Home & Living

Βίντεο: Η Eve Connect συνδέει το έξυπνο σπίτι σας με το Smart Automobile

, καθώς περισσότεροι άνθρωποι προετοιμάζονται για να πάρουν τα χέρια τους σε ένα Tesla μέσω του μοντέλου 3, εδώ είναι μια πλατφόρμα λογισμικού που συνδέει το έξυπνο αυτοκίνητό σας με το Smart σας Σπίτι.

Η Eve Connect περιγράφεται ως “η πολύ προηγμένη επιλογή Connect Home / Connected Automobile” και μπορεί να μιλήσει σε μια σειρά υλικού αυτοματισμού στο σπίτι, όπως το Nest, το Lutron, το Philips Hue, το Kwikset και το Shlage.

Η Eve Connect είναι η νεώτερη εφαρμογή καινοτόμου ταμπλό. Η Eve Connect ενσωματώνει μια ποικιλία συνδεδεμένων οικιακών συσκευών και εμπορικών σημάτων σε ένα περιβάλλον, επιτρέποντας στους χρήστες να ελέγχουν τις κλειδαριές, τις πόρτες του γκαράζ, τα φώτα, τους θερμοστάτες και πολλά άλλα από τον πίνακα ελέγχου αυτοκινήτων. Οι λειτουργίες μπορούν επίσης να αυτοματοποιηθούν ώστε να αντιστοιχούν σε γεγονότα όπως η αποχώρηση ή η επιστροφή στο σπίτι, προσθέτοντας ειρήνη και ευκολία.

Η Eve Connect συνεργάζεται με το IFTTT που σας δίνει δημιουργικό έλεγχο των προϊόντων και των υπηρεσιών που χρησιμοποιείτε μέσω των “συνταγών”, τα οποία επιτρέπουν την “ενεργοποίηση” με συναφείς “δράσεις”. Οι συνταγές είναι βασικές συνδέσεις μεταξύ των προϊόντων. Οι συνταγές IFTTT εκτελούνται αυτόματα στο παρασκήνιο, δημιουργώντας ισχυρές συνδέσεις με μία βασική δήλωση – αν αυτό τότε.

teslaapps.net: Είναι το μοντέλο Tesla 3 το σημείο ανατροπής για το EV

Θέλουν περισσότερα? – Ακολουθήστε μας στο Twitter, όπως και εμείς στο Facebook ή εγγραφείτε στη ροή RSS. Μπορείτε ακόμη και να λάβετε αυτές τις ειδήσεις που παρέχονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κατευθείαν στα εισερχόμενά σας κάθε μέρα.

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη