Uncategorized

Μελβούρνη Κόκκινη Τύπος γοητεία

Τώρα που ο καιρός γίνεται κρύος στο Τορόντο, οι σκέψεις μου βασίζονται σε τοποθεσίες όπου ο υδράργυρος αυξάνεται αντ ‘αυτού. Αυτή την εβδομάδα, έχουν προσγειωθεί στα προάστια της Μελβούρνης της Αυστραλίας, όπου αυτό το υπέροχο κτήμα από τούβλα-request quest-request είναι προς πώληση. Εάν ενεργήσατε γρήγορα, ίσως να κλείσετε ακριβώς εγκαίρως για να απολαύσετε το καλοκαίρι εκεί. Ας ρίξουμε μια ματιά μέσα.

Οι περισσότερες ενδείξεις δείχνουν ότι αυτό είναι ένα σημαντικό ακίνητο. Κατανοημένος ως Redcourt, αναπτύχθηκε το 1888 από ένα γυαλί καθώς και από τον έμπορο ξύλου. Έχει ακόμα μεγάλη, ιστορική εμφάνιση καθώς και ένα τεράστιο επτά υπνοδωμάτια καθώς και οκτώ λουτρά. Ωστόσο, αυτό το άγαλμα των νέων που παίζουν leapfrog έξω μπροστά με κάνει να πιστεύω ότι αυτό το σπίτι διατηρεί κάποιες διεγείρουν, καθώς και φιλική προς τα παιδιά διασκέδαση σε αυτό.

Πράγματι, οι εσωτερικοί χώροι μπορεί να είναι καλύτεροι που αναφέρονται ως εκλεκτικοί. (Τα σημειώματα ονομάζουν τρεις ξεχωριστούς σχεδιαστές, οι οποίοι φαίνεται να αγνοούν την ιδέα ότι πρέπει να υπάρξει κάποια ροή μεταξύ των δωματίων.) Ακόμα, πολλά από τα στυλ πραγματικά λειτουργούν. Αυτός ο μονοχρωματικός χώρος διαβίωσης μπορεί να ήταν ήπιος, ωστόσο ένα πλούτο δομών το καθιστά ενδιαφέρον αντ ‘αυτού.

Ο χώρος της τραπεζαρίας έχει λίγο περισσότερο από μια συμβατική λυγισμένη, με σκαλισμένες καρέκλες καθώς και έναν επιχρυσωμένο καθρέφτη, ωστόσο μου αρέσει ο σύγχρονος αντίκτυπος του πίνακα με κάρβουνο, καθώς και υπερβολικά βαμμένο χαλί Ruby. Υπό την προϋπόθεση ότι το οικιστικό ή εμπορικό ακίνητο περιλαμβάνει ένα κελάρι με κόκκινο κρασί, “κρέας καθώς και αίθουσα τυριών”, καθώς και έναν βιολογικό κήπο λαχανικών, θα στοιχηματίσω ότι ό, τι σερβίρεται εδώ και εδώ και εκπληκτικά.

Ο αυστραλιανός αστέρι σεφ Shannon Bennett ανέπτυξε την ήσυχη, καθαρή κουζίνα. Προφανώς, οι συσκευές Miele δεν χρονολογούνται από το 1888. Τα παράθυρα κοιτάζουν έξω στο γειτονικό εκπαιδευτικό σπίτι, το οποίο έχει μετατραπεί σε ξεχωριστό διαμέρισμα επισκεπτών. Η ίδια η κατοικημένη ή εμπορική ιδιοκτησία βρίσκεται στην υπνηλία πόλη Armadale, οπότε ίσως να μην έχετε τόσο πολλούς επισκέπτες, ωστόσο, πάλι, η πόλη της Μελβούρνης απέχει μόλις 30 λεπτά.

Ένα από τα επτά υπνοδωμάτια φαίνεται σαν να έχει ακόμα την αρχική του χύτευση, αν και έχει καταστραφεί με εικονογραφήσεις από παιδικά βιβλία. Μπορεί να μην αναγνωρίζω (ή να θυμηθώ) όλους τους χαρακτήρες που εμφανίζονται, ωστόσο δεν θα ήθελα ακόμα να κοιμηθώ εδώ. Έξω, υπάρχει ένα γκαζόν κροκέ, γήπεδο τένις καθώς και “μυστικές βόλτες” για να εξερευνήσουν οι νέοι.

Θα σας τραβήξει αυτή η Edwardian Charm στην άλλη πλευρά του κόσμου;

Για πολύ πιο φανταστικά δωμάτια παιδιών, επιθεωρήστε το blog του Katie Hayden.

Φωτογραφίες: 1-5: Ken Jacobs γνήσιο κτήμα.