Uncategorized

Το σύγχρονο σπίτι διακοπών της Νέας Ζηλανδίας

, καθώς η πρόβλεψη μετατρέπεται σε προειδοποιήσεις παγετού εδώ στον Καναδά, μερικοί από εμάς αναμένουμε με ανυπομονησία τον πάγο καθώς και το χιόνι, καθώς και μερικούς από εμάς που λαχταρούμε για το καλοκαίρι. Εάν βρίσκεστε στην τελευταία κατηγορία, ελάτε μαζί μου για να ελέγξετε ένα σύγχρονο σπίτι διακοπών σε έναν ειρηνικό κόλπο του Ειρηνικού. Ας αφήσουμε τον αληθινό βορρά πίσω για λίγο, καθώς και να κατευθυνθείτε προς το «Winterless North» της Νέας Ζηλανδίας.

Δεν είναι μόνο αυτό το σπίτι έξι υπνοδωματίων, έξι λουτρών στην προκυμαία, υπάρχει ακόμη και η θέα στον ωκεανό από πίσω. Το οικιστικό ακίνητο περιλαμβάνει επίσης ένα σπίτι τριών υπνοδωματίων για τους επισκέπτες-ή τον κηπουρό με αμοιβή αυτών των πλούσιων, περιποιημένων εδάφους.

Αυτή είναι η επιτομή του «ανοιχτού σχεδίου». Ο γυάλινος τοίχος στον άριστο χώρο διπλώνει για να φέρει το ύπαιθρο μέσα, ενώ τα παράθυρα που κάνουν τα παράθυρα κάνουν το

φαίνεται να επιπλέει πάνω από το χώρο. Η πρώτη μου κίνηση; Αφαιρέστε την τηλεόραση – που το χρειάζεται όταν έχετε αυτή την άποψη!

Ο χώρος της λευκής κουζίνας είναι ομαλή και μινιμαλιστική-εκτός από εκείνη την ένδοξη, υπερβολική περιοχή πέτρας στον πάγκο του καταρράκτη. Το μπεζ δάπεδο δεν θα ήταν η πρώτη μου επιλογή, ωστόσο θα καμουφλάσει κάθε τύπο άμμου που θα παρακολουθείται από την προσωπική παραλία βήματα, όπου μπορείτε να δείτε τις ξύλινες στέγες όπως αυτές που βρίσκονται στο Bit City Roofing στον κατάλογο του Διαδικτύου.

Όχι μόνο η τουαλέτα είναι διαθέσιμη στο υποτρεπτικό κλίμα καθώς και στις απόψεις των ωκεανών, έχει γενναιόδωρους καθρέφτες, δύο νεροχύτες, καθώς και πολλά αποθηκευτικά στοιχεία. Πιστεύω ότι είμαι ερωτευμένος.

Ο κόλπος Paroa καθώς και η γύρω περιοχή είναι ένα εξέχον σημείο απόδραση. Η πλησιέστερη πόλη, Russell, ήταν ο πρώτος μακροπρόθεσμος ευρωπαϊκός οικισμός στη Νέα Ζηλανδία, καθώς και μπορεί να επιτευχθεί οδικά ή αυτοκίνητα και φορτηγά.

Εμπνευσμένο από αυτόν τον γυάλινο τοίχο με πτυχή; Επιθεωρήστε μια καναδική έκδοση στη φετινή πριγκίπισσα Margaret Showhome.

Πιστώσεις φωτογραφιών:
1-5: Sotheby’s Worldwide Realty