Uncategorized

Το Plex Apps Store φέρνει το plugin Hulu και πολλά άλλα

Η ομάδα Plex μόλις δημοσίευσε μια άλλη απελευθέρωση ορόσημο. Ο νέος διακομιστής πολυμέσων συνδέεται με το νέο Plex Apps Store, έναν τρόπο εγκατάστασης plugins που σας επιτρέπουν να συνδεθείτε με υπηρεσίες ροής βίντεο στο διαδίκτυο. Ξεκινώντας με περίπου 20 “εφαρμογές” για υπηρεσίες όπως το Hulu, το YouTube, το MTV και το Revision3, υπάρχουν πολλά περισσότερα στον αγωγό συν μια βασική αρχιτεκτονική για τους χρήστες να δημιουργήσουν και τη δική τους. Απολαύστε το βίντεο μετά το άλμα.

“Αυτή η απελευθέρωση, μια αθώα μικρή διαφορά από την τελευταία, έχει το μεγαλύτερο νέο χαρακτηριστικό Plex ποτέ. Δεν είμαι μόνο αναβλύζω την υπερβολή εδώ όταν λέω ότι ποτέ δεν θα χρησιμοποιήσετε το Plex με τον ίδιο τρόπο ξανά. Θα ήθελα να σας παρουσιάσω Ο νέος διακομιστής πολυμέσων Plex … .. έτσι τι είναι τόσο ξεχωριστό για τον νέο διακομιστή Plex Media; Σερβίρει plug-ins που κατεβάζονται από το Plex Media Server και παρέχουν ένα σημαντικό ποσό online περιεχομένου στο Plex.

Τι περιεχόμενο και ποιοι ιστότοποι; καταπληκτική ερώτηση. Ας πούμε απλώς ότι δεν θα απογοητευτείτε από τα 20 plug-ins που είναι διαθέσιμα από το App Store (οι περισσότεροι από αυτούς που γράφτηκαν από τον Scott και το υπόλοιπο από τον Isaac, τον James και τον εαυτό μου) και θα είστε επίσης Έκπληκτος από μερικούς από αυτούς που εργαζόμαστε πίσω από τις σκηνές. ”

Plexapp.com: Ανακοίνωση ιστολογίου Plex

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη