Uncategorized

Το Nexgen ξεκινά το Xray Remote Extenders – οι άνθρωποι ελέγχουν τα πράγματα μέσα από τοίχους

την ιδέα της δημιουργίας μιας μπαταρίας με ενσωματωμένο πομπό RF για να μετατρέψουν το IR απομακρυσμένο σε κάτι που θα λειτουργούσε μέσω των τοίχων ήταν περίπου το 2004.

Τώρα η Nexgen ανακοίνωσε δύο νέα συστήματα που εργάζονται μέχρι και 40 μέτρα μακριά από τον εξοπλισμό σας. Το Xray Remote Extender (£ 59) και το Enhanced Genius Remote Extender (£ 69) που θα λειτουργούν μεμονωμένα πολλά κουτιά ουρανού. Ελέγξτε τα πλήρη στοιχεία PR και το βίντεο μετά το άλμα.

“Το Nexgen εγκαινιάζει το δίδυμο της Xray Remote Extenders – Runcorn, Cheshire, Ηνωμένο Βασίλειο 23 Μαΐου 2011 – Ο Nexgen, ένας καινοτόμος πάροχος διακριτών υπηρεσιών προϊόντων για τις αγορές A/V Ισχυρή ικανότητα RF. Απλώς αντικαθιστώντας μία από τις μπαταρίες AA ή AAA του τηλεχειριστηρίου με έναν παρεχόμενο πομπό μπαταρίας, ο χρήστης μπορεί τώρα να μεταβεί από δωμάτιο σε δωμάτιο και να ελέγχει τα εξαρτήματα μέχρι τα 100 ‘μακριά, όλα χωρίς την ανάγκη άμεσης οπτικής επαφής. Η τεχνολογία Remote Extender λειτουργεί ακόμη και πίσω από τις ντουλάπες και τις πόρτες του υπουργικού συμβουλίου.

Αρχικά εισήχθη στις Η.Π.Α. το 2004 και χρησιμοποιώντας την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία, η αρχική απομακρυσμένη επέκταση έχει υποβληθεί σε συνεχή βελτίωση με την πάροδο των ετών. Οι πρόσφατες αναβαθμίσεις ήταν αρκετά σημαντικές ώστε να αξίζουν ένα νέο όνομα μοντέλου και ο Nexgen καλεί τώρα αυτό το αναβαθμισμένο προϊόν το “Plus”. Το νέο και βελτιωμένο απομακρυσμένο extender (£ 59.00) διαθέτει ένα chipset υψηλής ταχύτητας για να συνεργαστεί με σχεδόν κάθε τηλεχειριστήριο στην αγορά, εκτεταμένο εύρος για να εργαστεί σε σχεδόν οποιοδήποτε σπίτι, UL σημειώθηκε μπαταρίες και πράσινη τροφοδοσία που μειώνει την κατανάλωση ενέργειας.

Το Genius (£ 69.00) έχει όλα τα χαρακτηριστικά του Remote Extender Plus με την προσθήκη του έξυπνου δέκτη που μπορεί να επιλέξει από 256 κωδικούς που μπορούν τώρα να ελέγξουν μέχρι και 256 εξαρτήματα ίδιου σήματος ανεξάρτητα. Ο δέκτης Genius διαθέτει ένα νέο κομψό σχέδιο με δύο εξόδους εκπομπής για 56k και 38k ή και τα δύο για 38k. Υπάρχουν επίσης δύο υποδοχές φόρτισης μπαταρίας 2/3 AAA.

Η ιδιοφυΐα είναι ιδανική για οικιστικές εγκαταστάσεις υψηλής ποιότητας με πολλαπλά συστήματα όπως διαμερίσματα και πολυκατοικίες, καθώς και διάφορους ελαφρούς εμπορικούς χώρους, όπως αθλητικά μπαρ, γραφεία οδοντιάτρων, εκθεσιακούς χώρους κ.λπ. μπαταρίες και ενεργειακά αποδοτική πράσινη τροφοδοσία.

Το Xray Remote Extenders στέλνει τώρα και θα είναι σε επίδειξη στο Cedia Home Technology Event, Stand # D7, 28-30 Ιουνίου 2011 στο London Excel.

Βασικά χαρακτηριστικά

Λειτουργεί με πολλά τηλεχειριστήρια AA και AAA

Ο δέκτης έχει ενσωματωμένο φορτιστή, έρχεται με (2) 2/3 AA ειδικά επαναφορτιζόμενες μπαταρίες

Το Genius προσφέρει προηγμένη χρήση πολλαπλών συστατικών. Ιδανικό για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών

(2) Έξοδοι εκπομπού (56K & 38K ή και τα δύο 38K)

Περιλαμβάνεται ο πομπός IR με ένα μάτι. Διατίθενται διάφορα προαιρετικά αξεσουάρ

Πράσινη ενεργειακά αποδοτική τροφοδοσία

www.nexgensmarthome.co.uk: Άλλα απομακρυσμένα extenders

Θέλουν περισσότερα? – Θα έπρεπε να μας ακολουθήσετε στο Twitter, όπως και εμείς στο Facebook ή να εγγραφείτε στη ροή RSS. Μπορείτε ακόμη και να λάβετε αυτές τις ειδήσεις που παρέχονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κατευθείαν στα εισερχόμενά σας κάθε μέρα.

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη