Home & Living

Χρήσιμο Gadget της εβδομάδας: Inateck 3 Port USB 3 Hub με Gigabit Ethernet

Το Inatech HBU3VL3-4 είναι λίγο (110 x 32 x 20mm) 3 θύρα USB 3.0 Hub που ενσωματώνει μια υποδοχή RJ45 για Gigabit Ethernet.

Στόχος του Ultrabook Χρήστη Το σύντομο καλώδιο των 30 εκατοστών είναι ένας ευπρόσδεκτος τρόπος για να διατηρήσετε την ακαταστασία στο Dek στο ελάχιστο, αν και πιθανότατα θα χρειαστείτε ένα USB επέκτασης που θα χρησιμοποιηθεί με μια μηχανή επιφάνειας εργασίας.

Η μονάδα δεν απαιτεί από έναν οδηγό να χρησιμοποιεί τις θύρες USB, αλλά θα χρειαστείτε ένα για τον ενσωματωμένο προσαρμογέα Gigibit Ethernet.

Υπάρχει ένα CD στο κουτί, αλλά αν είστε «μετα-οπτικό», τότε μπορείτε να κατεβάσετε τα προγράμματα οδήγησης από τον ιστότοπο υποστήριξης Inateck για τα Windows XP / Vista / 7/8 / 8.1 (32/64 bit), το Mac OSX και το Linux.

Το μέγιστο ρεύμα εξόδου των θυρών USB είναι 5V/900 MA, οπότε μην περιμένετε να τα χρησιμοποιήσετε για φόρτιση.

Με τη συνηθισμένη δοκιμή UN-Scientific αντιγράψαμε αρχεία από το MacBook μας στο NAS μας αρκετές φορές και κατά μέσο όρο τα αποτελέσματα. Το USB 3 του Inateck στο Gigabit Ethernet Bridge χρειάστηκε 1 λεπτό 29 δευτερόλεπτα για να αντιγράψει τα αρχεία μας.

Σε σύγκριση με τον Apple Thunderbolt με τον προσαρμογέα Gigabit Ethernet πήρε 1 λεπτό 21 δευτερόλεπτα κάνοντας τη μονάδα Thunderbolt περίπου 9% ταχύτερα.

Η Γέφυρα της Apple είναι σήμερα £ 25, ενώ μπορείτε να παραλάβετε τη μονάδα Inateck για περίπου £ 20, η οποία είναι σχεδόν εξίσου γρήγορη, φθηνότερη και περιλαμβάνει εκείνες τις εύχρηστες επιπλέον θύρες USB 3.0.

Διατίθεται από το Amazon

804 κριτικές

Inateck [4-in-1 3 θύρες USB 3.0 Hub και RJ45 10/100/1000 Gigabit Ethernet Hub Converter LAN Adapter Network με ενσωματωμένο καλώδιο USB 3.0 1ft 1ft
Γυρίστε μία από τις θύρες USB του υπολογιστή σας σε τρεις θύρες USB 3.0 και μία θύρα RJ45 Gigabit Ethernet, ειδικά ως ευέλικτη λύση για Ultrabooks, σημειωματάρια και tablet με διεπαφές USB
1 θύρα Gigabit Ethernet δίνει πρόσβαση στις ταχύτητες του δικτύου Superfast, προς τα πίσω συμβατά με το 10/100 Ethernet. Υποστήριξη πρωτοκόλλων IPv4/IPv6, Λειτουργία μεταφοράς διπλού καναλιού, αυτόματη ρύθμιση αναστροφής μεταφοράς και ροής δεδομένων
USB 3.0 Superspeed έως 5GBPS (η πραγματική ταχύτητα μετάδοσης περιορίζεται από τη ρύθμιση της συνδεδεμένης συσκευής), συμβατή προς τα πίσω με USB 2.0/1.1/1.0

Αγορά στο Amazon

inateck.com

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

Τελευταία ενημέρωση στο 2021-10-04 / συνδέσμους θυγατρικών / εικόνες από το API διαφήμισης προϊόντων Amazon Product