Home & Living

Το Pairot Bridge φέρνει την Apple HomeKit & Amazon Alexa υποστήριξη σε KNX Wise Houses

Η μονάδα pairot από το XXTER Bridges Your Knx Wise House στο Apple HomeKit ή Amazon Alexa. Αυτό προσθέτει υψηλής ποιότητας φωνή που διαχειρίζεται από αυτές τις 2 προεξέχουσες πλατφόρμες.

Με το ζευγάρι κάνετε την εγκατάσταση KNX κάθε σπιτιού που προσφέρεται για την Apple HomeKit ή την Amazon Alexa. Το ζευγάρι ενεργεί ως γέφυρα καθώς και εγγυάται ότι μπορείτε να χειριστείτε τα στοιχεία στο σπίτι καθώς και να διερευνήσετε την κατάσταση με ένα gadget μήλου ή το Amazon Echo. Αυτό καθιστά δυνατό, για παράδειγμα, τη διαχείριση των φώτων ή του θερμοστάτη μέσω εύκολου φωνητικού ελέγχου. Οι δυνατότητες που έχετε εξαρτάται από το αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την Apple HomeKit ή την Amazon Alexa.

Σχετικά: Το ComfortClick εισάγει διακομιστή Jigsaw KNX

Ποια στοιχεία που υποστηρίζει το ζευγάρι εξαρτάται από το αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το HomeKit ή την Alexa. Για την Alexa, οι μεταβαλλόμενοι ενεργοποιητές, οι dimmers, οι τυφλοί ενεργοποιητές καθώς και οι θερμοστάτες υποστηρίζονται επί του παρόντος. Για το HomeKit, οι διακόπτες (όπως ένας ανιχνευτής) μπορούν επίσης να λειτουργούν καθώς και να χρησιμοποιήσετε τη θερμοκρασία, την ένταση του φωτός καθώς και την υγρασία. Στο HomeKit μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ύπαρξη καθώς και τους αισθητήρες κίνησης, όπως και οι διακόπτες, μέσω μιας αυτοματοποίησης για τη διαχείριση σκηνών ή άλλων εξαρτημάτων. Κατόπιν αιτήματος της Apple, μπορούν να συνδεθούν μέγιστο 99 στοιχεία με ένα ζευγάρι καθώς και το ζευγάρι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε σπίτια.

Η γέφυρα Pairot προσφέρεται τώρα. Επικοινωνήστε με το XXTER στον παρακάτω σύνδεσμο για περισσότερες λεπτομέρειες.

xxter.com: Ελέγξτε περισσότερες δημοσιεύσεις KNX

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη