Home & Living

Αυτή η σύγχρονη σοφίτα είναι μια περιοχή ονείρου της χιλιετίας

μαζί με την πολυπόθητη διεύθυνση Soho, αυτός ο χώρος έχει ό, τι μια χιλιετή λαγνεία για μια σύγχρονη σοφίτα: λευκές ζωγραφισμένες τοίχους από τούβλα, τραγανή λευκά δάπεδα, καθώς και μαύρα πλαίσια Παράθυρα που αφήνουν σε έναν τόνο φυσικού φωτός. Προσθέστε τα τελειώματα Scandi-Style, τον βιομηχανικό φωτισμό καθώς και τα επίπλωση με τάσεις, καθώς και έναν κομψό, μονοχρωματικό χώρο που θα ήθελε ο οποιοδήποτε είδος είκοσι κάποιου. Ο Wagner Schmidt σε συνεργασία με το Elevate Style Collective, καθώς και θα δείτε γιατί είναι η διεύθυνση των ονείρων κάθε Millennials.

Όταν επιλέγοντας την αισθητική της σοφίτας, η Jennifer επέλεξε μια ανοιχτή, μητροπολιτική αίσθηση. “Έχω παρατηρήσει ένα μοτίβο προς μια προσέγγιση” λιγότερο είναι περισσότερο “όταν πρόκειται για σχεδιασμό”, λέει.

Η Jennifer επέλεξε να καλύψει ολόκληρο το τοίχο πάνω από τη σόμπα σε ένα καθαρό λευκό πλακάκι τρένου, καθώς και να αποχωρήσει από την εγκατάσταση ντουλαπιών στον ίδιο ακριβώς τοίχο. “Τα επάνω ντουλάπια θα είχαν κάνει την κουζίνα να εμφανίζεται τόσο βαριά”, λέει. “Τα ανοιχτά ράφια που πλαισιώνουν κάθε πλευρά της κουκούλας κρατούν το βλέμμα ανοιχτό, καθώς εξακολουθούν να παρέχουν τον απαραίτητο χώρο αποθήκευσης.”

Σε παρόμοια κίνηση, η Jennifer επέλεξε γυάλινα μέτωπα για τα επάνω ντουλάπια της κουζίνας για να εξασφαλίσει ότι το σκοτεινό φινίρισμα δεν θα συντρίψει το σχέδιο. Για μια μοναδική προφορά, το πίσω μέρος κάθε ντουλάπι ήταν εξοπλισμένο σε πλακίδια αμαξοστοιχίας (δεν φαίνεται).

Αυτή η βρύση Delta βιομηχανικού τύπου παρουσιάζει την ευκολία της καινοτομίας αφής καθώς και την απλοποίηση του μαγειρέματος στην κουζίνα. Ένα διακοσμητικό περιστρεφόμενο στόμιο που ολοκληρώθηκε στο χρωματικό χρώμα Pantone της σοφίτα, Single Malt, προσθέτει μια παύλα χαρακτήρα σε ένα κατά τα άλλα χρηστικό αντικείμενο.

Το Black Matte κατέληξε να είναι προοδευτικά κομψό στο σχεδιασμό, καθώς και η επιφάνεια του σε αυτό το ψυγείο, επέτρεψε στη Jennifer να προστατεύσει το σχέδιο διακόσμησης της σοφίτας. “Είναι λειτουργικό, αισθητικά ευχάριστο καθώς και συνεκτικό με το υπόλοιπο σχεδιασμό της κουζίνας”, λέει.

Το αρχικό ντουλάπι είχε μια διμερή πόρτα για να το χωρίσει από την υπόλοιπη κουζίνα. Για να ενημερώσει την εμφάνιση, η Jennifer εγκατέστησε μια προσαρμοσμένη πόρτα αχυρώνα τριών πάνελ από τον Jeld-Wen. Μια λωρίδα ζωγραφισμένη σε ενιαία βύνη δείχνει ενδιαφέρον για λεπτομέρεια καθώς και προσθέτει μια ενοποιητική αφή.

Σε 25 πόδια, το σαλόνι – απέναντι από την κουζίνα – διαθέτει έναν εκπληκτικό τοίχο από παράθυρα. Υπό την προϋπόθεση ότι το μέγεθος του χώρου, η Jennifer επέλεξε να παράγει δύο συμμετρικές περιοχές καθισμάτων που θα μεγιστοποιούσαν την απόδοση καθώς και για να αποτρέψουν την περιοχή να αισθάνονται κρύο.

Ταυτόσημα χαλιά shag καθώς και δίδυμοι καναπέδες-δερμάτινου καναπέδων σε μια καραμέλα τόνο ισορροπούν την περιοχή καθώς και να βελτιώσουν το θέμα στυλ. Ένα μεγάλο τζάκι από τούβλα ζωγραφισμένο σε ένα τραγανό λευκό μιμείται την αισθητική του τοίχου του μετρό της κουζίνας καθώς και προσθέτει υφή.

Σε κάθε ένα από τα δύο οροφές του καθιστικού, οι κλωβοί κυνηγών-που τελειώνουν σε ενιαία βύνη-είναι ξεχωριστά πρόσθετα.

“Το στυλ του υπνοδωματίου είναι απλό, καθαρό και ελάχιστο”, δηλώνει η Jennifer. Έχει στρωθεί κουβέρτες καθώς και μαξιλάρια για να ζεσταθεί η εφεδρική αισθητική. Η λαβή της πόρτας διαθέτει ομοίως το χρώμα της υπογραφής της σοφίτας, καθώς και μια καρέκλα πεταλούδας σε μια παρόμοια απόχρωση καραμέλας φέρνει την αισθητική σε όλο το χώρο.