Uncategorized

Νέο λογισμικό αυτοματισμού Homezix – Totally Free Trial

Ειδήσεις ενός νέου πακέτου λογισμικού αυτοματισμού στο σπίτι έχει μόλις αναρτηθεί στα φόρουμ μας. Μια εντελώς δωρεάν δοκιμή είναι διαθέσιμη για λήψη και μια εισαγωγική τιμή των 24,99 δολαρίων είναι σε προσφορά …

“Ένα νέο λογισμικό με ποικιλία εκπληκτικών χαρακτηριστικών έχει εισαχθεί πρόσφατα: υποστηρίζει πολλαπλές τεχνολογίες (σήμερα Zwave, Insteon και X10). Το Homezix επιτρέπει χαρακτηριστικά αυτοματισμού από διαφορετικές τεχνολογίες που συνεργάζονται για να επιτύχουν ευρύτερες λειτουργίες για την αυτοματοποίηση του σπιτιού σας. εύχρηστος. Απλώς εξαρτήματα αυτοματοποίησης μεταφοράς και πτώσης στην κορυφή του σχεδίου δαπέδου του σπιτιού σας για να δημιουργήσετε το δίκτυο αυτοματισμού σας.

Διαδραστικό και διαισθητικό. Η κατάσταση και ο έλεγχος της συσκευής είναι οπτικές και διαδραστικές. Ο χρήστης μπορεί επίσης να προσαρμόσει την εμφάνιση συσκευών.

Υποστηρίζει κάμερες που βασίζονται στο Web. Συμπληρώστε απεριόριστες αριθμούς βιντεοκάμερας που βασίζεται στο Web σε όλο το σπίτι για να δείτε τι συμβαίνει σε πραγματικό χρόνο.
Απλός και διαισθητικός προγραμματισμός θερμοστάτη Zwave. Δημιουργήστε εύκολα πολλαπλά σημεία για να μεγιστοποιήσετε την άνεση του σπιτιού σας.

Εικονικές συσκευές. Το Homezix εισάγει εικονικούς διακόπτες και dimmers που προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία για να συνεργαστούν με πολλές συσκευές.
Πολλαπλά και ανεξάρτητα σενάρια. Το Homezix υποστηρίζει πολλαπλά σενάρια. Ο καθένας μπορεί να τρέξει ανεξάρτητα για να ελέγξει μια συγκεκριμένη εργασία.

Ειδικά, ισχυρή δυνατότητα προηγμένης δέσμης ενεργειών. Το Homezix περιλαμβάνει τα πάντα για να συνθέτουμε, να μεταγλωττίσουμε και να εκτελέσουμε λογική αυτοματοποίησης στο C#, VB, τις πιο ισχυρές και δημοφιλείς γλώσσες προγραμματισμού. Το Homezix καθιστά επίσης αρκετά εύκολο, ώστε να μην χρειάζεται να γνωρίζετε τα πάντα για τον προγραμματισμό C#, VB. Με λίγες εύκολες γραμμές κώδικα, μπορείτε να δημιουργήσετε πολύ εξελιγμένο αυτοματισμό ελέγχου. ”

Ο καθένας μπορεί να κατεβάσει εντελώς δωρεάν δοκιμή εδώ AutomationVista.com (αρχική δημοσίευση φόρουμ)

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη