Home & Living

Τα έπιπλα πτώσης ανακαλύπτουν

όλοι μας καταλαβαίνουμε ακριβώς πόσο απλό είναι να κάνουμε ένα κατάστημα one-stop style, αγοράζοντας τα περισσότερα από τα τεράστια έπιπλα σας από ένα κατάστημα. Ωστόσο, αν θέλετε πραγματικά να ανακαλύψετε συναρπαστικά κομμάτια, εκτός από τις αγορές ψύλλων καθώς και τα ακριβά καταστήματα αντίκες, γιατί να μην ξανασκεφτείτε τα μεγαλύτερα καταστήματα επίπλων στην περιοχή σας; Θα υπάρξουν τόνοι για να επιλέξετε από όσο και ίσως, ίσως, θα ανακαλύψετε αυτό το τέλειο κομμάτι – πιστεύετε ότι η βελόνα σε ένα άκαλο κάπως πράγμα.

Τα παρακάτω προϊόντα είναι όλα από μια νέα συλλογή προϊόντων κατάστασης, καθώς και ταπετσαρίες στο Art Shoppe εδώ στο Τορόντο. Πρέπει να πω, τους αγαπώ!

Πραγματικά θέλω πραγματικά το τραπέζι του καρουλιού, ωστόσο θα χρησιμοποιήσει δύο ως τραπέζι του καφέ-το σχήμα του είναι αγάπη.

Η πτώση θα είναι εδώ σύντομα, καθώς λίγο διακοσμητικό είναι βέβαιο ότι θα σας προετοιμάσει για τις ψυχρές νύχτες μπροστά. Έτσι, κατευθυνθείτε για μερικά κομμάτια που θα ενημερώσουν στιγμιαία το καλοκαίρι σας.

Για συμβουλές σχετικά με την ενημέρωση του σπιτιού σας για το φθινόπωρο, ελέγξτε το ζεστό φθινόπωρο διακοσμητικό άρθρο μας.

Φωτογραφίες: 1-5. Το Art Shoppe