Home & Living

Ενημερωμένα Κλασικά: Λωρίδες Zebra

Βρείτε νέες επιλογές σε εξέχοντα πρότυπα στυλ στη σειρά μας στο Διαδίκτυο, ενημερωμένα κλασικά.

Η εικονική εμφάνιση του μαύρου καθώς και του λευκού είναι γραφικό καθώς και αμέσως αναγνωρίσιμο, ωστόσο υπάρχει μια μετατόπιση από τα δέρματα zebra (αν και η έκδοση που δείχνουμε παρακάτω είναι faux) σε μια πιο γραφική επεξεργασία τοίχων που περιβάλλει ένα χώρο. Ο εξωφρενικός, εξωτικός αντίκτυπος είναι ο ίδιος, όσο ανθρώπινο.

Classic Pick: Ένα Faux Zebra Hide είναι εντελώς σε βήμα με την αιχμηρή μαύρη καθώς και τη λευκή τέχνη, καθώς και τα έπιπλα σε αυτό το σαλόνι, σχεδιασμένο από την Christine Ralphs. Ένα τραπέζι του καταρράκτη δεν αποκρύπτει το punchy μοτίβο, το οποίο προσθέτει το ποσοστό ενδιαφέροντος στα δάπεδα από ξύλο, καθώς και ορίζει αυτό το χώρο καθισμάτων.

Fresh Spin: Ταπετσαρία Zebra σε ένα μοντέρνο γκρι χρώμα είναι το τέλειο σκηνικό, σύμφωνα με τον σχεδιαστή αυτού του δωματίου, Richard Ouellette. Συμβουλεύει να μην διαχωρίσει το ισχυρό μοτίβο μακριά από το κοπάδι, καθώς και να το απομονώσει σε τοίχο προφοράς. Οι φυσικές παραλλαγές των λωρίδων είναι πιο λεπτές όταν περιπλανηθούν ελεύθερα με πολλά δωμάτια, όπως φαίνεται παραπάνω στο διαμέρισμά του. “Εάν το χρησιμοποιήσατε σε ένα τοίχο λειτουργίας, θα σας φωνάζει”, εξηγεί ο Richard.