Home & Living

Τάση: Οι ακατέργαστες άκρες

φυσικοί κρυστάλλοι και τα τραπέζια ξύλου ζωντανών άκρων (τα άκρα μένουν χωρίς λεκτά, συχνά ο φλοιός έχει μείνει ακόμη) να φέρει νέα ζωή στους εσωτερικούς χώρους. Οι ενεργειακές, αχαλίνωτες μορφές της φύσης ανακατεύουν την γυαλισμένη τελειότητα των υπερ-αλεξίπτωτων, αστικών pied-à-terres, ή συγκατοικούν εύκολα σε ρουστίκ καμπίνες.

Οι λαμπτήρες ορυκτών είναι μια νέα φυλή ροκ σταρ. Αυτή η κρυστάλλινη έκδοση από την Brenda Houston αποκλείει την επικράτεια της νέας ηλικίας με ένα ακρυλικό φινίρισμα και βάση και μια τραγανή ορθογώνια σκιά.

Σκοτεινή και δραματική, αυτή η λάμπα – επίσης από την Brenda Houston – θα λάμπει σαν ένα άκοπο κόσμημα στο γραφείο ενός γραφείου ή γραφείου στο σπίτι.

Είναι εύκολο να χάσετε τον εαυτό σας στον πολύπλοκο χάρτη του Veining σε αυτή τη λάμπα από το Jan Dusters.

Οι πλάκες του σεληνίτη (ένα γαλακτώδες ορυκτό) έχουν εμφανιστεί στα πλάγια τραπέζια στο υπνοδωμάτιο Malibu του Courtney Cox. Οι μεταλλικές βάσεις βιομηχανικού τύπου τονίζουν την ακατέργαστη, ουσιαστική κορυφή. Τα στρώματα είναι μια ισχυρή τάση σχεδιασμού.

Τα τραπέζια ζωντανών άκρων απολαμβάνουν μια Αναγέννηση-δείτε την κάλυψη του Οκτωβρίου του 2012 για ένα παράδειγμα μπροστά και κεντρικού. Αυτός ο πίνακας vintage είναι από τον θρυλικό αμερικανικό τεχνίτη George Nakashima, του οποίου η υπογραφή συμμετείχε σε μεγάλες ξύλινες πλάκες μαζί με αρθρώσεις πεταλούδων.

Ο Nakashima εκτιμούσε τη φυσική παρατυπία του burl, περιστασιακά επιλέγοντας πλάκες ξύλου που οι άλλοι απέρριψαν ως πολύ λανθασμένο.

Για μια νέα συστροφή, η καναδική εταιρεία MTH Woodworks υπογραμμίζει την έκκληση των φυσικών κόκκων ξύλου, χυτώντας τα θωρακισμένα δυτικά κόκκινα κέδρου σε ρητίνη για να δημιουργήσουν μοναδικά τραπέζια.

Παρακολουθήστε ένα βίντεο της διαδικασίας του MTH Woodworks εδώ.

Φωτογραφίες: 1. Brenda Houston Sharon Lamp, HD Inspirations2. Brenda Houston Angelina Lamp, Thecoolist3. Jan Dusters Honeycomb Lamp, Decur 84. Κρυσταλλική φοίνικη5. George Nakashima6. 1stdibs.com7. Bloom Dining Table, MTH Woodworks