Uncategorized

Τα κατόχους κεριών από το DIY

είναι υπέροχο να προσθέσετε κάποια λάμψη σε δωμάτια γύρω από τις διακοπές, αλλά πολύ χρυσό και ασήμι μπορεί να συντρίψει. Η ξεπερασμένη υφή του αποθηκευμένου ξύλου προσθέτει πολύ αναγκαία αντίθεση. Η ανάμειξη αυτών των κατόχων κεριών με χρυσό δημιουργεί απλώς δεξιά αίγλη και η λάμψη των κεριών κάνει μια θαυμάσια φιλόξενη δήλωση κοντά στην μπροστινή πόρτα. Εδώ είναι πώς να τα κάνετε:

Υλικά και εργαλεία

Κομμάτια ξύλου σχήματος πυλώνων

Γυαλόχαρτο

Κουρέλι

Πινελο ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

Λεκές τουρσί

Πανί χωρίς χνούδι

Ψαλίδι

Foil Bakeware (όπως τα κουτάκια πίτας)

Εποξικός

Καρφίτσες

Βήμα 1: Επιλέξτε και λεκίστε ξύλο

Επιλέξτε τετράγωνα κομμάτια ξύλου με το ίδιο πλάτος με τη διάμετρο των κεριών σας. Τα κεριά μου είχαν διάμετρο 3 “, οπότε επέλεξα κομμάτια ξύλου που ήταν 3” κατά 3 “και κυμαίνονταν σε ύψος από 3” έως 10 “. Αμώστε το ξύλο σε όλες τις πλευρές και καθαρίστε τη σκόνη με ένα υγρό κουρέλι. Όταν το ξύλο είναι ξηρό, εφαρμόστε λεκέ με ένα πινέλο. Για να δημιουργήσετε ένα ξεπερασμένο-όχι ασβεστωμένο-κοιτάξτε, σκουπίστε μακριά την υπερβολική λεκέ με ένα πανί χωρίς χνούδι, ενώ ο λεκέ είναι ακόμα υγρός. Αφήστε να στεγνώσει όλη τη νύχτα.

Βήμα 2: Προστατέψτε το ξύλο

Ενώ το λεκέδες στεγνώνει, κόψτε δίσκους που έχουν 1 “μικρότερο σε διάμετρο από τα κεριά σας (έτσι είναι εντελώς κρυμμένα από τα κεριά) από το επίπεδο πυθμένα ενός αλουμινίου αλουμινίου ψησίματος ή κασσίτερου πίτας – ένα δίσκο για κάθε κερί. Αυτά θα είναι σάντουιτς ανάμεσα στο ξύλο και τα κεριά για να κρατήσουν το ξύλο-ασφαλές. Συνδέστε ένα δίσκο στην κορυφή κάθε κεριού με εποξειδικό και αφήστε το να στεγνώσει.

Βήμα 3: Επισυνάψτε το κερί

Χρησιμοποιήστε το εποξειδικό για να εξασφαλίσετε τρία επίπεδα καρφίτσες σε κάθε δίσκο αλουμινίου, με έντονη πλευρά. Μόλις το εποξειδικό είναι ξηρό, σπρώξτε απαλά τα κεριά πάνω στις καρφίτσες. Τοποθετήστε τους κατόχους κεριών σε μια ομάδα ποικίλων ύψους σε μια σταθερή επιφάνεια.

Κονσόλα, Elte; καθρέφτης, κιβώτιο και βαρέλι. δέντρο, homesense? Υπεύθυνος κάτοχος (ως βάζο), Roost; Χρώμα τοίχου, γκρι Pavilion (242), Farrow & Ball.

Αποκτήστε περισσότερες ιδέες DIY & Home βελτίωσης στον οδηγό μας.