Uncategorized

Οι τάσεις των επιτραπέζιων υπολογιστών

μπορεί να είναι ακόμα ζεστές έξω, αλλά η πτώση πλησιάζει. Τα φύλλα θα γίνουν πλούσιες αποχρώσεις πορτοκαλιού και κίτρινων, τα πουλόβερ θα βγουν από την αποθήκευση και, για πολλούς, τα Σαββατοκύριακα θα γεμίσουν με δείπνο και εορταστικές συγκεντρώσεις. Λοιπόν, ποιος καλύτερος χρόνος για να δώσετε στις ρυθμίσεις του πίνακα σας μια εμφάνιση εμπνευσμένη από το φθινόπωρο; Ακολουθούν μερικοί τρόποι για να φτιάξετε τα γεύματα επιπλέον, με νέα ευρήματα από τους Home Outfitters. (Αυτό το blog χρηματοδοτείται από το Home Outfitters – Εισάγετε για να κερδίσετε μια κάρτα δώρων $ 500!)

Η εμφάνιση που εμπνέεται από τη φύση είναι σίγουρα ένα χτύπημα. Τα φύλλα εκτυπώνει στη συλλογή φύλλωσης Glucksteinhome Suit της σεζόν και συμπληρώνουν τους διακομιστές ξύλου της Glucksteinhome.

Η γραμμή σερβίτσες Glucksteinhome Bois συνεχίζει την οργανική τάση. Τοποθετημένο σε έναν δρομέα τραπέζι σε λινό, αισθάνεται πολύ φυσικό. Η ανάμειξη μιας κούπα με ένα ποτήρι που θα μπορούσε να είναι από την κουζίνα είναι όλα μέρος της λιγότερο τυπικής προσέγγισης που βλέπουμε με τις τάσεις των επιτραπέζιων υπολογιστών.

Τα χειροποίητα αντικείμενα είναι επίσης πολύ περιζήτητα. Ενώ μπορεί να μην μπορείτε να αγοράσετε τοπικά χειροποίητη αγγειοπλαστική, γραμμές όπως το Glucksteinhome Terracotta Evoke Trackanal Style.

Όπως σημειώνεται στο τεύχος του Σεπτεμβρίου του 2011, τα ζωγραφικά σχέδια, τα ζωγραφικά μοτίβα αυξάνονται και η συλλογή Salt & Pepper Poppi προσφέρει με τις λεπτές και όμορφες ανθισμένες. Όταν συνδυάζεται με μια μαλακή πετσέτα κοραλλιών, δημιουργεί μια εκλεπτυσμένη, ρομαντική αίσθηση. Η ανάμειξη με παστέλ συνεχίζει την τάση της ακουαρέλας που είναι επίσης μεγάλη αυτή τη στιγμή.

Ο διάδρομος είναι πάντα εμπνευσμένη διακόσμηση στο σπίτι, και τα επιτραπέζια σκεύη δεν είναι ανοσοποιητικά. Πλούσιοι, τόνοι κοσμημάτων και καρό είναι ζεστές για πτώση. Το Home Studio Kilt χρησιμοποιεί επίσης μοναδικά χρώματα, και ζεύγει καλά με τη γραμμή συμπαγών κύκλων. Οι συντάκτες μας πάντα αναζητούν καταστήματα αντίκες σε αναζήτηση κοσμημάτων με τόνους, αλλά αυτό το γυάλινο στήριγμα στο σπίτι προέρχεται από το Home Outfitters! Η ανάμειξη του στελέχους με χαμηλά γυαλιά είναι επίσης μια νεότερη εμφάνιση.

Όντας ο floral ανεμιστήρας που είμαι, το προσωπικό μου αγαπημένο για αυτή τη σεζόν είναι η συλλογή Poppi. Μπορώ σίγουρα να δω τον εαυτό μου να πάρει μερικά κοσμήματα-τόνους αντικείμενα και να τα ανακατεύουμε με τις λευκές μου πλάκες για μια νέα ματιά.

Επισκεφθείτε μια τοποθεσία Home Outfitters κοντά σας για περισσότερα προϊόντα σερβιρίσματος, από τα πιάτα έως τα μαχαιροπίρουνα έως τα αξεσουάρ επιτραπέζιου. Επιπλέον, εισάγετε για να κερδίσετε μια δωροκάρτα $ 500 Home Outfitters – αρκετό για να ανανεώσετε τις ρυθμίσεις του πίνακα σας. Επιπλέον, κοιτάξτε τη γκαλερί φωτογραφιών μας για περισσότερες επιλογές σερβιρίσματος και παρακολουθήστε το τμήμα της τηλεόρασής μας για να λάβετε συμβουλές από τους συντάκτες της H & H για να ρυθμίσετε ένα τραπέζι για διασκέδαση.

Φωτογραφίες: 1, 2, 4, 5. Donna Griffith.3. Home Outfitters