Home & Living

Η ηθοποιός της περιοδείας Shay Mitchell Glam California Guest Home

Η ηθοποιός Shay Mitchell, το κομψό νέο ξενώνα της Καλιφόρνιας, αντανακλά την παγκόσμια αισθητική της. “Θα ήθελα να δηλώσω το στυλ μου στυλ είναι μαροκινό-συν-Mediterranean με ένα άγγιγμα glam”, δηλώνει το Pretty Bit Liars αστέρι. Ο Shay συνεργάστηκε με το Wayfair, καθώς και με το στυλ του Wayfair, καθώς και με το στυλ του Consort Style, για να παράγει μια φωτεινή όαση για τους καλούς φίλους της καθώς και για το νοικοκυριό για να παραμείνει κατά την επίσκεψή της στο Λος Άντζελες.

Τολμή, αλλά θηλυκό, ο στρωμένος χώρος διαθέτει σύγχρονα έπιπλα στα μέσα του αιώνα, γραφικά πλακάκια, καθώς και έναν καταπραϋντικό συνδυασμό κοκκινίσματος, μαύρου, καθώς και λευκού. Κάντε κλικ με για να δείτε τον λαμπερό ξενώνα που κατέληξε να είναι μια επέκταση του σπιτιού της.

Ο Mat δημιούργησε υψηλό αντίθετο σε όλο το χώρο, φέρνοντας κομμάτια όπως αυτός ο φιλόξενος σκούρος γκρι καναπέ για να ξεχωρίζει ενάντια στους τραγανούς λευκούς τοίχους.

Ένας μαύρος και λευκός συνδυασμός παράγει ένα τολμηρό σκηνικό για χρυσές προθέσεις καθώς και συγκεντρωμένα κομμάτια. Στο σαλόνι, τα ζεστά ουδέτερα που ανακαλύφθηκαν στο χαλί του Sisal καθώς και στις σύγχρονες καρέκλες των μέσων αιώνα προσθέτουν χαρακτήρα.

Τα στρώματα χαλιών, τα καλάθια ψάθιων, καθώς και μια στοίβα μαξιλάρια με μοτίβα φέρνουν υφή.

Τα πολύτιμα ευρήματα, πολλά από τα ταξίδια του Shay σε όλο τον κόσμο, φέρνουν μια στρωμένη εμφάνιση στο τραπέζι του καφέ.

Το Matte Black είναι πασπαλισμένο σε όλο το χώρο – που ανακαλύφθηκε εδώ στην πόρτα, πλαίσια παραθύρων καθώς και αξεσουάρ – προσθέτοντας γραφικό άκρο σε αυτή τη γωνία εργασίας.

Μια ρίψη μαροκινού τύπου αντικατοπτρίζει το γραφικό κεραμίδι κάτω από αυτό το παγκόσμιο καθιστικό.

Οι λεπτομέρειες ορείχαλκου υψηλής μόδας λειτουργούν ως κοσμήματα μόδας σε όλο το χώρο.

Το γραφικό κεραμίδι κάνει μια τολμηρή δήλωση ενάντια στους συνηθισμένους λευκούς τοίχους, ενώ ένα τοξωτό χείλος κρατάει μια παύλα όμορφη.

Ένας καλοπροαίρετος χώρος είναι ένα προφανές must για ένα αστέρι.

Η εφεδρική, σύγχρονη κουζίνα είναι εξοπλισμένη με παραδοσιακά ντουλάπια τύπου shaker και είναι δίπλα στο καθιστικό, καθιστώντας απλό να διασκεδάσουμε τους επισκέπτες.

Ένα αφηρημένο κομμάτι τέχνης ακτινοβολεί πάνω από το γραφείο αφαίρεσης στη γωνία γραφείου.

Το έντονο μαύρο, καθώς και το λευκό πλακάκι που καλύπτει αυτό το ενσωματωμένο κρεβάτι, ενώ ένα μαξιλάρι βελούδινης βελούδας δημιουργεί μια ζεστή γωνιά ιδανική για ανάγνωση, ύπνο ή κρέμονται έξω.

Μια πλακέτα όρασης από το δάπεδο μέχρι την οροφή αποτελεί πηγή συνεχούς κινήτρων για το Shay, ενώ ένα δέντρο χρημάτων προσθέτει ένα χτύπημα πράσινου.