Home & Living

Αυτές οι κολοκύθες DIY CHINOISIEIE είναι μια κομψή λαβή Jack-O’-Lanterns

Χαρακτηριστικά επεξεργαστή Wendy Jacob μετοχές ακριβώς πώς να ζωγραφίσει κολοκύθες εμπνευσμένων από πορσελάνη.

Αφού παρατηρήσετε την αύξηση των αληθινών κολοκύθες εμπνευσμένων από Chinoisie που μοιάζουν περισσότερο με βάζα τζίντζερ από τα Jack-O’-Lanterns, πίστευα γιατί να μην αλλάζετε τρομακτικό για κομψό, χρησιμοποιώντας ένα μπλε και λευκό μοτίβο πορσελάνης. Τα στυλ είναι ρευστά, έτσι ώστε ακόμη και αν δεν χρησιμοποιείτε τη ζωγραφική, μπορείτε να σχεδιάσετε τα στυλ με ένα μπλε δείκτη καθώς και να προσθέσετε το χρώμα αργότερα. Η τεχνική είναι να αγοράσετε ένα χρώμα καθαρό με μια πραγματικά λεπτή άκρη για τη λεπτομέρεια, οπότε το στυλ φαίνεται αυθεντικά ζωγράφο. Ανακαλύψτε τις οδηγίες βήμα προς βήμα για να παράγετε αυτές τις DIY: Chinoiserie κολοκύθες παρακάτω.

Θα απαιτηθείτε γνήσιες ή βιοτεχνικές κολοκύθες στην κρέμα (αν αυτά είναι δύσκολο να βρουν, το ψεκασμό ζωγραφίζει ένα πορτοκαλί ένα), δύο μακροπρόθεσμους δείκτες (μεσαία μπλε καθώς και μια τυρκουάζ έκδοση), ένα λεπτό πινέλο, βιοτεχνικό χρώμα σε μεσαίο μπλε χρώμα Εκτός από το πιο σκούρο indigo (εσωτερικό / εξωτερικό είναι προτιμότερο αν σκοπεύετε να τα αφήσετε έξω).

Βρείτε ένα μοτίβο – αν είστε κολλημένοι, περιηγηθείτε κολοκύθες Chinoishie σε Pinterest ή Google Pictures, καθώς και προετοιμαστείτε να wowed. Στο Διαδίκτυο εικόνες ταπετσαρίας καθώς και υλικών στυλ είναι μια μεγάλη πηγή, εκτός από τα πραγματικά αγγεία.

Συμβουλή του συντάκτη: Εκτυπώστε φωτογραφίες καθώς και κύκλους των πτυχών που θέλετε να αναδημιουργήσετε.

Αγοράστε ένα έγχρωμο σκάφος ή μια γνήσια κολοκύθα ή σπρέι βαφής ένα πορτοκαλί (ζωγραφική ψεκασμού παρέχει μια σταθερή επιφάνεια με κάποια λαβή, έτσι είναι πιο εύκολο να ζωγραφίσει). Οι εκδόσεις των σκάφους είναι ελαφρύτερες, ώστε να είναι πιο εύκολο να χειριστούν όταν ζωγραφίζεστε, καθώς και μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν.

Συμβουλή του συντάκτη: Αυτή η μέθοδος ζωγραφικής παίρνει λίγο να χρησιμοποιηθεί. Έκανα το ύφος έξω σε χαρτί πρώτα για να δω την κλίμακα καθώς και να ασκείται να περνάει πάνω από τις γραμμές με ένα πινέλο.

Σχεδιάστε το στυλ σε μολύβι στην κολοκύθα, στη συνέχεια, μεταβείτε στις γραμμές με τους δείκτες. Χρησιμοποίησα το μπλε μπλε για να περιγράψω τις σιλουέτες καθώς και τον τυρκουάζ δείκτη να σκιάσει καθώς και να προσθέσει λεπτομέρειες.

Βάλτε μια λεπτή γραμμή έξω από τις γραμμές δείκτη με το μπλε με το INDIGO BLUE: Χρησιμοποιούσα το ελαφρύτερο μπλε του δείκτη καθώς και μεσαίο μπλε χρώμα για να συμπληρώσετε μερικές περιοχές, οι οποίες παρέχουν το σχέδιο περισσότερη διάσταση καθώς και το κάνει να φαίνεται ζωγραφική.

Συμβουλή του συντάκτη: Όταν το χρώμα στεγνώνει, μπορείτε να ψεκάσετε τις ολοκληρωμένες κολοκύθες με ένα στρώμα Varathane έτσι ώστε η επιφάνεια να αντέξει τις πτυχές καλύτερα.