλειψη του χιονιού καθώς και της βρωμιάς από τα παπούτσια, ιδιαίτερα ευεργετικά όταν οι μεγάλες προσφορές καλών φίλων καθώς και η επίσκεψη στο σπίτι.

Δείτε πολλά περισσότερα ρωτήστε τις απαντήσεις του σχεδιαστή. Επιπλέον, υποβάλετε τη δική σας ερώτηση, με οδηγίες από τη σελίδα Ask a Designer ™.

1. Σετ εισόδου, υλικό Rocky Mountain 2. Doormat, Ikea 3. Αριθμοί, Τζίντζερ. 4. Φως τοίχου, αναζωογόνηση