Home & Living

Φωτίζετε και οργανώστε μια κουζίνα

Q. Λατρεύω μια φωτεινή, ζωντανή κουζίνα και το στυλ που κλίνω προς το είναι το Country Modern. Οι τοίχοι μου είναι κίτρινο και μου αρέσει το χρώμα, αλλά δεν φαίνεται να ποπ. Θέλω να αφαιρέσω τα ράφια του μετρό και να το αντικαταστήσω με έναν πίνακα κονσόλας με πλωτά ράφια παραπάνω. Μου λείπει επίσης η αποθήκευση για τα γλάστρες και τα τηγάνια μου και σχεδιάζω να εγκαταστήσω ένα ράφι γλάστρας πάνω από το νεροχύτη, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα λειτουργήσει. Δεν σκοπεύω να αποκόψω τα ντουλάπια επειδή είναι μόνο ένα έτος. Έχετε κάποιες προτάσεις;

– T.D., Mississauga, Ont.

Α. Το τρέχον κίτρινο χρώμα του τοίχου σας είναι πολύ ξεπλυμένο και γι ‘αυτό δεν σας δίνει το ποπ που ψάχνετε. Επιλέξτε ένα χρώμα βαφής με πολύ περισσότερο βάθος και γροθιά όπως το κριθάρι του Benjamin Moore (199), το οποίο θα πάρει τους ζεστούς τόνους στον πάγκο γρανίτη σας.

Ένα ράφι δοχείων πάνω από το νεροχύτη σας θα γεμίσει την ανοιχτή κουζίνα και την τραπεζαρία σας. Για επιπλέον αποθήκευση και καθίσματα, αντικαταστήστε τα ράφια του μετρό σας με μια σειρά από προσαρμοσμένα ντουλάπια ύψους πάγκου κατά μήκος του μακρού τοίχου της τραπεζαρίας σας. Κορυφή με μαξιλάρι αφρού πάχους 4 “που καλύπτεται από ένα χαρούμενο, casual ύφασμα, όπως ένα χρυσό μαύρισμα ή βακκίνιο που χτυπάει για να συμπληρώσει το νέο χρώμα τοίχου. Αντικαταστήστε το τραπέζι του πόκερ με ένα μικρό στρογγυλό ή τετράγωνο τραπεζαρία και δύο καρέκλες χωρίς άθλιες και τοποθετήστε τα μπροστά από το Banquette για να ολοκληρώσετε την τραπεζαρία. Αυτή η τοποθέτηση επίπλων θα σας επιτρέψει επίσης να χρησιμοποιήσετε τα σκαμνιά σας στο νησί για περιστασιακά γεύματα.

Δεδομένου ότι θα αντικαταστήσετε τα ράφια του μετρό στο οποίο βρίσκεται το φούρνο μικροκυμάτων σας, σκεφτείτε να αγοράσετε ένα φούρνο μικροκυμάτων που είναι τοποθετημένο σε κάτω από το φούρνο για πάνω από τη σόμπα σας για να διατηρήσετε τον χρήσιμο χώρο του πάγκου σας καθαρό για προετοιμασία τροφίμων. Τέλος, αντικαταστήστε το σημερινό φωτιστικό σας με ένα κρεμαστό κόσμημα στυλ σχολείου για να ολοκληρώσετε τη σύγχρονη εμφάνιση της χώρας που προσπαθείτε.