Home & Living

Βίντεο: Η νέα στάση ροής POPP είναι η βαλβίδα διακοπής του Z-Wave για τα σοφά σπίτια

POPP εισήγαγε το “Stop Flow” ένα νέο αέριο Z-Wave καθώς και τον ελεγκτή διακοπής του νερού για την ευρωπαϊκή αγορά. Όταν ενσωματωθεί σε ένα σύστημα αυτοματισμού σπιτιών, καθώς και ενσωματωμένο σε άλλους αισθητήρες, το σύστημα είναι σε θέση πραγματικά να περιορίσει τη ζημιά σε περίπτωση διαρροής λουτρού, πλυντηρίων πλυντηρίων κλπ., Αντί να το αναφέρει.

Η στάση ροής POPP παρέχεται πλήρως συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου βαλβίδων/κινητήρα, της τροφοδοσίας ρεύματος καθώς και της τοποθέτησης. Είναι απλό στη συναρμολόγηση στην υπάρχουσα βαλβίδα διακοπής της σφαίρας. Είναι έτσι όλες οι συνήθεις απαιτήσεις σωλήνων, συμπεριλαμβανομένου του ½ “καθώς και ¾” είναι δυνατές. Ενώ η εγκατάσταση μήκους 5-10 λεπτών δεν πρέπει να αποσυρθούν οι σωλήνες ή να αποστραγγιστούν το νερό. Η στάση ροής οδηγείται από έναν κινητήρα καθώς και κλείνει τη βαλβίδα σφαίρας μηχανικά. Παρόλο που ο κινητήρας χρειάζεται μόνο 12 volt (1Α), έχει μια ισχυρή απόδοση εκτός από μια υψηλή ροπή, η οποία κλείνει αξιόπιστα τη βαλβίδα σφαίρας σε μόλις 10 δευτερόλεπτα. Ομοίως, το κλείσιμο της βαλβίδας του εγχειριδίου είναι δυνατό σε κατάσταση αποτυχίας ρεύματος – χάρη στο ρουλεμάν απελευθέρωσης του συμπλέκτη.

Η στάση ροής POPP προσφέρεται τώρα για περίπου £ 110.

popp.eu: Περισσότερα z-wave wise house tech

Θέλουν περισσότερα? – Ακολουθήστε μας στο Twitter, όπως και εμείς στο Facebook ή εγγραφείτε για τη ροή RSS. Μπορείτε ακόμη και να λάβετε αυτές τις ειδήσεις που παρέχονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, απευθείας στα εισερχόμενά σας κάθε μέρα.

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest5
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη