Home & Living

Το VeeBeam Streams HD στην τηλεόρασή σας

Χορηγία Post Οι Times έχουν αναθεωρήσει πρόσφατα ένα νέο IP TV Streamer – το Veebeam – το οποίο μόλις διατέθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Απλά συνδέστε το USB dongle στον υπολογιστή σας για να ακυρώσετε το περιεχόμενό του στην τηλεοπτική σας. Λειτουργεί με τα Windows 7, Vista, XP Plus Mac OSX και έχει σχεδιαστεί για να στέλνει οτιδήποτε στον υπολογιστή σας στην τηλεόρασή σας ασύρματα, συμπεριλαμβανομένων των πραγμάτων όπως το BBC iPlayer και το YouTube.

Το 2011 διαμορφώνεται πραγματικά για να είναι η χρονιά που το IPTV χτυπά το mainstream. Όλο και περισσότερες οικογένειες θέλουν να μεταδώσουν το 4OD, τον παίκτη ITV και πολλές άλλες υπηρεσίες στη μεγαλύτερη οθόνη τους στο σπίτι, αντί να παρακολουθούν το μικρότερο τους. Οι ΗΠΑ βλέπουν ήδη ένα σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού να ακυρώσουν τη δορυφορική και καλωδιακή υπηρεσία τους και να επιλέξουν να πληρώσουν μόνο για τη σειρά που ενδιαφέρονται πραγματικά μέσω του iTunes για παράδειγμα.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του Veebeam είναι η ικανότητά του να στείλει μια ταινία από το φορητό υπολογιστή σας στην τηλεόρασή σας, ενώ εξακολουθεί να σας επιτρέπει να συνεχίσετε να εργάζεστε στο φορητό υπολογιστή σας, στην περιήγηση, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή οτιδήποτε άλλο.

Το Little Black Box των £ 139 υποστηρίζει πλήρη περιεχόμενο 1080p HD για τραγανές πολύχρωμες εικόνες και η οπτική του έξοδος σας επιτρέπει να μεταδώσετε επίσης 5.1 ψηφιακό ήχο surround. Εάν είστε ευχαριστημένοι με το περιεχόμενο SD τότε υπάρχει και ένα veebeam σε £ 99 και για εσάς.

Λοιπόν, πώς λειτουργεί το σύστημα στον πραγματικό κόσμο, καλά, σύμφωνα με το The Times Review-“Δεν μπορείτε να νικήσετε το veebeam για κομψή απλότητα και φιλικότητα προς το χρήστη”. Ελέγξτε τον παρακάτω σύνδεσμο στο Amazon για να αγοράσετε το Veebeam και ενημερώστε μας τι πιστεύετε στα σχόλια.

Veebeam: Αγοράστε το τώρα: ροή στην τηλεόρασή σας

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη