Uncategorized

Γνωρίστε τα σκυλιά διάσωσης του Meghan Markle στο σπίτι του Τορόντο

Ο Πρίγκιπας Χάρι μπορεί να ασχοληθεί με κάποιο άκαμπτο ανταγωνισμό στον τύπο της ηθοποιού δύο σκύλων διάσωσης του Meghan Markle, Bogart καθώς και Guy. Είναι προφανές ότι το αστέρι FITS (και το ενδιαφέρον του Χάρι) είναι αφιερωμένο στους pooches της. Μια ματιά με την τροφοδοσία Instagram εκθέτει αρκετές βολές από το κουτάβι μέχρι σήμερα που λαμβάνεται στο διαμέρισμα του Τορόντο. Κάντε κλικ με για να πάρετε μια ματιά στη γοητευμένη ζωή των κατοικίδιων ζώων της στο σπίτι.

Η Meghan δεν κάνει κόκαλα για τη δέσμευσή της να υιοθετήσει διασώσεις, επισημαίνοντας #adoptdontshop όταν δημοσιεύει εικόνες από τα δύο σκυλιά της, Bogart καθώς και Guy. Ένας ενσωματωμένος πάγκος καθώς και καρέκλες mod καθιστά αυτό το ηλιόλουστο κατάστρωμα έναν κατάλληλο προορισμό για περισσότερο από τους σκύλους της.

Ο τύπος αγκαλιάστηκε από ένα καταφύγιο στο Κεντάκι. Φαίνεται να έχει εγκατασταθεί στο νέο του σπίτι στο διαμέρισμα του Meghan Toronto μάλλον σε αυτή την υφαντή καρέκλα.

Ο Bogart κάνει τον εαυτό του στο σπίτι στον καναπέ του Meghan, ο οποίος είναι στρωμένος με ρίψεις. Η ηθοποιός χωρίζει το χρόνο της μεταξύ της Καλιφόρνια καθώς και του Τορόντο, καθώς και της διακόσμησης έχει ένα μοναδικό cali vibe με Sheepskins, παλάμες καθώς και slouchy, slip-καλυμμένους λευκούς καναπέδες.

Meghan τακτικά lusters στο κόκκινο χαλί, καθώς και κατανοεί τη μέθοδο της γύρω από μια φωτογραφία πυροβολισμού, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη οι pooches που χτύπησαν και το σήμα Sartorial. Μπορεί ο Jack της Union Jack του Guy να είναι δώρο από τον Πρίγκιπα Χάρι;

Η Markle είναι ένας πρώην συγγραφέας ιστολογίου της ζωής (έχει απενεργοποιήσει την τριετή ιστοσελίδα της, την TIG), ωστόσο, φέρνει ακόμα το μάτι ενός στυλίστα σε αυτά τα ράφια, ομαδοποιώντας καλύμματα ανά χρώμα.

Οι φωτογραφίες του μωρού δεν παίρνουν πολύ πιο χαριτωμένες από αυτό το πλάνο του Bogart ως κουτάβι.

Πόσο άνετο είναι αυτός ο τύπος; Το κουρασμένο κρεβάτι καθώς και το φουντωτό, ταπετσαρισμένο κεφαλάρι είναι μια δελεαστική πρόσκληση για να αγκαλιάσετε.

Ο Bogart φαίνεται να εξουσιοδοτεί το ζεστό ριγέ χαλί που ζεσταίνει τα ξύλινα πατώματα στον πρωτεύοντα χώρο διαβίωσης. Οι διαμορφωμένες καρέκλες καθώς και ένα πολυτελές χαλί είναι νεύμα στο Scandi Style. Μας αρέσει ο επιχρυσωμένος καθρέφτης της πριγκίπισσας, που κλίνει άνετα στον τοίχο λειτουργίας στην τραπεζαρία.

Τα καθαρά στοιβαγμένα βιβλία καθώς και οι ασπρόμαυρες εικόνες είναι μια γραφική πινελιά. Όσο για το αγαπημένο βλέμμα του Guy, αυτό είναι απλώς σάλτσα.