Uncategorized

Η πλατφόρμα BroadCom WICed παρέχει πλήρη υποστήριξη Apple HomeKit

Broadcom αποκάλυψε ότι η «ασύρματη συνδεσιμότητα ιστού για ενσωματωμένες συσκευές» (WITED) Setera Application Application Set παρέχει τώρα πλήρη υποστήριξη HomeKit.

Η Broadcom Insurance ισχυρίζεται ότι είναι η πρώτη επιχείρηση για να ικανοποιήσει τις τεχνικές προδιαγραφές της Apple HomeKit House Automation Framework για το Wi-Fi καθώς και το Bluetooth Smart.

Η πλατφόρμα WICED μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να γεφυρώσει τα μη-homekit gadgets στο δίκτυό της. Αυτό επιτρέπει σε ένα προϊόν όπως ένας λαμπτήρας Bluetooth Wise για να συνδεθεί με ένα σοφό βύσμα, συμπεριλαμβανομένης της μονάδας WICED της Broadcom, που παράγει μια γέφυρα από τον λαμπτήρα στην εφαρμογή που υποστηρίζεται από το HomeKit του χρήστη στο iPhone, iPad ή iPod touch.

Η πλατφόρμα WICED της Broadcom επιτρέπει στους σχεδιαστές καθώς και στους παραγωγούς πρωτότυπων συσκευών (OEM) να επωφεληθούν από το αναπτυσσόμενο οικοσύστημα HomeKit με συνολική λύση. Βοηθώντας τα προϊόντα IoT των επιχειρήσεων που είναι συμβατά με το HomeKit, η Broadcom μειώνει το χρόνο στην αγορά καθώς και τη βελτίωση της εμπειρίας των καταναλωτών παρέχοντας gadget αυτοματισμού που επιτρέπουν μια απρόσκοπτη σύνδεση στο δίκτυο του σπιτιού τους καθώς και να διαχειριστεί από ένα homeKit- Υποστηριζόμενη εφαρμογή στο iPhone, το iPad ή το iPod Touch.

Το HomeKit παρέχει ένα σύνολο τυπικών πρωτοκόλλων που το καθιστούν απλούστερο για τους πελάτες να διαχειρίζονται αξεσουάρ με δυνατότητα HomeKit που χρησιμοποιούν εφαρμογές SIRI ή iOS. Το HomeKit αναπτύσσεται σε ένα προστατευμένο θεμέλιο με κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο, η οποία προσφέρει στους πελάτες μια προστατευμένη σύνδεση μεταξύ του iPhone, του iPad ή του iPod touch καθώς και του αξεσουάρ HomeKit.

Σχετικά: Το House Set Framework – Λεπτομέρειες για το πρωτόκολλο αυτοματισμού της Apple της Apple

Βασικά χαρακτηριστικά:

Υποστήριξη για 802.11ab/g/n wi-fi καθώς και bluetooth smart

Δυνατότητα γεφύρωσης σύνδεσης τελικών σημείων που δεν είναι ενεργοποιημένα με το HomeKit

Compact Style για την υποστήριξη πολλών μικροελεγκτών (MCUs) καθώς και συστημάτων-on-a-chip (SOCS)

Αποτύπωμα χαμηλής μνήμης

Ολοκληρωμένα εργαλεία προόδου

Αξιόπιστη διαλειτουργικότητα καθώς και ολοκληρωμένη ασφάλεια

Αναβαθμίσιμο σε ασύρματες συνδέσεις

Το WIED SDK της Broadcom καθώς και η ενότητα υλικού με υποστήριξη HomeKit προσφέρονται τώρα.

www.broadcom.com: Εξήγησε η Apple HomeKit

Θέλουν περισσότερα? – Ακολουθήστε μας στο Twitter, όπως και εμείς στο Facebook ή εγγραφείτε για τη ροή RSS. Μπορείτε ακόμη και να λάβετε αυτές τις ειδήσεις που παρέχονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, απευθείας στα εισερχόμενά σας κάθε μέρα.

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη