Home & Living

Η BMW I & Loxone Team για την Solar Powered Smart Home Charging

Πήγα σε μια ημερήσια εκδρομή στο Motor Show της Γενεύης το περασμένο Σαββατοκύριακο. Υπήρχε κάποιο fab metal στην οθόνη (εδώ είναι μερικές φωτογραφίες των αγαπημένων μου).

Δεν ήταν έκπληξη το γεγονός ότι υπήρχαν πολλά νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην παράσταση. Πολλά δεν είχα ακούσει ποτέ σαν το Quantino (το κίτρινο αυτοκίνητο στη φωτογραφία 13).

Σε μια ανακοίνωση ενδιαφέροντος για τους ιδιοκτήτες ηλεκτρικών αυτοκινήτων νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Loxone αποκάλυψε το νέο τους “e-mobility starter kit”, το οποίο σας επιτρέπει να ενσωματώσετε τον φορτιστή BMW I Wallbox με τον έξυπνο ελεγκτή του Miniserver Smart Home.

Η ρύθμιση θα επιτρέψει στο BMWI σας να εκτελέσει αυτόματα χρονοδιαγράμματα φόρτισης, να παύσει τη φόρτιση και να ρυθμίσει το ρεύμα φόρτισης. Οι πληροφορίες σχετικά με την τρέχουσα παραγωγή ενέργειας μέσω των ηλιακών σας συλλέκτη, οι λιγότερο δαπανηρές περιόδους ηλεκτρικής ενέργειας ή το συνολικό φορτίο του σπιτιού σας μπορούν να ληφθούν υπόψη και να χρησιμοποιηθούν για την αυτόματη προσαρμογή της φόρτισης σας.

Σχετικά: Η κριτική μας BMW i3

Η Loxone λέει ότι το Ηνωμένο Βασίλειο είναι μία από τις κορυφαίες αγορές στην υιοθέτηση ηλεκτρικών αυτοκινήτων, ενώ χώρες όπως η Γερμανία, συνήθως οι πρωτοπόροι για την αγκαλιά των νέων τεχνολογιών, έχουν μείνει πίσω. Πιστεύουν ότι η έλλειψη υποδομής και υπολογίζεται σε ένα εθνικό δίκτυο φόρτισης είναι ένας από τους κύριους λόγους.

BMW Προσφέρω το Wallbox Pro, έναν σταθμό γρήγορης φόρτισης με ενσωματωμένη διαχείριση φορτίου για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, ενώ η Loxone φροντίζει για την έξυπνη λογική ενσωμάτωση. Μια τέτοια επανάσταση της εταιρικής σχέσης συμβατικές μεθόδους φόρτισης και προσφέρει ελεγχόμενη και αποτελεσματική χρέωση: Οι ιδιοκτήτες της BMW I μπορούν τώρα να προσβλέπουν σε μια εντελώς ελεύθερη, ηλιακή ενέργεια επαναφόρτισης σε μόλις τέσσερις ώρες.

Η έξυπνη ενσωμάτωση στο σπίτι επιτρέπει τη διαχείριση της φόρτισης με έξυπνο τρόπο με βάση την ακτινοβολία του ήλιου, το φορτίο άλλων συσκευών στο σπίτι και τα μεταβλητά τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας. Το κουμπί “πράσινη φόρτιση” επιτρέπει στον πελάτη να επιλέξει να φορτίσει το αυτοκίνητό του με αυτο-παραγόμενη ηλιακή ενέργεια, δηλαδή χωρίς να χρησιμοποιεί ισχύ από το εθνικό δίκτυο.

Σχετικά: Το Loxone ενσωματώνει το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο με το σύστημα αυτοματισμού στο σπίτι σας

Η συνεργασία μεταξύ της BMW και της Loxone καλύπτει τη Γερμανία, την Αυστρία, την Ελβετία, το Ηνωμένο Βασίλειο καθώς και την Ολλανδία και την Τσεχική Δημοκρατία. Το ένα κόστος για το κιτ εκκίνησης (υποθέτοντας ότι το σπίτι έχει υπάρχουσα φωτοβολταϊκή εγκατάσταση) είναι £ 465, το Wallbox Pro είναι £ 1500.

Η βελτιστοποιημένη ηλιακή φόρτιση δεν συνεπάγεται πολύ περισσότερο κόστος καυσίμου. Ως σύγκριση: Το μέσο κόστος καυσίμου για ένα αυτοκίνητο είναι £ 9500 σε απόσταση 100.000 μιλίων (με βάση την κατανάλωση 49 μιλίων ανά γαλόνι και ένα κόστος καυσίμου £ 1,02 ανά λίτρο)

loxone.com: Επισκόπηση BMW i3

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη