Home & Living

Ο τελικός οδηγός για τον καθαρισμό της άνοιξης

Εάν οι λέξεις “Spring Cleaning” απεργούν τον φόβο στην καρδιά σας (ή τουλάχιστον προκαλούν ένα κύμα για να κάνουν το άγχος που εμπνέεται από τη λίστα!) Ο Potter, ο διευθυντής της διαφήμισης για τους διοργανωτές εμπειρογνωμόνων στον Καναδά, έχει πολλές εύχρηστες συμβουλές για την κατάκτηση της ακαταστασίας. “Η άνοιξη είναι η τέλεια ευκαιρία να κυκλοφορήσει καθώς και ανανέωση”, λέει. “Για να κρατήσετε τα πράγματα απλά, διαλύστε την άνοιξη να εκκαθαριστεί σε δύο πρωτογενή βήματα. Το πρώτο βήμα είναι να μειωθεί καθώς και το δεύτερο βήμα είναι η προσβασιμότητα απλότητας. Κανονικά το βήμα 1 μπορεί να απαλλαγεί από 15% έως 50% των υλικών σας, γεγονός που καθιστά το δεύτερο βήμα εκθετικά ευκολότερο. ” Κάντε κλικ για τις καλύτερες συμβουλές της και για να ανακαλύψετε την λίστα ελέγχου καθαρισμού της άνοιξης.

1. Καθαρισμός, καθαρισμός, καθαρισμός. “Η διαδικασία του καθαρισμού της άνοιξης ξεκινά με την απαλλαγή από αυτό που δεν χρησιμοποιείτε, όπως ή χρειάζεστε. Ζώντας με λιγότερα μέσα ότι θα ανακαλύψετε τα πράγματα πιο γρήγορα, το σπίτι σας θα είναι ευκολότερο να καθαριστεί καθώς και η περιοχή θα σας ενεργοποιήσει “, δηλώνει η Μαρία. Πληρώστε συγκεκριμένους τόκους στις πιο εργατικές περιοχές του σπιτιού σας: εισόδους, γκαράζ, ντουλάπες, εργαστήρια, αποθηκευτικούς χώρους – όπως το υπόγειο, το ντουλάπι ή το χώρο ανίχνευσης – καθώς και τα παιδικά αίθουσες.

Φωτογράφος: Angus Fergusson

Πηγή: Home & House Απρίλιος 2013 Τεύχος

Προϊόντα: Bench, Kantelberg & Co.; καλάθια, baskon baskon; Mirror, Angus & Company; χαλί, EQ3; Το κρεμαστό φως, το κουτί (στο ράφι), το L’Atelier. κύπελλα (στο ράφι), Elte. λαβή πόρτας, το κατάστημα διάσωσης. Τυφλές υποστηρίξεις ραφιών, Lee Valley. Cancordian Hanger, Peaks & Rafters; ομπρέλες, σταγόνες βροχής. Χρώμα τοίχου, δείχνοντας (2003), χρώμα πόρτας, γκρι Parma (27), χρώμα ράφι, μαύρο βήμα (256), Farrow & Ball.

Σχεδιαστής: Sarah Hartill

2. Να είστε αδίστακτοι. Μόλις αποφασίσετε για το τι να απαλλαγείτε, η Μαρία προτείνει να πάρει το “όχι” στοίβα σας έξω από το σπίτι αμέσως, ώστε να μην μεταναστεύσει πίσω στο νεοδιαργανισμένο χώρο σας. Οι επιλογές σας περιλαμβάνουν τη δωρεά, την αποστολή, την πώληση, την επιστροφή, την επισκευή, την ανακύκλωση, την ανακυκλοποίηση ή, αν πρέπει να πετάξετε.

Φωτογράφος: Βιρτζίνια MacDonald

Πηγή: Home & House March 2011 τεύχος

Σχεδιαστής: Christine Ralphs

3. Καθορίστε ό, τι σπίτι. Το επόμενο βήμα είναι η διαμαρτυρία για τα πράγματα που κρατάτε. Επιλέξτε τι συμβαίνει όπου “βασίζεται στην εγγύτητα καθώς και στην απλότητα χρήσης”, λέει η Marie. Προτείνει την επισήμανση (όπου έχει νόημα) να βοηθήσει όλους να επιστρέψουν προϊόντα στις κατάλληλες θέσεις. Αυτός είναι επίσης ο χρόνος για να περιστρέψετε τα εποχιακά σας εργαλεία, αντικαθιστώντας τα φτυάρια χιονιού καθώς και τις χειμερινές μπότες με εργαλεία κήπου, αθλητικές συσκευές καθώς και αξεσουάρ κάμπινγκ.

Φωτογράφος: Michael Graydon

Πηγή: Home & House Ιουλίου 2012 τεύχος

Προϊόντα: σύστημα Pegboard, Rona; Συνοδικά πιρούνια, Slim Draw Hoe, Haws Vase, Lee Valley. Καλάθι της κουζίνας, πετσέτες τσαγιού (ως κουρτίνες), καλώδιο κουρτίνας με κλιπ, γαλβανισμένη κατσαρόλα, γλωσσικό δοχείο πότισμα, Ikea. Terracotta γλάστρες καθώς και δίσκοι, δίσκο λυγαριάς, κιβώτιο από γλάστρες από τερακότα, κερί από τερακότα στο καλώδιο, μπέικον. δέντρο, φυτώρια Sheridan.

Σχεδιαστής: Stacey Begg καθώς και Lauren Petroff

4. Ζώνη σε ντουλάπες. Ίσως είναι μόνο εμείς, ωστόσο η ακαταστασία φαίνεται πάντα να βαρύνει τις ντουλάπες. Ο νούμερο ένα κανόνας της Μαρίας για να τους κρατήσει τακτοποιημένο: “Μην έχετε τίποτα στην ντουλάπα που πρέπει να βρεθεί κάπου αλλού στο σπίτι!” καθώς και να πιστεύουν τα τετραγωνικά μέτρα του ντουλάπι ως φυσικό όριο. Εάν η δική σας ξεχειλίζει, είναι πιθανότατα η ώρα να καθαρίσετε.

Φωτογράφος: Donna Griffith

Πηγή: Home & House Ιανουάριος 2014 τεύχος

Προϊόντα: Σχεδιασμός ραφιών, στούντιο Mazen. Κατασκευή ραφιών, ξυλουργική Mar-Tec. Καλάθι, Hollace Cluny.

Σχεδιαστής: Mazen El-Abdallah

5. Κάντε το απλό στον εαυτό σας. Πολύ πρώτα απ ‘όλα, το Enlist Assist – όποιος ζει στο σπίτι σας μπορεί να βγει, ακόμα και τα παιδιά! Στη συνέχεια, παράγετε ένα caddy καθαρισμού με προϊόντα καθαρισμού, κουρέλια, γάντια, βούρτσες καθώς και οδοντόβουρτσες, οπότε ποτέ δεν πρέπει να ψάχνετε για τα σωστά εργαλεία. καθώς και τελικά, συμμορφωθείτε με έναν κατάλογο ελέγχου καθαρισμού. Η κοινή λίστα της Marie για την άνοιξη περιλαμβάνει τη συμμόρφωση με τα αντικείμενα, ωστόσο αισθανθείτε ελεύθερος να εξατομικεύσετε με βάση τις ανάγκες του σπιτιού σας:

● Σκουπίστε ή πλυντήρια εκτός έπιπλα
● Windows πλυντηρίου
● Σκουπίστε τις πόρτες και τους διακόπτες φωτός
● Σκουπίστε ή έργα τέχνης σκόνης
● Χρησιμοποιήστε την προσκόλληση καθαρισμού σκόνης σε βιβλιοθήκες κενού, περσίδες καθώς και τις κορυφές των βιβλίων καθώς και των πλαισίων παραθύρων
● Πλούσιο ή ξηρές κλινοσκεπάσματα, μαξιλάρια, παπλώματα, μαξιλαράκια στρώματος καθώς και αθόρυβες κουρτίνες
● Καθαρίστε φωτιστικά φωτιστικά
● Ανακινήστε τα χαλιά
● Αποσπάστε τα παπλώματα και τα μαξιλάρια
● Αναστρέψτε το στρώμα σας (αυτό πρέπει να γίνεται κάθε τρίμηνο, γυρίζοντας το τέλος του στρώματος και την πλευρά της πλευράς)
● Αφαιρέστε τον καταψύκτη καθώς και το ψυγείο
● Επισκευάστε ή επισκευάστε προϊόντα εργασίας που απαίτησαν να επανέλθουν στην υπηρεσία
● Επιθεωρήστε τους ανιχνευτές καπνού καθώς και τις μπαταρίες φακού
● Επανεξέταση κιτ έκτακτης ανάγκης
● Αδειάστε κεντρικό κενό ή αντικαταστήστε την τσάντα κενού εάν είναι γεμάτο

Φωτογράφος: Michael Graydon

Πηγή: Home & House August 2014 Τεύχος

Προϊόντα: εγκατάσταση αποθήκευσης, υπηρεσίες εγκατάστασης IKEA. ντουλάπια, πολυθρόνα, χαλιά, κιβώτια, Ikea.

Σχεδιαστής: Sarah Hartill