Uncategorized

Το Twit καταδεικνύει το Google Glass – δυναμικό αυτοματισμού σπιτιών;

Υπήρξαν πολλές αξιολογήσεις Google Glass, ωστόσο, το τελευταίο επεισόδιο της Κυριακής του «Αυτή η εβδομάδα στην τεχνολογία» παρείχε μία από τις καλύτερες γνώσεις ακόμα στο προϊόν. Η προεπισκόπηση των προγραμματιστών ύψους 1.500 δολαρίων πρέπει να είναι πολύ περισσότερο σαν $ 200- $ 500, όταν προσφέρεται ως καταναλωτικό προϊόν το 2014. Αλλά θα χρειαστεί μια τροποποίηση των «κοινωνικών κανόνων» πριν αρχίσουμε να αποδεχτούμε αυτά τα είδη gadgets στις καθημερινές μας ζωές.

Ο πίνακας Twit κάνει το σημείο ότι το γυαλί είναι το Apple II των φορητών υπολογιστών, μόνο η αρχή ενός συναρπαστικού που θα προκαλέσει πραγματικά ευεργετικά gadgets μέσα στις επόμενες 2 δεκαετίες.

Συμφωνείς? Θα κουνάτε και θα αναβοσβήνετε στα φώτα σας στο μέλλον για να τα διαχειριστείτε; Θα είστε σε θέση να κοιτάξετε γύρω από την οικιακή σας ιδιοκτησία όταν μακριά από το σπίτι απλά κοιτάζοντας επάνω; Ελέγξτε αυτό το βίντεο καθώς και ας κατανοήσουμε τις σκέψεις σας στα παρακάτω σχόλια.

Google Glass: Twit.tv

Θέλουν περισσότερα? – Ακολουθήστε μας στο Twitter, όπως και εμείς στο Facebook ή εγγραφείτε για τη ροή RSS. Μπορείτε ακόμη και να λάβετε αυτές τις ειδήσεις που παρέχονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, απευθείας στα εισερχόμενά σας κάθε μέρα.

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη