Home & Living

Περιηγηθείτε σε ένα μικρό ημι -με vintage & worldwide ντεκόρ

όταν ο σχεδιαστής Silvana d’Addazio και ο συνεργάτης της, εστιατόριο Saeed Mohamed, αγόρασαν το ημιτελικό του 1880, επιθυμούσαν στο διαδίκτυο καθώς και να καταλάβουν την περιοχή πριν φτιάξουν οποιοδήποτε τύπο των σημαντικών αποφάσεων επανασχεδιασμού. “Και μετά από 10 χρόνια, καταλάβαμε πραγματικά τι ήθελαν”, δηλώνει η Silvana. Δηλαδή, για να μεγιστοποιήσετε το χώρο, να εξατομικεύσετε τα έπιπλα για τις ζεστές γωνίες, καθώς και να αξιοποιήσετε στο έπακρο μια μικροσκοπική, σκοτεινή κουζίνα που παίρνει μια προπόνηση από την ταραχώδη ρουτίνα του ζευγαριού που κρατά καλούς φίλους καθώς και οικογένεια. Με ένα στυλ για πολύχρωμα, μοτίβα υλικά καθώς και μια εμπιστοσύνη που προέρχεται από τα χρόνια της στον κλάδο, η Silvana σχεδίασε ένα εξαιρετικό ιερό που έχει κολλήσει σε πλούσια υλικά καθώς και λουσμένο σε ζεστό φως. Πηγαίνετε μέσα στον εκλεπτυσμένο χώρο της.

Η Silvana έφερε τον διακοσμητικό καλλιτέχνη Kari Serrao για να ζωγραφίσει μια φανταστική τοιχογραφία πάνω από το τζάκι της χρησιμοποιώντας μια προτιμώμενη ταπετσαρία από την Froments ως έμπνευση. Έγραψε το βινιέτα εμπνευσμένο από την Ασιατική, με αντίκες μουσικές φιγούρες που πλαισιώνουν έναν ιταλικό καθρέφτη του 18ου αιώνα, καθώς και ένα λεπτό μεταξωτό φως που επέλεξε στη Βενετία.

Με το άνοιγμα του τοίχου της σκάλας, η Silvana παρατείνει τις γραμμές όρασης του μικρού σαλονιού. Ο σχεδιαστής δηλώνει ότι δεν είναι κανονικά ένα “ροζ άτομο”, όμως επέλεξε το υλικό στα μαξιλάρια των πολυθρόνων για την υπέροχη δομή του καθώς και το χαλαρό στυλ. “Δεν είναι υπερβολικά πολύτιμο ροζ.” Το εξισορροπεί με μαξιλάρια σε γκρι καθώς και λευκό Ikat από τον Lee Jofa.

Αυτά τα ανοικτά ράφια στο χώρο διαβίωσης επιτρέπουν στη Silvana να προβάλει τις συλλογές των κανάτων crockware καθώς και αγγεία καθώς και παλιό κρύσταλλο. Οι κανάτες εδώ – που διαρρέουν τέλεια για να αντηχούν τα συνοδευτικά βιβλία – προέρχονται από αντίκες αγορές γύρω από το Τορόντο. Αληθινή στο άψογο μάτι της για λεπτομέρειες, η Silvana στήριξε τη γωνιά σε ταπετσαρία με λινά, έσυρε τις άκρες στην κορδέλα καθώς και ανάβει τη σκηνή με μια λεπτή κέλυφος.

Στην μπροστινή αίθουσα, ένας εξαιρετικά μεγάλος παραδοσιακός καθρέφτης από το Ribbehege & Azevedo συνδυάζεται με καρέκλες wishbone mod από τον Hans Wegner καθώς και ένα αιγυπτιακό στήθος για ένα απλό εντυπωσιακό βινιέτα. Οι οροφές των δέκα ποδιών κάνουν το βικτοριανό ημι-πιο ευρύχωρο, καθώς και ο καθρέφτης τραβά το μάτι προς τα πάνω, ενώ αναπηδά φυσικό φως γύρω από το χώρο.

Μόλις άνοιξε την κουζίνα στην τραπεζαρία, η Silvana, που του αρέσει να διασκεδάζει καλούς φίλους καθώς και οικογένεια, διακοσμημένο για μέγιστη άνεση. Ενώ το τραπέζι είναι ένα ομαλό ωοειδές σχήμα, είναι επίσης ευρύχωρο καθώς και το τέλειο σχήμα με vintage βινύλιο-καθορισμένες καρέκλες. Ένα κινεζικό χαλί με επίπεδη βυθίσματα σε βαθύ μωβ καθώς και χαλαρά ρωμαϊκά περσούν την οπτική απαλότητα, καθώς και τα μειωμένα 2 φώτα κρεμαστά από τον Peter Bowles για το πρωτότυπο BTC είναι ένα σύγχρονο νεύμα.

Η νέα κουζίνα της κουζίνας είναι εφοδιασμένη με ντουλάπια από κουζίνες Falcon με γυάλινο πάνω μέρος, καθώς και κατώτερα ντουλάπια με καρυδιά που προσθέτουν ζεστασιά καθώς και αντίθεση-για μια εμφάνιση που τα τηλεφωνήματα στο μυαλό ένα σμόκιν. Ο παλιός χώρος της κουζίνας ήταν περιορισμένη καθώς και σχεδόν τελείως κλειστός, έτσι η Σίλβαννα άνοιξε την περιοχή όσο και τον πίσω κήπο στο ένα άκρο με μια αρκετά νέα πόρτα καθώς και με παράθυρα και παράθυρα. Στο άλλο άκρο, μόνο ένα μπαρ πρωινού χωρίζει την κουζίνα από την τραπεζαρία.

Αντί για ένα κεφαλάρι, η Silvana επικαλέστηκε τον τοίχο με ένα υλικό κάνναβης με το χέρι-μπλοκαρισμένο σε ένα μικρό floral, το ίδιο ακριβώς υλικό που χρησιμοποίησε για το χώρο του χώρου. Ένα τυπωμένο περίγραμμα στα άκρα του υλικού σπάει την περιοχή καθώς και βοηθά να καθορίζουν το κρεβάτι. Το ίδιο ακριβώς υλικό drape στον χώρο τραπεζαρίας εμφανίζεται και εδώ.Μια υποτιθέμενη στοίβα καμινάδας ήταν βαμμένη λευκή για να εξισορροπήσει το βιβλιοθήκη στην άλλη πλευρά του κρεβατιού. Εισάγει τη δομή καθώς και κάνει το τραπέζι του βάθρου να αισθάνεται σαν ένα επιμελημένο έργο τέχνης. Η επικάλυψη του Boxspring παρέχει στο κρεβάτι μια προσαρμοσμένη εμφάνιση.

Με το πλακάκι της λεβάντας, το μαρμάρινο πάγκο, καθώς και τα σύγχρονα ντουλάπια βελανιδιάς, το μπάνιο της Silvana αισθάνεται θηλυκό, ωστόσο δεν είναι περίεργο. Η ευρεία ματαιοδοξία έχει τόνους περιοχής για προϊόντα περιποίησης στον πάγκο καθώς και κάτω κάτω. Το πλαίσιο της επένδυσης όπως η επένδυση κάνει την περιοχή να αισθάνεται γυαλισμένη, όπως και τα καλούπια οροφής. Οι λεπτές μωβ πετσέτες είναι αναμνηστικά από διακοπές στην Τουρκία.

Τα ράφια πετσέτας σε ξενοδοχείο είναι πρακτικά για τη θέρμανση καθώς και για τις πετσέτες ξήρανσης καθώς και για την προσθήκη γλυπτικών ενδιαφέροντος. Το καμπύλο πλακάκι δαπέδου έχει μαροκινή αίσθηση.