Home & Living

Το Heatslave ενεργοποιεί τη θέρμανσή σας από το έξυπνο τηλέφωνό σας

Μία από τις πιο τυπικές ανησυχίες που έχουμε ακούσει όλα αυτά τα χρόνια στο αυτοματοποιημένο σπίτι είναι ακριβώς πώς μπορώ να διαχειριστώ τη θέρμανση μου όταν είμαι μακριά από το σπίτι μου ή το σπίτι διακοπών μου. Λοιπόν εδώ είναι ένα πραγματικά συναρπαστικό νέο προϊόν που προσφέρει μια λύση με κόστος που είναι πιο οικονομικό από τα συστήματα που εξετάσαμε στο παρελθόν. Μιλήσαμε στους ανθρώπους στις VVS Technologies σχετικά με τη νέα θέρμανση τους σε υλικό κυτταρικής διεπαφής που ονομάζεται «Heatslave» …

Ποιο είναι το υπόβαθρο της επιχείρησής σας – η VVS άρχισε να λειτουργεί πριν από δέκα χρόνια. Έχουμε περάσει το μεγαλύτερο μέρος αυτού του χρόνου ερευνώντας, καθώς και αναπτύσσοντας, αρχικά, τεχνολογίες για τις επιχειρήσεις στις ΗΠΑ καθώς και την Κορέα και, πιο πρόσφατα, δημιουργώντας τις δικές μας μοναδικές τεχνολογίες. Τα Styles VVS καθώς και κατασκευάζουν μια ποικιλία προϊόντων «πράσινης μηχανικής» που εξοικονομούν χρήματα καθώς και μειώνουν τη χρήση του CO2 προσθέτοντας ευκολία καθώς και άνεση με μια ποικιλία προϊόντων ανταγωνιστικών τιμών για τους πελάτες μας

Ποιο είναι το σύστημα Heatslave; – Το Heatslave έχει έρθει μόνο σε απευθείας σύνδεση. Είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν μηχανικής / καινοτομίας, καθώς και ιδιαίτερα εμφανής λόγω των πρόσφατων σοβαρών ψυχρών ξόρκων καθώς και της επακόλουθης ζημίας στις ιδιότητες. Ομοίως, η ικανότητά του να μειώνει το ενεργειακό κόστος σε αυτούς τους δύσκολους νομισματικούς χρόνους καθιστά ακόμη πιο ελκυστική.

Το Heatslave σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε τη θέρμανση σας χρησιμοποιώντας το έξυπνο τηλέφωνό σας ή οποιοδήποτε τύπο τηλεφώνου από οπουδήποτε, δωρεάν. Το Heatslave σας δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστείτε αυστηρά τη θέρμανση σας επιτρέποντάς σας να το τηλεφωνήσετε για να το ενεργοποιήσετε (αντί να το έχετε χρονομετρηθεί) εάν καθυστερήσατε να φτάσετε στο σπίτι μπορεί να έρθει πολύ πριν να επιστρέψετε, καθώς μπορεί να είναι για άλλη μια φορά Ο χρόνος που παίρνετε σπίτι – γι ‘αυτό το λόγο σπαταλάει όλη αυτή τη θερμότητα. Το Heatslave σας επιτρέπει να επιθεωρήσετε τη θερμοκρασία του σπιτιού σας χρησιμοποιώντας το έξυπνο τηλέφωνό σας ή στον ιστό, καθώς και θα σας στείλει πραγματικά ένα κείμενο εάν παίρνει επίσης ψυχρό να σας επιτρέψει να το τηλεφωνήσετε (ένας έξυπνος αριθμός τηλεφώνου) δωρεάν Καθώς ενεργοποιήστε τη θέρμανση.

Όταν έχετε ενεργοποιήσει τη θέρμανση, μετά από σύντομο χρονικό διάστημα, το Heatslave θα σας στείλει ένα επιπλέον κείμενο για να σας πει ότι «θερμαίνεται ωραία» – έτσι καταλαβαίνετε ότι η θέρμανση σας λειτουργεί. Το Heatslave αποτελείται από μια κάρτα SIM καθώς και έτσι ενεργεί σαν κινητό τηλέφωνο, ωστόσο, οι τηλεφωνικές κλήσεις σε αυτό δεν επιβαρύνουν ένα κόστος. Η εγκατάσταση θα πάρει έναν ηλεκτρολόγο ή κατάλληλα ειδικευμένο άτομο λιγότερο από μία ώρα στις περισσότερες περιπτώσεις. Δεν απαιτείται εγκατάσταση εμπειρογνωμόνων. Μια υπηρεσία βοήθειας που βασίζεται στο διαδίκτυο παρέχεται από εμάς όπου θα σας τηλεφωνήσουμε πίσω ή μπορείτε να μας μιλήσετε απευθείας.

Υπάρχουν διαφορετικά μοντέλα θερμότητας; – Υπάρχουν δύο ταξινομήσεις προϊόντων Heatslave – αυτές που βασίζονται στο διαδίκτυο καθώς και εκείνες που απλά τηλεφωνούν για να ενεργοποιήσουν/απενεργοποιήσουν τη θέρμανση.

1. Web Based Heatslave – Κάθε σύστημα έχει ένα μοναδικό αναγνωριστικό, το άτομο βλέπει τον ιστότοπο Heatslave καθώς και εισέρχεται στο αναγνωριστικό που τους φέρνει στη δική του σελίδα. Ακριβώς εδώ έβαλαν ποιος μπορεί να ενεργοποιήσει τη θέρμανση, ο οποίος παίρνει το SMS εάν η απαίτηση του κτιρίου να έχει το ζεστό ενεργοποιημένο (Heatslave κείμενα σας όταν η θερμοκρασία γίνεται χαμηλή), έχουμε δύο σημεία στα οποία κάνει αυτό σε 6 βαθμούς C Εκτός από τους 4 βαθμούς Γ. Αυτά είναι τα σημεία κινδύνου καθώς και όταν το σπίτι/η επιχείρησή σας κινδυνεύει να εκρήγνυται οι σωλήνες, καθώς και να προκαλέσει σοβαρές ζημιές. Αυτό είναι επίσης όπου μπορείτε να ρυθμίσετε το online χρονοδιακόπτη, επιτρέποντας σε ένα άτομο να προγραμματίσει εξ αποστάσεως τη θέρμανση.

Οι μονάδες Heatslave ξεκινούν από περίπου £ 160. Μετά την απόκτηση, καθώς και την εγκατάσταση του συστήματος, το έτος δύο δαπάνες αποτελούνται από £ 22 για τις υπηρεσίες Web Plus Plus Up Tous Up στην κάρτα SIM. Συνολικά, τα έξοδα περίπου £ 40 το χρόνο θα πρέπει να ενεργοποιούνται από το δεύτερο έτος. Για αυτό παίρνετε:-

Η θέρμανση σας παρακολουθείται καθημερινά – όταν θα σας τηλεφωνήσει εάν η θερμοκρασία πέσει στο επίπεδο συναγερμού.

Δυνατότητα ρύθμισης του online χρονοδιακόπτη για να βρείτε όταν επιλέγετε – όλα από τον υπολογιστή σας χωρίς να χρειάζεται να οδηγείτε σε οπουδήποτε.

Ενεργοποιήστε τη θέρμανση την ημέρα πριν κάνετε ένα ταξίδι στο σπίτι / σπίτι σας – για να βεβαιωθείτε ότι είναι ζεστό και άνετο καθώς και να μην παγώσετε όταν φτάσετε εκεί καθώς και για τις πρώτες 24 ώρες (παίρνει περίπου μια μέρα για να ζεσταθεί ένα σπίτι αν δεν χρησιμοποιηθεί).

Επίπεδο άνεσης καθώς και ευκολία – έχουμε πολλούς ανθρώπους που το χρησιμοποιούν καθημερινά καθώς και ενεργοποιούν το “μπάνιο” στο σπίτι της μεθόδου και όχι πρέπει να περιμένουν τα 40 λεπτά, οπότε μπορεί να μην ενοχλούν με το μπάνιο!

Εξοικονόμηση κόστους κόστους – απόδοση επένδυσης (βλέπουμε τους περισσότερους ανθρώπους να εξοικονομούν τα έξοδα του συστήματος κατά το πρώτο έτος)

2. Heatslave Infant – Πρόκειται για μια μονάδα κειμένου SMS μόνο, ένα δίκαιο σύστημα που σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη θέρμανση (αλλά έξυπνα σας λέει όταν το έχετε ενεργοποιήσει ως μοναδικό από μακριά). Αυτό ταιριάζει σε πολλούς ανθρώπους που θέλουν απλώς μια απλή μέθοδο ενεργοποίησης ή απενεργοποίησης του συστήματος θέρμανσης τους (στην πραγματικότητα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να διαχειριστείτε σχεδόν οτιδήποτε απομακρυσμένο από το τηλέφωνό σας). Μπορεί είτενα είναι ρυθμισμένο μόνο για να ενεργοποιήσει το άτομο να το ενεργοποιήσει ή να απενεργοποιήσει. Δεν έχει λειτουργία θερμοκρασίας.

Είτε μονάδες μπορούν να γίνουν κείμενο για να πάρετε μια κατάσταση πίσω από αυτούς λέγοντας εάν η θέρμανση σας είναι ενεργοποιημένη ή απενεργοποιημένη. Κάθε σύστημα έχει μια συνάρτηση συναγερμού – καθώς ένας συναγερμός έρχεται σε επαφή με (που χρησιμοποιείται συχνά σε πόρτες λέβητα ή σε δεξαμενές) μπορεί να συνδεθεί καθώς και αυτό θα στείλει ένα συναγερμό σε έναν συγκεκριμένο αριθμό. Το μήνυμα κειμένου μπορεί να τροποποιηθεί, δηλαδή “συναγερμός από το καπάκι δεξαμενής αποθήκευσης πετρελαίου στο αυτοματοποιημένο σπίτι”. Οι μονάδες βρίσκονται σε περίβλημα IP65 – έτσι μπορούν να τοποθετηθούν σε εξωτερικούς χώρους – καθώς και να τροφοδοτούνται από 12 βολτ. Τους προμηθεύουμε με ό, τι χρειάζεται (220Volt/12 Volt Relay – Power Supplies καθώς και κάρτες SIM), καθώς περιλαμβάνουν εγγύηση 12 μηνών.

Πού μπορούν οι άνθρωποι να σας ανακαλύψουν στον ιστό; Επιθεωρήστε μας στο www.heatslave.com

www.heatslave.com

Θέλουν περισσότερα? – Θα πρέπει να συμμορφώνεστε με εμάς στο Twitter, όπως και εμείς στο Facebook ή να εγγραφείτε για τη ροή RSS. Μπορείτε ακόμη και να λάβετε αυτές τις ειδήσεις που παρέχονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, απευθείας στα εισερχόμενά σας κάθε μέρα.

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη